Κανένας κλωβός που ξέρω δεν έχει έγκριση τύπου. Ούτε και οι προφυλακτήρες μας, ούτε οι ραουλιέρες μας, ούτε τίποτα.Γιάννης Αθανασίου wrote:Το Wrangler σου έχει έγκριση τύπου με το roll cage, οπότε έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα για τους επιβάτες. Ξέρεις πολλά αγωνιστικά roll cage που να έχουν έγκριση τύπου για κυκλοφορία στο δρόμο;
Θυμάσαι εκείνον τον δικαστικό που είχε ένα Ascona με roll cage που χτύπησε ένα Skoda στην εθνική κάπου στο Κάστρο και σκοτώθηκαν δύο; Ακόμη τραβιέται!
Απλά λέω πως μπορούμε να λάβουμε και μόνοι μας τα μέτρα μας, όσον αφορά τον κλωβό δηλαδή, έτσι ώστε να είναι ασφαλής για τους μέσα, αν και εφόσον κάποιος θέλει να βάλει κλωβό.
Πιστεύεις οτι αν ο δικαστικός οδηγούσε το patrol σου ή το πρωην Jimny μου θα είχε λιγότερα προβλήματα?
Δεν μας είδα όμως να μας απασχολεί και πολύ...
Τελικά αυτό που θέλω να πω είναι οτι μπορούμε να πούμε ένα σωρό πράγματα για να "προπαγανδήσουμε" την τοποθέτηση ή μη ενός κλωβού
αλλά το οτι είναι επικίνδυνος ή θα μας τραβάνε δεν νομίζω οτι πολυταιριάζει στην περίπτωσή μας...
Ω ναιΓιάννης Αθανασίου wrote: Για το ποδόσφαιρο τώρα λέω να το εκλάβω σαν θετικό, απλά γιατί κάποιοι του χώρου θέλουν ΣΚΟΤΩΜΑ!!! Σε κάλυψα;