Cherokee XJ vs Wrangler
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Cherokee XJ vs Wrangler
ναι αλλα ετσι δεν γινεται προκοπη...δεν εχεις ακουσει που λενε για το γ@μησι 1= κανενα 

Κώστας Γκιαούρης
Α γεια σ'!antonisxj wrote: και ναι χωρις πινακιδες. αποφασισα να γινω κρατος εν κρατη και θα κανω όόόόότι γουστάρω.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
δηλαδή πρέπει να γίνω σαν κάτι άλλους που σας υπόσχονται ότι θα σας γ@μήσουν όλους?kostas654 wrote:ναι αλλα ετσι δεν γινεται προκοπη...δεν εχεις ακουσει που λενε για το γ@μησι 1= κανενα
όχι φίλε, εγω δεν θελω να σας απαυτώσω όλους. αλλά συνεχίζω να υπάρχω. σ'αρεσει δε σ'αρεσει. τελος.
if it doesn't break, fix it until it does
έρχεται και συνέχεια...Nicolas wrote:Α γεια σ'!antonisxj wrote: και ναι χωρις πινακιδες. αποφασισα να γινω κρατος εν κρατη και θα κανω όόόόότι γουστάρω.
περιμμένω να με σταματήσουν οι τροχαίοι. να κατεβω απο τον υποπόταμο και καθως με γραφουν να τον λούζω με βενζίνα. και μόλις μου κόψουν την κλήση να το βαλω μια φωτια να τελειόνουμε.
Αύριο έχω και εγώ συνάντα με τους τροχαίους.
Με πήραν φωτό επειδή πήγαινα λέει με 78 στην Σπατών...
Και επειδή το όριο είναι 50, με ψάχνουν να μου πάρουν το δίπλωμα και αρκετά ευρώ
Το οτι έγραψαν λάθος το όνομά μου δεν το είδαν και νομίζουν πως δεν το έχω δει ούτε και εγώ...
Πάω αύριο να τους πω να βάλουν την κλήση στον κώλο τους.
Αλλιώς πάμε δικαστικά προκειμένου να μου εξηγήσουν πως στην φωτογραφία φαίνεται να πηγαίνω πίσω από το τοπικό λεωφορείο, αλλά να είμαι μόνο εγώ παράνομος και γρήγορος

Και επειδή το όριο είναι 50, με ψάχνουν να μου πάρουν το δίπλωμα και αρκετά ευρώ

Το οτι έγραψαν λάθος το όνομά μου δεν το είδαν και νομίζουν πως δεν το έχω δει ούτε και εγώ...
Πάω αύριο να τους πω να βάλουν την κλήση στον κώλο τους.

Αλλιώς πάμε δικαστικά προκειμένου να μου εξηγήσουν πως στην φωτογραφία φαίνεται να πηγαίνω πίσω από το τοπικό λεωφορείο, αλλά να είμαι μόνο εγώ παράνομος και γρήγορος

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Nicolas wrote:Αύριο έχω και εγώ συνάντα με τους τροχαίους.
Και επειδή το όριο είναι 50, με ψάχνουν να μου πάρουν το δίπλωμα και αρκετά ευρώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάω αύριο να τους πω να βάλουν την κλήση στον κώλο τους.![]()
Αλλιώς πάμε δικαστικά προκειμένου να μου εξηγήσουν πως στην φωτογραφία φαίνεται να πηγαίνω πίσω από το τοπικό λεωφορείο, αλλά να είμαι μόνο εγώ παράνομος και γρήγορος![]()
![]()
![]()

μου θυμησες τη διαφημιση με τη μηχανη και το τρακτερ

-
antonisxj wrote:έρχεται και συνέχεια...Nicolas wrote:Α γεια σ'!antonisxj wrote: και ναι χωρις πινακιδες. αποφασισα να γινω κρατος εν κρατη και θα κανω όόόόότι γουστάρω.
περιμμένω να με σταματήσουν οι τροχαίοι. να κατεβω απο τον υποπόταμο και καθως με γραφουν να τον λούζω με βενζίνα. και μόλις μου κόψουν την κλήση να το βαλω μια φωτια να τελειόνουμε.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Π...... ΤΕΛΙΚΑ!!!!!!Nicolas wrote:Αύριο έχω και εγώ συνάντα με τους τροχαίους.
Και επειδή το όριο είναι 50, με ψάχνουν να μου πάρουν το δίπλωμα και αρκετά ευρώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάω αύριο να τους πω να βάλουν την κλήση στον κώλο τους.![]()
Αλλιώς πάμε δικαστικά προκειμένου να μου εξηγήσουν πως στην φωτογραφία φαίνεται να πηγαίνω πίσω από το τοπικό λεωφορείο, αλλά να είμαι μόνο εγώ παράνομος και γρήγορος![]()
![]()
![]()

Καλά ναι.............δεν το έχεις κάψει από την πρώτη μέρα που το πήρες, τώρα θα το κάψεις;;antonisxj wrote: έρχεται και συνέχεια...