CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
kostas654

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by kostas654 »

λοιπον επειδη μερικοι ανθρωποι εχουν στραγαλια για @αρχιδια και μπαμιες για κ@βλι και για να νιωσουν καλυτερα με τον αντρισμο τους προσπαθουν να μειωσουν αλλους μεσα απο αυτοσαρκασμο και χαβαλε που εκαναν παλιοτερα εδω μεσα.
Ετσι ερχομαι και εγω να τονωσω ακομα περισσοτερο τον αντρισμο αυτων και σας παραθετω μια φωτογραφια προσφατη μετα τον γαμο μου στην ολλανδια με το αγορι μου....ειμαι η ξανθομαλλουσα κοπελα :oops:
Image

και εδω ειναι ο καρπος του ερωτα μας
Image
Κώστας Γκιαούρης
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

[quote="kostas654"]....ειμαι η ξανθομαλλουσα κοπελα :oops:
quote]

Τι κανεις το ΣΚ? Εχεις κανονισει η εισαι ελευθερη?
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
kostas654

Post by kostas654 »

YJ ''The Doctor'' wrote:
kostas654 wrote:....ειμαι η ξανθομαλλουσα κοπελα :oops:
quote]

Τι κανεις το ΣΚ? Εχεις κανονισει η εισαι ελευθερη?
δως μου το wrangler και κανω τα παντα το ΣΚ :oops:
Κώστας Γκιαούρης
YJ ''The Doctor''

kostas654 wrote:[
δως μου το wrangler και κανω τα παντα το ΣΚ :oops:
Τα παντα???????
ΟΚ, περιμενε να φωναξω και τους φιλους μου, θα περασουμε ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :mrgreen:
The Donkey tube chassis
aggas

Post by aggas »

Αντώνης και Γιώργος με κάλυψαν απόλυτα και συμφωνώ μαζί τους ταμάλα!!!!!!!
Το θέμα θεωρείτε λήξαν!!!!
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
lker

Post by lker »

Κάποτε, δε θυμαμαι ακριβώς πότε, ούτε σε ποιο θέμα μας, είχα θίξει το ζήτημα της δημοσίευσης στα μέσα, διαλόγων μας καθώς και του υλικού το οποίο αναρτούμε στο παρόν φόρουμ ... το είχαμε περάσει στα ψιλά και ως συνήθως στο χαβαλέ ...
Σας είχα προτείνει λοιπόν να μπεί ένα κείμενο όπως αυτό που αναφέρεται στο χιούμορ και το χαβαλέ των συμμετεχόντων στις συζητησεις του club μας καθαρά και μόνο για να αποφύγουμε ακριβώς αυτές τις καταστάσεις ιδίως ΑΠΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΑ ΕΙΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ...
Μήπως είναι καιρός να το δούμε λιγο ζεστά ?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εκτός αυτού νομίζω ότι απο εδώ και πέρα πρεπει στάνταρ να αγοράζουμε το εν λόγω περιοδικό κάθε μήνα ... μην το ξεχνάει κανείς ... να είναι το μεγαλύτερο μελήμά μας ... αν δεν το βρίσκουμε να κινούμε γη και ουρανό μέχρι να το κρατήσουμε στα χέρια μας ... να μπαίνουμε σε άλλα φόρα που υπάρχει εκπροσωπος του περιοδικού και να τον ενημερώνουμε γι αυτή την τερατώδη έλλειψη στη ζωή μας και οτι κάτι πρεπει να κανουν γιατί την παλεύουμε δεν την παλεύουμε ... σε τελική ανάλυση θα πρεπει να καταλάβουμε τη σοβαροτητα της καταστάσεως και να απευθυνόμαστε στα γραφεία του περιοδικού όντας και η πηγή του δημοσιογραφικού αυτού επιτεύγματος ...
ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ... ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ MAG ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΊ ...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ

Φήμες σε Τυνησία, Αίγυπτο, Λιβύη, Σαουδική Αραβία, Ιορδανία και πολλές άλλες χώρες θέλουν τους εξεγερμένους να έκαναν ότι έκαναν ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ του εν λόγω περιοδικού για να ικανοποιήσουν τη δίψα για ενημέρωση ...
Ξεκινησαν διαμαρτυρόμενοι στα περιπτερα, ακολουθησαν τα μινι μάρκετ, εκδοτικοί οίκοι, μεταφορικές εταιρίες και όλα σα ντομινο γκρεμίστηκαν απο την ακορεστη επιθυμία τους να διαβάσουν το αγαπημένο τους έντυπο ...
Νομίζατε οτι οι εξεγερμένοι φώναζαν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ? ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ? ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ? Χα! Γελαστήκατε κύριοι ... ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΌ φωναζαν οι άνθρωποι ... γιατί νομίζετε ότι συνεχίζουν μέχρι και σήμερα παρόλη την πτωση των καθεστώτων τους ???
Τελευταίες πληροφοριες αναφέρουν ότι ο Καντάφι δεν βομβαρδίζει τους υπηκόους του με βόμβες ... όχι κύριοι ... μην είστε θύματα της προπαγάνδας ... μην είστε κορόιδα ... μετά απο τεράστιες προσπάθειες και αφού συγκέντρωσε ότι αποθεμα μπορούσε αδειάζοντας επι της ουσίας την προσωπική του συλλογή όντας φανατικός συλλέκτης τα ριχνει στο λαό του μπας και τον ηρεμήσει ... ότι ζημιά και θύματα βλεπεται στις τηλεοράσεις σας έγκειται στο γεγονός ότι εκείνη τη στιγμή "σκάει" σα μαννα εξ ουρανού η γνώση στους στερημένους ανθρώπους με αποτέλεσμα ορισμένοι να εκρύγνυνται μιας και ο εγκέφαλος τους δεν αντέχει απότομα τόση πληροφορία ...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΕΜΕΙ

Εμείς οι Καγκουρες διακρίνοντας τα πραγματικά γεγονότα και όχι ότι θέλουν να μας πασαρουν τα αλεπουδάκια καλούμε κάθε τετρακίνητο οργανωμένο ή μή που εχει τσίπα, την ΕΘΕΑ, την ΕΛΠΑ, τη μΕΛΠω, την κυβέρνηση, την αντιπολίτευση, όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα και μή, εθελοντικές οργανώσεις, τον Ερυθρό Σταυρό, όλες τις ΜΚΟ ανθρωπιστικού χαρακτήρα, τους Γιατρούς χωρίς σύνορα, του Γιατρούς με σύνορα, τη WWF, τη UNISEF, τον ΟΗΕ, το Χαμογελο του παιδιού, το Σύλλογο Ελπίδα, το Σύλλογο Αγάπη, ολο το ελληνικό διαδικτυο και γενικά κάθε πολίτη αυτού του κράτους να πράξουν τα μέγιστα υπερβάλλοντας εαυτόν και να φροντίσουν να μη συμβούν παρομοια γεγονότα στην ελλαδίτσα μας ... ειδάλλως σας γνωρίζουμε ότι θα απευθυνθούμε στα ευρωπαικά δικαστήρια, στο διεθνές δικαστήριο της χάγης, στο υπεργαλαξιακό δικαστήριο Ανδρομέδας και Τζιτζικονίου ασκώντας κάθε νόμιμο δικαίωμά μας για ελέυθερη πρόσβαση στην απόλυτη και αμόλυντη πληροφορία!!! ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ... ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ... ΤΕΤΡΑΚΙΝΙΣΗ MAG ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ !!!

Υ.Γ.: Περιττό να αναφέρω οτι το παραπανω κείμενο είναι χιουμοριστικό και ουδεμία προθεση έχει να θίξει όποιον νομίζει ότι θίγεται τέλος παντων ... Επίσης δηλώνω πως δεν επιθυμώ κανένα κερδοσκοπικό ή μή μέσο να το αναπαραγει είτε σε έντυπη είτε σε ηλεκτονική μορφή ... Είναι γραμμένο απο κάγκουρα για κάγκουρες ... Απλά πραγματα ...
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
YJ ''The Doctor''

lker wrote: Υ.Γ.: Περιττό να αναφέρω οτι το παραπανω κείμενο είναι χιουμοριστικό και ουδεμία προθεση έχει να θίξει όποιον νομίζει ότι θίγεται τέλος παντων ... Επίσης δηλώνω πως δεν επιθυμώ κανένα κερδοσκοπικό ή μή μέσο να το αναπαραγει είτε σε έντυπη είτε σε ηλεκτονική μορφή ... Είναι γραμμένο απο κάγκουρα για κάγκουρες ... Απλά πραγματα ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Οποιος ΔΕΝ μπορει να κανει παραθεση θα του βγουνε τα ματια :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
kostas654

Post by kostas654 »

aggas wrote:Αντώνης και Γιώργος με κάλυψαν απόλυτα και συμφωνώ μαζί τους ταμάλα!!!!!!!
Το θέμα θεωρείτε λήξαν!!!!
οπα οπα για κατσε...εγω δηλαδη δεν σε καλυψα με την απαντηση που εδωσα?
Κώστας Γκιαούρης
georgexj

Post by georgexj »

ρε καγκουρες με τι καθοσαστε κ ασχολειστε!!!εδω εχουμε σοβαροτερα προβληματα κ σεις ασχολειστε με ενα περιοδικο???η αδιαφορεια ειναι παντα το καλητερο οπλο!!!

εδω

1)ο βασιλιας μας ψαχνει αξονες
2)ο τσελιος εχει χαθει(ευτηχως που τον ακουω κ στο τηλεφωνο)
3)ο τρελογιατρος τελειωνει το περιπτερο του
4)εγω δεν ξερω που βρισκομαι
5)ο κωστας εγινε μικρη ολλανδεζα
6)ο ντριμον εχει καυλοθερμασιες
7)ο aggas το γυρισε σε cherokee
8)ο αποστολης γαμαει πολυ τωρα τελευταια
9)ο γιαννης ειναι φανταρος
10)συναντηση δεν εχουμε κανει
11)............................................
12)..................................................

ποσα ακομα...........κ σεις μου λετε για ενα κωλοπεριοδικο???
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:οχι ρε φιλαρακι κ κακαο????δεν γινεται με αυτον τον αντρα!!!!

κοιτα ποζα,κοιτα ναζι κοιτα κοιτα....

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 16&theater
Τι θέλεις ρε;
Δεν την έβαλα για την μούρη σου. :evil:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”