CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
vlachotzipas

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by vlachotzipas »

να και μια πιο σοβαρη κατασταση......μ' ενα πιο αντρικο αμαξακι!!!!! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=llirluVY ... r_embedded
δυστυχως, δεν μπορεσα να το βαλω ανοιχτο..... :roll:
I usually eat rocks mud and snow
www.sportage.gr
georgexj

Post by georgexj »

ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΜΟΤΕΡ!!!!ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ!!!Η ΜΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΤΕΡΑΚΙ Κ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ,ΝΑ ΦΥΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΝΟΣ ΓΝΗΣΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

ρε κάγκουρα
αυτός που ψάχνει μοτέρ, αν βάλει αυτό που έχεις να του δώσεις, θα κόψει το σασί στα δύο. δεν είναι για πολλά :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:ρε κάγκουρα
αυτός που ψάχνει μοτέρ, αν βάλει αυτό που έχεις να του δώσεις, θα κόψει το σασί στα δύο. δεν είναι για πολλά :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

καλα δεν καταλαβες τι μοτερ εχω?????θυμασαι τα αυτοκινητακια που ειχαμε πιτσιρικαδες που τα καναμε προς τα πισω φορτιζανε κ μετα φευγανε????τετοιο θα του δωσω!!!ξερεις ποσα εχω???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
θα ειναι κ το γνησιο.θα λεει πανω made in japan!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΜΟΤΕΡ!!!!ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ!!!Η ΜΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΤΕΡΑΚΙ Κ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ,ΝΑ ΦΥΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΝΟΣ ΓΝΗΣΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χμμμμμ, κάτι πήρε το μάτι μου viewtopic.php?f=15&t=3637 :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αλλά γιατί να τον βάλεις να το ζητήσει γονατιστός;;; :roll: :roll: :roll: :roll:
georgexj

Post by georgexj »

ρε δεν αφηνεις αυτα που ξερεις???γιατι δεν βγαινεις στα ισα να το πεις????εχω ενα μοτερακι απο baleno αμα σε ενδοιαφερει!!!πες το στα ισα.οτι το μπουρδελο σου δεν παιρνει τα ποδια του!!!αλλα θα σε φαει η χαζο περηφανεια του ιαπωνα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

Δεν φταις εσύ!
Το άλλο το @ΡΧΙδι που, δεν προλαβαίνουμε να πούμε κουβέντα, στα φτάνει με την μία. :evil:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:εχω ενα μοτερακι απο baleno αμα σε ενδοιαφερει!!!
Πώς και δεν το έχεις βάλει στις αγγελίες της μάντρας;;; :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

Drimon wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
πωλείται και κινητήρας απο σουτζούκι σουίφτ
τρέχα να προλάβεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:

to krataw gia sullektikous pelates san k sena!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”