δηλαδή στις φωτό χάνουν?....ρε πούστη μου....ανυπομονώ...αντικείμενο για μελέτη....με τίτλο..antonisxj wrote:Βασίλη δεν μπορείς να λές χωρίς να με εχεις δει.
οταν με δεις θα καταλαβεις.
...
μιλάμε για τον πρωτοξάδερφο του Νταμπο και τον εμπνευστη του χαρταετού.
comanche wrote:[
...τα αυτιά και οι νέες τεχνολογικές προσεγγίσεις στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους........
την έχω ακούσει την ιστορία και την πιστεύω γιατί την ίδια περίοδο με το περιστατικό καταγράφηκαν για πρώτη φορά ATIA στον ουρανό της Κρήτης...antonisxj wrote:όσο και αν προσπαθείς,
δεν μπορείς να το τραβήξεις όσο μπορώ εγώ.
μπορώ να σου πώ προσωπικές εμπειρίες που δεν μπορείς να πιστέψεις.
να σου πώ ότι μικρός βγήκα έξω με μεγάλο αέρα και απογειώθηκα. με έψαχνε η πολιτική προστασία τρείς μέρες στο βουνό.
και κάπου εδώ σταματάμε κάθε συνομιλία, έχεις αρχίσει να βγάζεις απόρητα προς τον κόσμο.comanche wrote: την έχω ακούσει την ιστορία και την πιστεύω γιατί την ίδια περίοδο με το περιστατικό καταγράφηκαν για πρώτη φορά ATIA στον ουρανό της Κρήτης...
antonisxj wrote:και κάπου εδώ σταματάμε κάθε συνομιλία, έχεις αρχίσει να βγάζεις απόρητα προς τον κόσμο.comanche wrote: την έχω ακούσει την ιστορία και την πιστεύω γιατί την ίδια περίοδο με το περιστατικό καταγράφηκαν για πρώτη φορά ATIA στον ουρανό της Κρήτης...
...μην θεωρείς τυχαίο γεγονός ότι γεννήθηκα στη λίμνη της καλιφόρνια και βρίσκομαι ανάμεσάσας...
αυτη η συνομιλία σε 30" θα αυτοκαταστραφεί.