πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
YJ ''The Doctor''

Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Post by YJ ''The Doctor'' »

Στειλε και κανενα σωληναριο αλοιφη στον υπερμεγεθοτεραστιο Δον μας να κανει εντριβες να μην αρωσταινει και μια ντουζινα κολυριο ( δεν ξερω πως γραφεται :mrgreen: ) γιατι τα ματακια του δεν εστιαζουν καλα ( απο την ηλεκτροκολληση μαλλον :mrgreen: )
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote: εμένα φέρε τα χάπια.
εγώ φταίω.
Μην χάσεις εσύ ευκαιρία!!! :lol: :lol: :lol:

comanche wrote:όλες τις αμαρτίες πάνω σου τις παίρνεις....να ρε πούστη μου γιατί είσαι Βασιλιάς....
Τάξε του εσύ κι άλλα χάπια και να δεις τι θα πάρει ακόμα πάνω του. :lol: :lol:

Ακόμα και το έλλειμμα της Ελλάδας θα φορτωθεί! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
comanche

Post by comanche »

YJ ''The Doctor'' wrote:Στειλε και κανενα σωληναριο αλοιφη στον υπερμεγεθοτεραστιο Δον μας να κανει εντριβες να μην αρωσταινει και μια ντουζινα κολυριο ( δεν ξερω πως γραφεται :mrgreen: ) γιατι τα ματακια του δεν εστιαζουν καλα ( απο την ηλεκτροκολληση μαλλον :mrgreen: )

το έπιασα το υπονοούμενο...Βαζελίνη (γιατί θα του βάλεις τον τσίγκο.. ;) )...και κολύριο γιατί θα του πεταχτούν τα μάτια έξω...από το ζόρι.... :lol: :lol: :lol: :lol:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
αλλά δεν θα το κάνω...θα κρατήσω ίσες αποστάσεις....
Drimon

Post by Drimon »

YJ ''The Doctor'' wrote:Στειλε και κανενα σωληναριο αλοιφη στον υπερμεγεθοτεραστιο Δον μας να κανει εντριβες να μην αρωσταινει
Δεν κάνει τίποτα η αλοιφή. Πετρέλαιο θέλει! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

σημερα ασταρωθηκε το σασι

Image
Image

κ αφου περασε αρκετη ωρα κ στεγνωσε βαφτηκε

Image
Image

χρονος ομως μου εμεινε ακομα κ ετσι ελεισα τον πισω αξονα για να γινει συντηρηση του αυριο κ μετα να βαφτει!!

Image
Image
Image

κ εδω ειναι η μεγαλη μου απορεια που εχω κ θα ηθελα οι πιο ειδικοι να μου απαντησουνε.αφου το καβουκι ειναι στο κεντρο γιατι το ενα ημιαξονιο ειναι πιο κοντο απο το αλλο??? ;) ;) ;) γιατι δεν θελω κ πολυ να πεταξω κ το γκρουπ εξω??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
για να δω τι γινετε πιο βαθια!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:αφου το καβουκι ειναι στο κεντρο γιατι το ενα ημιαξονιο ειναι πιο κοντο απο το αλλο???
Γιατί;
Φτάνουν και τα δύο μέχρι την κορόνα για να είναι ίσα;;; :roll: :roll: :roll:
georgexj

Post by georgexj »

θελω να πιστευω οτι ο φιλος ο commance θα μπορει να δει τισ φωτογραφιες σημερα.εβαλα τα δυνατα μου για κατι καλο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
comanche

Post by comanche »

georgexj wrote:θελω να πιστευω οτι ο φιλος ο commance θα μπορει να δει τισ φωτογραφιες σημερα.εβαλα τα δυνατα μου για κατι καλο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2 λεπτά είναι που μπήκα και ξαναβγήκα αμέσως γιατί νόμισα ότι είμαι σε λάθος ποστ...ακούνητες και καθαρές φωτογραφίες?...δεν παίζει λέω ρε φούστη μου...σε αλλουνού ποστ θα είμαι... :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

το εκανα για παρτη σου κ μονο.γιατι ολο μου παραπονιεσαι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

μαλάκα Μιχαλόπουλε, τέτοιες φωτογραφίες βγάζεις και μετά θα χάσουμε τα χάπια που μας έταξε ο κομάντσος.
:lol: :lol: :lol: :lol:

και επίσης παπαρίδη, για να σου φύγει η απορεία, πάρε ένα γαμώμετρο να μετρήσεις τις αποστάσεις μέχρι εκεί που υποπτέυεσαι ότι είναι οι πλανήτες του γκρούπ για να δείς γιατί το ένα είναι μακρύτερο απο το άλλο.

και επίσης παπαρίδη πέτα τα ταμπου΄ρα και βάλε δισκόφρενα. 1532 κιλά ελαφρύτερος θα είσαι. αυτά τα ταμούρα είναι ίσα με δυό μπετονιέρες μπετό C20/25 :mrgreen: απο το καλό :D
if it doesn't break, fix it until it does
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”