Μιλαω παντα σε σχεση με τι φοραω, με τα 35αρια χ 12.5 πηγαινε με το ενα δαχτυλο, ΟΚ τωρα μεταξυ 40-60 χλμ κανει ενα ψιλοτρεμουλο αλλα αυτο δεν ειναι death wobble για το οποιο βαζουμε αμορτισερ τιμονιου αλλα απλα ενας συντονισμος λογω bogger. O Πανος τι φοραει? 31, 32 και εχει προβλημα?????St. Tselios wrote:Κοψε κατι...κοψε κατιXJ ''The Doctor'' wrote:Εγω με 35x14.5 Bogger και δεν εχω προβλημα, εσυ τι?
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
- XJ ''The Doctor''
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
-
Στο ειπα και πριν...εγω εχω τον απογονο του αυθεντικου Jeep...και οχι ''μεταλαξεις''...antonisxj wrote:εσύ λοιπόν κύριε εξυπνοκάγκουρα τι προτείνεις?St. Tselios wrote:Βαλτε καμια δεκαρια αμορτισερ και αλλα τοσα ελατηρια...![]()
![]()
![]()
Οταν θα ακουτε ομως την τρομπα τιμονιου να μουγκριζει σαν μουλαρι...τοτε θα ρωτατε παλι:τι φταιει???
α! ξέχασα! εσύ δεν το κυκλοφορείς στο δρόμο, πάς κατευθείαν σε χωματόδρομο.

- XJ ''The Doctor''
PanosXJ wrote:....με μπερδέψατε ολοκληρωτικά!!!
Γιατρέ το κύριο είναι παιγμένο...το άλλο είναι RANCHO μεταχειρισμένο.....
Βαλε δυο οποιαδηποτε καινουργια και δεν θα εχεις κανενα προβλημα, εαν το υπολοιπο αμαξι ειναι οπως πρεπει ΟΚ.
Ολα τα αλλα ειναι για εφε η για πραγματικα δυσκολες καταστασεις οι οποιες και προυποθετουν οπως εχω ξαναπει μια σειρα αλληλενδετων μετατροπων.....
Αρχι, HD αμορτισερ εκ Αυστραλιας σε συνδιασμο απο Mercedes! ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΣ

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
-
Αυτες ειναι κυριοι μετατροπες...antonisxj wrote:...για δεύτερο έβαλα ένα που βρήκα πρόχειρο απο MERCEDES...
Πετατε τα λεφτα σας σε μ@λ@κιες...
Μπραβο προεδραρα...κοιταξε εχω εναν φιλο με ενα Volvo FH16 και το εχει στο συνεργειο για επισκευη...θέλεις τιποτα???

St. Tselios wrote:Αυτες ειναι κυριοι μετατροπες...antonisxj wrote:...για δεύτερο έβαλα ένα που βρήκα πρόχειρο απο MERCEDES...
Πετατε τα λεφτα σας σε μ@λ@κιες...
Μπραβο προεδραρα...κοιταξε εχω εναν φιλο με ενα Volvo FH16 και το εχει στο συνεργειο για επισκευη...θέλεις τιποτα???

if it doesn't break, fix it until it does
ρε επίτιμε τι σ'έπιασε?XJ ''The Doctor'' wrote:PanosXJ wrote:....με μπερδέψατε ολοκληρωτικά!!!
Γιατρέ το κύριο είναι παιγμένο...το άλλο είναι RANCHO μεταχειρισμένο.....
Βαλε δυο οποιαδηποτε καινουργια και δεν θα εχεις κανενα προβλημα, εαν το υπολοιπο αμαξι ειναι οπως πρεπει ΟΚ.
Ολα τα αλλα ειναι για εφε η για πραγματικα δυσκολες καταστασεις οι οποιες και προυποθετουν οπως εχω ξαναπει μια σειρα αλληλενδετων μετατροπων.....
Αρχι, HD αμορτισερ εκ Αυστραλιας σε συνδιασμο απο Mercedes! ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΣ
τον έπιασες απο τα μούτρα τον καημένο τον Πάνο.
το ψάχνει ο καημένος. έχει απορίες.
τι συμπεριφορά είναι αυτή? δείξε λίγη κατανόηση!
Πάνο μου μην στεναχωριέσαι. Είναι λίγο τζούγκρος ο επίτιμος. μην τον παρεξηγείς.
-
Α,προεδρε βλεπω πως δεν τον γνωριζεις καλα τον επιτιμο...
Η λεξη custom για αυτον και η ελληνικη πατεντα ειναι αγνωστες...
Ολα πρεπει να εχουν ISO για να μπουν στο Cherokee του...
Η λεξη custom για αυτον και η ελληνικη πατεντα ειναι αγνωστες...
Ολα πρεπει να εχουν ISO για να μπουν στο Cherokee του...

να τολμήσω να ρωτήσω αν ξέρει τι είναι η ηλεκτροκόληση? κ αργκόν? η τρυπανόβιδα? 

Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό...St. Tselios wrote: ...Ολα πρεπει να εχουν ISO για να μπουν στο Cherokee του...
Δοκιμασμένα πράγματα

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".