CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

Κ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΓΚΟΥΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΙΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ???????

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kostas654

Post by kostas654 »

οι επισημες φωτογραφιες του κλαμπ εχου βγει μετα τον τερματισμο.....

και ετσι για την ιστορια να δωσω συγχαρητηρια στον μιχαλοπουλο που μπορει να πλοηγησει και να μην χαθει ακομα και με τα ματια δεμενα....Μανωλη εσυ τελικα χθες μπερδευτηκες δεν ηρθες να τρεξεις σε ραλυ αλλα σε drift ....το παλιοwrangler δεν ισιωσε πουθενα...δεν παιζεσαι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

καγκουρες και ετσι για την ιστορια...πριν αποφασισουν οτι δεν μπορουμε να τρεχουμε παντου οπως γινοταν μεχρι και το 2010, στην ενημερωση που εκαναν για να μας πουν οτι θα μετρησουν και αυτες οι ποινες...εμεις δεν πηγαμε(καλα να παθουμε)...αλλα στους χρονους μας ηρθαμε δευτεροι γενικης με 2 δευτερολεπτα απο τον πρωτο(ναυπλιωτης και αυτος).....ε μετα μας πηρε η κατω βολτα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κώστας Γκιαούρης
pienaf

Post by pienaf »

kostas654 wrote: στην ενημερωση ... εμεις δεν πηγαμε
Άψογοι Κάγκουρες!
Αλλά, γιατί δεν πήγατε;
Πού είσαστε;

Υ.Γ. Στο in car video δεν "φαίνεται" τίποτα.
Απ' έξω ήταν εντυπωσιακό το χοροπηδητό πάνω στα βράχια.
Διέκρινα όμως ότι στην αρχή ψιλοκόλωσες!
Αν δεν ήταν ο δον να σου πει επιτακτικά "άντεεε"...
...θα περίμενες να περάσεις με την σειρά σου, λες και πας στο ταμείο.
Drimon

Post by Drimon »

kostas654 wrote:
Ρε Δον εκεί στο 1:10 τι σου αρέσει να βλέπεις;;; :roll: :roll:
Cherokee στην άκρη του δρόμου;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kostas654

Post by kostas654 »

λοιπον μετα απο τσεκαρισμα που καναμε στους χρονους η συνολ9ικη ποινη μου ειναι 8 δευτερα και χωρις τις παραβασεις στα οριο ταχυτητας ημασταν πρωτοι αλλα....i-track
Κώστας Γκιαούρης
Drimon

Post by Drimon »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: πηγα μονος μου χθες στα κοκκινοπηλια κ κατεβηκα να ελεγξω καπου
κ ψιλογυρισα τον αστραγαλο κ ραγισα ενα δακτυλο(κοινος σαβουριαστικα)
Πανάθεμά σε είσαι και γυμναστής!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: μετα τη πληρωσε το αυτοκινητο
κ σημερα γαβγηζει ο Περικλης απο το πρωι πως εκανα ετσι το αυτοκινητο
Τι σου φταίει το κακόμοιρο το αμαξάκι αν εσύ είσαι παράλυτο;;!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Post by ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ »

Και γ@μω την πλοηγηση ο Δον!!!! :lol: :lol: :lol: Μπραβο καγκουρες!!!!!!!
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.

http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
Drimon

Post by Drimon »

kostas654 wrote:λοιπον μετα απο τσεκαρισμα που καναμε στους χρονους η συνολ9ικη ποινη μου ειναι 8 δευτερα και χωρις τις παραβασεις στα οριο ταχυτητας ημασταν πρωτοι αλλα....i-track
Αυτή γιατί ήταν;;

Αλλά τι ρωτάω. Με τον Δον συνοδηγό τι άλλο θα ήταν πέραν της οινοποσίας!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: Image
Ρε Κωστή, τώρα που παρατηρώ την φωτό, θέλω να ρωτήσω γιατί η φωτογραφική μηχανή είναι μέσα σε στεγανή θήκη;;;; :? :roll: :roll: :roll:

Είχατε σκοπό να φτάσει το νερό μέχρι εκεί πάνω;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kostas654

Post by kostas654 »

Drimon wrote:
Είχατε σκοπό να φτάσει το νερό μέχρι εκεί πάνω;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

φιλε ακου να σου πω για τα δευτερολεπτα που ειπες...τους χρονους μας δεν τους ειχε ΚΑΝΕΝΑΣ στον αγωνα γιατι ηταν τελειοι,περσι αν τρεχαμε θα ημασταν πρωτοι με τρελη διαφορα αλλα ρε φιλε εχω στο βιντεο εκει που με χρεωσαν ποινη οτι ετρεχα γιατι υπηρχε μαντρι(θα τους το ανεβασουν να το δεουν κιολας)...τι γινεται δεν ξερω....ξερω ομως οτι πηραμε πολλα σωβρακα :mrgreen: .... αλλα αφου βαλανε και αυτη την μαλακια να μας βλεπουν δεν θα επρεπε στο κατω κατω να φανε ποινη και αλλοι που χαθηκαν 100 φορες.....λεω εγω τωρα
Κώστας Γκιαούρης
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”