CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
nissan κ μαλακιες !!!!!
θα είναι από την παρτίδα που κατασκευάζεται στην Αμερική από την jeep.....είμαι σίγουρος.georgexj wrote:nissan κ μαλακιες !!!!!
Με το που πάτησες χώμα και τα δυο μαζί;;;;georgexj wrote:λοιπον θα σας πω!!!!ετσι για να μην λετε οτι οι ιαπωνες δεν χαλανε!!!!!με τα μπουρδελα!!!!
παιρνω εχτες του κουμπαρου μου το αυτοκινητο να παω στα χιονια κ με το που πατησα χωμα μου εσπασε μπαρα τιμονιου κ εμεινα κ απο σασμαν!!!το αποτελεσμα για αλλη μια φορα με οδικη βοηθεια!!!!
ιαπωνες κ μαλακιες μετα μου λετε!!!!

(κόψε τις μαλ@κιες και λέγε τι του έκανες!)
Εεε.....
Τότε εσύ είσαι χειρότερος από τον άλλο!!!!!!!

Εσένα θα..........comanche wrote:Γιαπωνέζικο παρακαλώ...και όχι μιξεράκι...μπλεντεράκι με εξάρτημα που κόβει και μαρούλι...(παλιά του είχαν και για κρεμμυδάκι αλλά μπλοκαρε συχνά και έκαιγε το μοτέρ και έτσι δεν το ξανα έβαλαν στην χαρτόκουτα συσκευασίας)..

Μαλακα μιχαλοπουλε σε φαγαν τα μωρακια!!!Και που να μην τα παρηγορουσα εγω!!!ουτε ασφαλτο δεν θα προλαβενεσ να πατησεις!!!
Όπως κάνεις όταν έχεις φάει φασολάδα;;;antonisxj wrote: εχθές λοιπόν φίλε, επισκεύαζα μια παλιά ηλεκτρική σκούπα της μανούλας και όταν την έβαλα στο ρεύμα, άρχισε να δουλεύει και τι νομίζεις ότι μου θύμηζε ο ήχος? Ε! δεν θα το πιστέψεις... για μάντεψε!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

Λέγε Τόλη τι έγινε πραγματικά!ROCKY XXX wrote:Μαλακα μιχαλοπουλε σε φαγαν τα μωρακια!!!Και που να μην τα παρηγορουσα εγω!!!ουτε ασφαλτο δεν θα προλαβενεσ να πατησεις!!!
Είσαι η μόνη μας ελπίδα για αλήθεια!!!

file k ta 2 mazi!!!oso apisteuto k an sou fainetai mpam k katw.iapwnes k malakies gia alli mia fora.k to vasiko einai oti den tou ekana k tipota!!!skepsou na tou sumperiferomouna san ton amerikano.den tha emene tipota!!!!
Δεν είναι δυνατόν να τα φτύνει έτσι αβίαστα ένα Nissan!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν γίνεται!!!!!!!!!
Ή είστε κουλοί και σιδεροφάγοι ή το αμάξι έχει προιστορία!!!!!!! Ότι και να μου πείτε δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ!!!!!!!!!! ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!!

Ή είστε κουλοί και σιδεροφάγοι ή το αμάξι έχει προιστορία!!!!!!! Ότι και να μου πείτε δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ!!!!!!!!!! ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!!

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΜΑΡΤΗΡΟΙ.ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΓΩ ΣΕΙΑΠΩΝΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΑΦΗ!!