τα νερα ειναι πολλα!!οι λασπες πολλες κ ατελειωτες.οσο για τον ευρωτα τα νερα του ποταμου εχουν δημιουργηση ενα τοπιο περα απο τα ορια!!ολα αυτα ειναι για την extreme κατηγορια.για την normal δεν μπορω να σας πω τιποτα γιατι δεν εχω ιδεα!!την κυριακη τελειωνει το γραψιμο της διαδρομης.φωτογραφιες απο δευτερα σε μερικα σημεια!!παρακαλω δηλωστε ομαδες για να κανονισουμε την ταβερνα!!
Υ.Γ.κατι που ξεχασα.ο κυριος με το avatar που εχει ενα αγροτικο με προβατα(δηλαδη ο βοσκος)θα σας ενημερωσει για την normal!!!
Aν μου επιτρεπετε, μπορω να εκφρασω την προσωπικη μου γνωμη ??

την προηγουμενη φορα ,η διαδρομη για την extreme και την normal , ηταν ΣΧΕΔΟΝ ιδιες !!!
Αυτο βοηθησε ΟΛΟΥΣ μας , να μπορουμε να δουμε τις προσπαθειες και απο τις δυο κατηγοριες !!
Βγαζαμε φωτογραφιες και εντυπωσιαζομασταν απο τις προσπαθειες των θηριων ......
Αυτο , πιστευω ηταν και το σημαντικοτερο συστατικο της επιτυχιας , της πρωτης φορας !!!!
ΟΠΟΤΕ ........ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ .............
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ???? (οπου βεβαια ειναι βολικο για τους οργανωτες !!!

)
Νομιζω , οτι η συγκεκριμενη "φαση" γινεται για την ευχαριστηση ολων μας ......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ......οποτε , πρεπει να ειμαστε ΟΛΟΙ μαζι ....για να θαυμασουμε τις προσπαθειες ΟΛΩΝ των αυτοκινητων και των πληρωματων !!!
υ.γ Να με συγχωρεσει η οργανωση για την δημοσια παρεμβαση μου .....αλλα ακουγωντας την προηγουμενη φορα τα πληρωματα , νομιζω , οτι τους "εμεινε" αυτη η "παραλληλη" πορεια και προσπαθεια !!!