μετα ομως ειχαμε κ αλλο χρονο οποτε ειπαμε να το βαλουμε να κατσει στα ποδαρακια του το αυτοκινητο!!!χωρις παπουτσια γιατι τα περιμενω να ερθουνε!!!

κ αυριο θα φτιαξουμε καινουργια βαση στο ρεζερβουαρ γιατι δεν μας χωραει να μπει!!!

aggas wrote:Μια ερώτηξη παρακαλώ γιατί δεν ξέρω αν είδα καλά!!!!!!!!!!!!!! Ο μπροστά άξονας έχει ταμπούρα;;;;;;;;;;
ΟΚ!!!!!!!!!!!georgexj wrote:aggas wrote:Μια ερώτηξη παρακαλώ γιατί δεν ξέρω αν είδα καλά!!!!!!!!!!!!!! Ο μπροστά άξονας έχει ταμπούρα;;;;;;;;;;
οχι αγγελε.δυσκοφρενα εχει!!!
Αυτά είναι!!!!!!!!!!!!!!! Έτσι πρέπει να γίνονται οι δουλειές!!!!!!!!!! Αυτά να τα βλέπει η Λάρισα γιατί μου φαίνεται ότι ο Γιατρός τον έχει τον Ντάγκα νηστικό!!!!!!!georgexj wrote:κ επειδη ολα σημερα πηγανε ολα καλα ειπαμε να το γιορτασουμε λιγο!!!
κ εχουμε κ συνεχεια.γιατι οπως λεμε η φτωχια θελει καλοπερασει!!!![]()
![]()
![]()
![]()
δεν έχει φρένα μπροστά. βάζει τα πόδια κάτω και σταματάει.aggas wrote:Μια ερώτηξη παρακαλώ γιατί δεν ξέρω αν είδα καλά!!!!!!!!!!!!!! Ο μπροστά άξονας έχει ταμπούρα;;;;;;;;;;
antonisxj wrote:δεν έχει φρένα μπροστά. βάζει τα πόδια κάτω και σταματάει.aggas wrote:Μια ερώτηξη παρακαλώ γιατί δεν ξέρω αν είδα καλά!!!!!!!!!!!!!! Ο μπροστά άξονας έχει ταμπούρα;;;;;;;;;;
...
...
...
...
...
...
θα μας τρελάνεις ρε πιλότε?
δισκόφρενα έχει μπροστά ρε καγκουρίδη.