χθες τελείωσα με το εσωτερικό george...και άρχισε να μου περνάει και ο βήχας...georgexj wrote:ουτε ενας σημερα δεν εχει γραψει???τι εγινε πεσατε με τα μουτρα στην δουλεια??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
ρε κουμπάρο... έκανες πολύ καιρό να τη βάλεις την καρέκλα μέσα στο wrangler?comanche wrote:χθες τελείωσα με το εσωτερικό ...
είδα ένα βιντεάκι
if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj wrote:ρε κουμπάρο... έκανες πολύ καιρό να τη βάλεις την καρέκλα μέσα στο wrangler?comanche wrote:χθες τελείωσα με το εσωτερικό ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
είδα ένα βιντεάκι![]()
![]()
![]()
![]()
ρουστίκ το σαλονάκι Αντώνη...γ@μάει....και που να μ' έβλεπες στην Βουλιαγμένης όταν πήγαινα στην Αργκόν για να κολλήσω τα λαμάκια στα καθίσματα...
και γ@μώ... καρεκλάκι βεράντας με τέντα απο πάνω. δένει η διακόσμηση!!!!comanche wrote:antonisxj wrote:ρε κουμπάρο... έκανες πολύ καιρό να τη βάλεις την καρέκλα μέσα στο wrangler?comanche wrote:χθες τελείωσα με το εσωτερικό ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
είδα ένα βιντεάκι![]()
![]()
![]()
![]()
ρουστίκ το σαλονάκι Αντώνη...γ@μάει....και που να μ' έβλεπες στην Βουλιαγμένης όταν πήγαινα στην Αργκόν για να κολλήσω τα λαμάκια στα καθίσματα...![]()

Uploaded with ImageShack.us

και μετά το ρουστίκ.....

αλλά με γ@μησε το περίπτερο....
γιατί?comanche wrote: αλλά με γ@μησε το περίπτερο....![]()
![]()
γιατί δεν χωρούσαν σε φάρδος....οριακά 0.5 cm από κονσόλα και 1-1.5 cm από πόρτες.antonisxj wrote:γιατί?comanche wrote: αλλά με γ@μησε το περίπτερο....![]()
![]()
- YJ ''The Doctor''
comanche wrote:[γιατί δεν χωρούσαν σε φάρδος....οριακά 0.5 cm από κονσόλα και 1-1.5 cm από πόρτες.
Απο που και ποσο θελω και εγω
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
http://www.sparcoclub.gr/index.php?l=1
από εδώ...κοίταξε αποφάσισε και πες μου..θα πάρουμε καλύτερη τιμή.
από εδώ...κοίταξε αποφάσισε και πες μου..θα πάρουμε καλύτερη τιμή.