Βιάζεσαι αγόρι να πας να βρεις τον φίλο σου τον Ηλία;;;georgexj wrote:οι γιορτες περασανε κ δεν βλεπω φως!!!τι θα γινει με αυτο το θεμα???η να το κανονισουμε μια κ καλη για μυκονο με τα περιπτερα που θα ειναι ετοιμα!!!
Ααα να μου χαθείς!!!!!! Να μαζευτούμε να πάμε!!!!!!!!!!Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:καλα τα λες ρε Γιωργο αλλα ποιος???????
ο Βασιλιας με το terrano???? - Ιπποποταμος τελοςναι γιατί;;λίγο θα του πέσει;άσε που θα γυρίσει και one piece
![]()
![]()
![]()
ο Doctor με τι????Θα σπρωχνει με τα χερια τα bogger????![]()
- το xj κομματια
![]()
έτοιμο θα το έχει
![]()
![]()
ο Γιαννης με τι με τη παραλλαγη?????![]()
![]()
![]()
![]()
εντάξει αυτόν τον ξεχνάμε
ο Κωστας με τι με το kite????το wrangler πρεπει να εχει να κουνηθει απο οταν κατεβηκε απο την express!!!!εεε.......ευκαιρία να το κουνήσει
![]()
![]()
ο Drimon θα αρχισει παλι τα του καραβιουάμα κανονιστεί θα έρθει.....
ο Aggas τωρα που βρηκε κ δουλεια.......πανε τα λουκανικα.......τι λεε ρε.....νηστικούς θα σας αφήσω;;Μόνο μην μου το πάτε για Μάρτη γιατί κανονίζω ταξιδάκι Βουλγαρία!!!!!!!
εσυ με τι???? η γρια κομματια.........![]()
Θα έρθει με τον kiteman
![]()
![]()
εγω????πατηναρει πλεον ολες τις ταχυτητες......κ ο Περι ακουει off road κ σκουζει σαν αγαμητη γυναικα......![]()
Να το φτιάξεις ρε ρεμάλι
![]()
![]()
Παλι καλα που υπαρχει ο
Τσελιος - ο Iker κ ο Nicolas να πανε με τα νεα παιδια.........οι υπολοιποι θα κοιταμε φωτογραφιες!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σκάσε μ@λάκα, σκάσε!Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: ο Drimon θα αρχισει παλι τα του καραβιου![]()
antonisxj wrote:να κλείσουμε για 18-19-20 φεβρουαρίου Βόρεια εύβοια?
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΕΣΥ!!ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΑΜΕΣΩΣ!!Drimon wrote:Σκάσε μ@λάκα, σκάσε!Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: ο Drimon θα αρχισει παλι τα του καραβιου![]()
Μην μου το γκαντεμιάζεις!![]()
Τα έχω κανονίσει όλα, αν δεν αλλάξει πάλι η ημερομηνία, και εννοώ αυτή:antonisxj wrote:να κλείσουμε για 18-19-20 φεβρουαρίου Βόρεια εύβοια?
Θέλω να δω με τι αμάξι θα σκάσει ο Δον.![]()
![]()
Εγώ πάντως, μέχρι στιγμής, θα ΕΙΜΑΙ!