ΤΕΛΙΚΟΣ Αγώνας ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το Κυπελλο Κρήτης στα Χανιά

antonisxj

Re: ΤΕΛΙΚΟΣ Αγώνας ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το Κυπελλο Κρήτης στα Χανι

Post by antonisxj »

GANGSTER wrote:
antonisxj wrote:Βαγγάλη μου να με συγχωρείς, αλλά δεν φταίνε οι εξωγήινοι σε τίποτα. και αν ξαναπείς τίποτα για τους εξωγήινους θα έρθω να σε βρώ με τους διαγαλαξιακούς μου πύραυλους. Να ξέρεις ότι οι πολίτες την Ανδρομέδας (όχι το στριπτιτζάδικο) είναι πολύ παρεξηγιάρηδες και θα τους πώ να σου την πέσουνε άσχημα. θα ξεκουμπουρώσουν τα λέϊζερ και θα σε πάρουν στο εντερπράϊζ :lol: :lol: :lol:

ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΩ ΡΕ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΑ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΩ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΑΠΟ Δ ΑΥΤΟΥΣ!!!GANGSTA RULES!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

:D :D :D :D
πιπέρι στο στόμα...
οι εξωγήινοι θα εκδικηθούν...
όταν ξαναέρθουν, θα τους πάρω να έρθουμε να σε βρούμε. ξεκουμπουρώστε τα λέϊζερ και ετοιμάστε τους διακτινιστές...
if it doesn't break, fix it until it does
anna1976gr

Post by anna1976gr »

Διαβαζω όσα έχουν ειπωθεί εδώ μέσα και έχω χάσει τη μπάλα…
«Σας έφαγε η Λέσχη τα λεφτά, πεταξε το γιλέκο του ο Αλυτάρχης, δεν είχε άδεια ο αγώνας…»

Παρόλο που δεν συνηθίζω να απαντώ στα φορουμ, μεσα σε μερικές γραμμές θα σας πω τα πράγματα όπως έχουν, χωρίς φυσικά αν παρεκτραπώ να αποτελούν γνώμη του ΔΣ της λέσχης, αλλά μονο της Αννας Φραδελάκη, που 14 χρονια ασχολούμε με αγώνες, και συγνώμη αν σας κακοκαρδίζω, με πολύ δυσκολότερους και πολύ πιο ενδιαφέροντες αγώνες…

Η άδεια του αγώνα υπήρχε στο ντοσιεδάκι που σας εδόθει από μενα στην Γραμματεία, μαζί με την δηλωση συμμετοχής σας.
Για όσους ξέρουν γράμματα, υπάρχει μεσα και ο Ειδικός Κανονισμός, οπου αναφέρει ποιοι είναι οι αρχοντες του αγώνα, ποιοι οι διοργανωτές, ποιος αλυτάρχης και ποιος σουβλατζής.

Φυσικά, αλυτάρχης ήταν ο Φώντας Ξενάκης ο οποίος παρέμεινε στον αγώνα ακόμα και την ώρα που μπήκε το φορτηγό του κ.Κισσανδράκη για να μαζέψει το «εναπομείναντα» 4Χ4 του από το βράχο.

Κάθησε μέχρι και εκείνη την ώρα, δεν φορούσε γιλέκο για να το βγαλει να το πεταξει, και αφού είχε νυκτώσει και με ρωτησε ο ανθρωπος, του είπα ότι μπορεί να φύγει, εφοσον δεν νομιζω να έχουμε άλλη εκκινηση αγωνιζόμενου, αλλά ακόμα και αν είχαμε θα τον φωνάζαμε να έρθει, αφού όντως το φορτηγό κόλλησε στην συνέχεια, και είχαμε μια τέραααστια καθυστερηση σε εκείνη φάση.

Ο Αλυτάρχης, φυσικά και ήταν εκεί λοιπόν, και δεν είναι Αλυτάρχης για μπλέϊ-μο-μπίλ, αλλά και για αγώνες Πρωταθληματικων Ραλλυ με εμπειρία 25 χρόνων, αν σας λέει κατι αυτό… Δεν θα εβαζε την υπογραφη του σε ενα αγωνα-πανηγυρι, δεν θα "καλυπτε" αν αυτο υποψιαζεστε μια λεσχη-τσιρκο, και δεν θα διακινδυνευε να φυγει απο εναν αγωνα που έχει "χρεωθει" απο την Εθ.Επιτροπη Αγωνων.
Ο προηγούμενος αλυταρχης που το εκανε αυτο σε αγωνα μας, απλά δεν ξανα-καλέσθει για τον ιδιο λόγο...(αληθεια, τοτε γιατι δεν ακυρωθηκε ο αγωνας μας...)

Φυσικά και υπάρχει η εκθεση του αλυτάρχη, που αναφέρει πόσα αυτοκίνητα εκκίνησαν, πόσα τερμάτισαν, πού εγκατέλειψαν, και πού πήγαν για κατούρημα οι οδηγοί, και υπάρχει όπως υπάρχει σε κάθε αγώνα που εγώ τουλάχιστον αναλαμβάνω την γραμματεία. Ουδείς μου την ζήτησε, ουδέποτε μου την εχουν ζητήσει, ουδέποτε δεν μου την ζητησαν και δεν την είχα...

Δεν μου είπε η ΕΛΠΑ εμένα ότι ο αγώνας μας ακυρωθηκε όταν έστειλα τα λεφτά για τις συμμετοχές, ούτε καν μου ζητησαν κάποια «εκθεση αλυταρχη» που χάθηκε στο δρόμο…

Ισα – ίσα, την επομένη πήρα τηλεφωνο στην ΕΛΠΑ, είπα ότι όλα ήταν καλά στον αγώνα μας, γιατί φυσικά υπάρχει το αιώνιο θέμα της Πυροσβεστικής-ΕΚΑΒ στον Νομό μας και το έχουν οι ανθρωποι εκει ένα άγχος, και ότι τα λεφτά θα τα βάλω στην τράπεζα το νέο έτος, διότι τέλος του χρόνου ήταν όλα τα γεροντάκια στην Εθνική Τραπεζα για να παρουν την σύνταξη και δεν γινόταν να χασω μια ολοκληρη μερα από τη ζωη μου για μια καταθεση που φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουν από μενα, και μου είπαν οτι όλα οκ κ μην αγχώνομαι!!!

Όσο για τα αποτελέσματα, καθυστέρησαν τόσο πολύ γιατί υπήρχε το θέμα της Κ3.
Είδαν βίντεο, είδανε φωτογραφίες, το συζητήσανε, το ψάξανε και όλα τα συναφή αλλά ήταν λάθος της οργάνωσης και των αγωνιζόμενων Ψιστακη-Τσουρακη που εκκινησε ο Ψιστακης πριν τον Τσουράκη ενώ τα Νο τους ηταν αντίστροφα, (το 19 ο Τσουρακης, το 20 ο Ψιστακης) και που ο Ψιστακης δεν ειχε βαλει το αυτοκολλητο με το Νο του στις πορτες.

Δεν μαγειρέψανε θεωρώ τα αποτελεσματα ουτε ο Μαθιος, ουτε ο Καλιγουλας.
Ισα-ισα, που ο Τσουρακης δεν εφερε καν αντιρρηση την ωρα του φαγοποτίου, αλλα την επομενη μερα στην λεσχη…

Αυτά έχουν ως εδώ…όπως τα ξερω εγω…

Σαββατιάτικο δεν μπορώ να ενοχλήσω τους κ.ΕΛΠΑ, αλλά μιλώντας με τον αλυτάρχη Φωντα Ξενάκη, ουτε σε αυτόν δεν ειπαν τιποτα για ακυρωση του αγώνα μας, ότι τον αγώνα και όπως διαδραματίστηκε (γιατί για δράμα πρόκειται μετά από όσα διαβασα εδώ) μια χαρά τον είδε, και το "οκ" του το έδωσε στο τέλος, και από Δευτερα θα μιλήσουμε με την ΕΛΠΑ…

Μάλιστα, δυο μερες πριν τον αγώνα ο αλυταρχης μίλησε με την ΕΛΠΑ σχετικα με το μονιμο προβλημα Πυροσβεστικης-ΕΚΑΒ και του είπαν οκ, να κάνουμε όπως μπορούμε με ασφάλεια τον αγώνα…

Και εδώ που τα λεμε, δεν ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ για τα πυροσβεστικα και τα ασθενοφόρα που δεν υπαρχουν διαθεσιμα στον Νομό μας, και δεν φταιμε και εμεις που ολόκληρη Εθνικη Επιτροπη Αγωνων και Υπουργειο Δημ.Ταξης δεν μπορεί να μας «καβαντζωσει» ένα ασθενοφορο και ένα κοκκινο οχημα…

Εκφράζοντας όμως και την άλλη άποψη, του αγωνιζόμενου, εγώ προσωπικά δεν θα συμμετείχα σε εναν αγωνα που ξέρω οτι "η λεσχη θα μου φαει τα λεφτα, ή που το σουβλακι ηταν κακοψημένο"
Και βλεποντας το απο την μερια των διοργωνωτων, δεν μπορω να καταλαβω γιατι ταλαιπωρούνται και εσεις επίσης, και δεν το ριχνεται στις εκδρομές και τις περιηγήσεις αφου με τα αυτοκίνητά σας αυτό θα το απολαύσετε καλυτερα,!!!

Επαναλαμβάνω, εκφραζω την δικη μου καυστική αποψη και καμια σχεση δεν εχουν οι κακίες μου με το ΔΣ της λέσχης, είμαι μια «μισθωτή» γραμματέας που εχω κάνει την παλιά μου αγάπη – επάγγελμα, αν πάλι αυτό σας λέει κάτι!
…και θα προσπαθησω η συμβαση εργασίας μου να ληξει εδώ γιατι δεν την αντεχω άλλο τη παραγκα… προτιμώ τις παραλιακές μεζονέτες!!!

Εχω εμπιστοσύνη στην ΕΛΠΑ, εχω εμπιστοσυνη στους αρχοντες του σπορ και θελω να ειμαι σιγουρη οτι κατι εχει "διαβιβαστει" απο καποιους, εκει ψηλά, λάθος...

;-)

Φιλιά...οταν εχω νεα θα σας γράψω...
και αν εχω νεα που την Λεσχη Χανιων να μην την τιμούνε, να εισαστε σίγουροι οτι εγω παλι θα σας γραψω,
...και αν παλι δεν εχω νεα...θα εχω παει στην μεζονετα που λέγαμε!!!
samisnow

Post by samisnow »

Για να δεις και συ Άννα μου ότι λες υπερβολές και ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και ότι αυτά είναι κουβεντιασμενα απο σας και όχι απο προσωπική σου άποψη θα σου πω ότι η διάφορα στην βαθμολογία ήταν ανάμεσα στον Διαμαντη και τον Τσουρακη και όχι με μένα αλλα απο το άγχος σου να υποστηρικτής τα ανυποστηρικτα γράφεις ότι να ναι τότε κυρία Άννα Γιατί δεν μας εξηγεις Γιατί ο αγώνας ακυρώθηκε; Αφήστε τις δικαιολογίες κατα μέρος και δείτε αν γίνεται να φτιάξετε το πράγμα απ την αρχή.βαρέθηκα πια να ασχολούμαι με τα παράξενα σας και όχι μόνο εγώ αλλα όλοι υποσχέθηκα να μην ξαναασχοληθω στον κόκκινη αλλα τι να κάνω όταν βλέπω τετια.
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
anna1976gr

Post by anna1976gr »

samisnow wrote:Για να δεις και συ Άννα μου ότι λες υπερβολές και ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και ότι αυτά είναι κουβεντιασμενα απο σας και όχι απο προσωπική σου άποψη θα σου πω ότι η διάφορα στην βαθμολογία ήταν ανάμεσα στον Διαμαντη και τον Τσουρακη και όχι με μένα αλλα απο το άγχος σου να υποστηρικτής τα ανυποστηρικτα γράφεις ότι να ναι τότε κυρία Άννα Γιατί δεν μας εξηγεις Γιατί ο αγώνας ακυρώθηκε; Αφήστε τις δικαιολογίες κατα μέρος και δείτε αν γίνεται να φτιάξετε το πράγμα απ την αρχή.βαρέθηκα πια να ασχολούμαι με τα παράξενα σας και όχι μόνο εγώ αλλα όλοι υποσχέθηκα να μην ξαναασχοληθω στον κόκκινη αλλα τι να κάνω όταν βλέπω τετια.

Εχεις δίκιο, συγνωμη, το Νο 20 ειναι ο Διαμαντής!!!
Απο κει να καταλαβεις, οτι εγώ δεν ασχολούμε στα αποτελεσματα με ονόματα αλλα με Νο αυτοκινήτων!
Είτε τρέχει ο Μακινεν με το Νο 20 είτε ο Διαμαντής, εγώ Νο 20 θυμάμαι...

Χίλια συγνώμη σου εύχομαι...

Οσο για αυτα που υποθηκαν στην λέσχη που λες δεν τα γνωρίζω καθόλου, γιατί ουδέποτε έχω παει στις συνεδριάσεις τους λογω του οτι έχω αλλη λεσχη κ ασχολουμε εκεινα τα βραδια. Ξέρω τί έγινε με μενα, με την άδεια του αγώνα, με τον αλυτάρχη, και τα "λεφτά" που φάγαμε απ τις συμμετοχές...

Και να είσαι σίγουρος οτι αν καταλαβω οτι κατι στραβο γινεται, δεν θα διακινδυνεύω για χαρη της Λεσχης τον λόγο μου και την θέση μου στην ΕΛΠΑ γιατι μπορεί εσεις να ασχολειστε με αγωνες 4 φορες το χρόνο, εγώ ομως 4 φορές το μήνα...

Καλό βράδυ!!!
anna1976gr

Post by anna1976gr »

samisnow wrote:...........τότε κυρία Άννα Γιατί δεν μας εξηγεις Γιατί ο αγώνας ακυρώθηκε; .........
...ξέχασα αυτό το κομμάτι....

Σας είπα, οτι θα σας εξηγήσω τί ακριβως έχει γίνει την Δευτέρα που ελπίζω να εχω μιλήσει με ΕΛΠΑ...

Και πάλι καλο βραδυ!!!!!!!
Kritikos

Post by Kritikos »

Καλά, ένας υπεύθυνος δεν μπορεί να βγει να μας δώσει μια απάντηση,επιτέλους,για το τι μέλει γενέσθαι; Αλήθεια,όμως,Άννα, γιατί δεν μέτρησε ο αγώνας; Αλλά και αν δεν μετρήσει ,παραδεχτείτε ότι κάματε λάθος,έστω και την τελευταία στιγμή,να τελειώνει αυτή η διαμάχη με τους αγωνιζόμενους.Και όχι να μας λες τώρα ,Άννα για.... ΕΘΕΑ και κουραφέξαλα. Ποιος σας στηρίζει τόσα χρόνια; Η ΕΘΕΑ, για πες μου???
Αλλάξτε ρότα. Οι αγωνιζόμενοι δεν τρώνε πια σανό,ρε!!!!!!!!!!!!!!Σας πήρανε χαμπάρι! Σε αυτούς πρέπει να δώσετε εξηγήσεις και αφήστε τις δικαιολογίες. Επιτέλους, κάποιος από εσάς πρέπει να πάρει θέση! :roll: :roll: .
:arrow: Συγνώμη, για το απότομο, άλλα πρέπει να σταματήστε αυτή την ιστορία με αυτόν τον αγώνα.Δεν πάει άλλο!Αλλά να ξέρετε: Όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Βάλτε επιτελούς, ένα τέλος, όλοι σας. ΕΓΕΝΙΚΑΜΕ ρεζίλι εδώ κάτω !!Ευχαριστώ, ΛΕΣΧΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ.
Το χάσαμε το κορμί ΜΑΝΩΛΗ :lol: 8-) 8-)
anna1976gr

Post by anna1976gr »

Kritikos wrote:........Αλήθεια,όμως,Άννα, γιατί δεν μέτρησε ο αγώνας; ................
A, μαλλον γραφω κινεζικα...

Ολο το θεμα με την ακυρωση εδώ το είδα...
Δεν ηξερα τίποτα, μεχρι και πριν μερικες μερες που εστειλα τα χρηματα των συμμετοχων,λεεεεμεεεε!!!!
Λες να ακυρωνοταν ο αγωνας μας κ εγω σαν καλη βλαμμενη να εστελνα λεφτα στην ΕΛΠΑ;
Τσαντες κ παπουτσια θα τα εκανα, καλυτερα...

Αν διαβασεις στα ποστ μου καθαρα, θα το καταλαβαινες...αλλά μαλλον εχει κολλησει η βελονα :"Γιατι ακυρωθηκε ο αγωνας σας κυρα-Αννα"!!!

Αυριο, πρωτη μου δουλεια ειναι να μιλησω με ΕΘΕΑ και θα σας ενημερωσω...
Αν και για να εχεις τετοιο φανατισμο εσυ, κατι καλύτερα θα ξερεις απο μενα, ε;;;

Γεια χαρααααα!!!!
obelix

Post by obelix »

Αννα μην εξαπτεσε τοσο, γιατι εσυ βγηκες και κανεις τον εκπροσωπο τυπου της λεσχης, χωρις να ειναι αυτη η θεση σου, μιας και γραφεις οτι εσυ πληρωθηκες για τις υπηρεσιες σου.
Δεν ειναι δικη σου ευθηνη η εκπροσωπηση της λεσχης, εκτος κι αν εχεις πληρωθει και γι' αυτο.. (που δεν το νομιζω)
Αν θελεις ομως να ενημερωθεις απο την ΕΘΕΑ και να μας ενημερωσεις κι εμας σε ευχαριστουμε προκαταβολικα.
Ομως μην αναρωτιεσε γιατι ρωταμε κι εσενα γιατι ακυρωθηκε - αν ακυρωθηκε - ο αγωνας διοτι εισαι ο μονος ανθρωπος, στελεχος του αγωνα, που απαντα σε ερωτησεις.
Ας βγει ο Υπευθηνος του αγωνα, αναγραφεται στον κανονισμο, και να απαντηση εστω και με Δελτιο Τυπου που καποιος θα μας το κανει αντιγραφη και στα forums ωστε να το μαθουμε κι οι υπολοιποι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ B.R.A.T.
Πελοπονησου και
λοιπων Ιονιων νησων
www.braters.gr
friar

Post by friar »

Πολύ φαγούρα πολύ γκρίνια και πάλι το ίδιο τριπάκι.
Με ηρεμία λύνονται όλα, με ειρωνία μπερδεύονται όλα.
Βρήτε τα με ηρεμία, σας διαβάζει όλη η Ελλάδα
αρκετά ξεκατινιάσματα έχουμε μέχρι τώρα
δεν μας χρειάζονται άλλα.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
stakyr

Post by stakyr »

friar wrote:Πολύ φαγούρα πολύ γκρίνια και πάλι το ίδιο τριπάκι.
Με ηρεμία λύνονται όλα, με ειρωνία μπερδεύονται όλα.
Βρήτε τα με ηρεμία, σας διαβάζει όλη η Ελλάδα
αρκετά ξεκατινιάσματα έχουμε μέχρι τώρα
δεν μας χρειάζονται άλλα.
Περαστικα κυριε Σταθη μας !!! :D :D (αυτο για την υγεια σας .....)
Περαστικα σε ολους μας !!! :twisted: :twisted: (αυτο .....ετσι γενικα !!)
Και χαρηκα παρα πολυ , για αυτη την πυροσβεστικη σας παρεμβαση .......γιατι, κατι τετοια, πληγωνουν ολους εμας που αγαπαμε την τετρακινηση .....οχι σαν μεσο αυτοπροβολης ....αλλα σαν μεσο που χαριζει αναπεναληπτες χαρες σε μας και τους συνανθρωπους μας κοντα στην φυση !!! :D :D :D :D :D :D

υ.γ Πως και δεν κοιμαστε τετοια ωρα ???? :o :o :o
Ξενυχταμε στην αναρρωση ???? ;) ;) ;) ;)
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”