Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by georgexj »

εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι που βρισκεις εσυ αυτα τα βιντεακια.σε κεινη την διαδρομη δεν εχεις ερθει ακομα!!!που τα βρισκεις???κατι μου περναει απο το μυαλο αλλα που θα παει θα το βρω!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι που βρισκεις εσυ αυτα τα βιντεακια.σε κεινη την διαδρομη δεν εχεις ερθει ακομα!!!που τα βρισκεις???κατι μου περναει απο το μυαλο αλλα που θα παει θα το βρω!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τι σε νοιάζει εσένα; Εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει. :lol: :lol: :lol:

Έχω κι εγώ τους πληροφοριοδότες μου! :D :D :D
aggas

Post by aggas »

georgexj wrote:κ λιγα ακομα

εγω ειμαι αυτος που πηγαινα με μια γκομενα θεσ/κη κ πριν τα τεμπη της ηρθε να μου παρει πιπα κ δεν σταματαγε κ οταν πληρωσα την γκομενα της εδωσα πεντοχιλιαρο κ της ειπα κρατα τα ρεστα να παρεις πατατακια για το εργο που ειδες
εγω ειμαι αυτος που βγηκα εξω απο τον τερζη ξημερωματα μεθησμενος κ ητανε 10 γκομενες στην σταση απο μπατσελορ κ τους λεω στηθητε να σας βγαλω μια φωτογραφια κ αρχισα να τους τον παιζω
εγω ςιμαι αυτος που γυρναγα απο τριπολη με το cherokee με τον αποστολη μεθησμενοι κ συνανταμε ενα τρακαρισμα κ γω πηρα το αυτοκινητο κ επαιζα συγκρουομενα με τις μπαρες κ ο αποστολης ειχε παρει την γκομενα ζαλισμενη,την εβαλε μεσα στο αυτοκινητο κ της ξεκουμπωσε το πουκαμισο κ καλα για να παρει αερα κ της χαιδευε τα βιζια(ο αθεοφοβος)
εγω ειμαι αυτος που ημουνα με την κλουβα φορτωμενος πυροσβεστηρες στην μαρινα της γλυφαδας κ γαμαγα μια γκομενα μεσημεριατικα πισω στους πυροσβεστηρες γιατι ετσι ηθελε κ βγηκαμε ξεβρακωτοι εξω γιατι ανοιξανε οι πυροσβεστηρες κ μας κοιταγε ο κοσμος
εγω ειμαι αυτος που με τον αποστολη φορτωσαμε μια γκομενα απο ενα μπαρακι την πηγαμε σε στριπτιτζαδικο καναμε ενα λογαριασμο γαματα κ σηκωθηκαμε κ φυγαμε κ την αφησαμε εκει μεσα χωρις να μας νοιαζει αν εχει να πληεωσει
εγω ειμαι αυτος που ειχα ενα παλιο kadett κ πηγα μεσα σε ενα ποταμι για να γαμησω κ αφησα το καλοριφερ αναμενο κ εμεινα απο μπαταρια κ περπαταγα σαν μαλακας μες την νυχτα για να παω να φερω τρακτερ για να το βγαλω
εγω ειμαι αυτος που ειχα ανεβει σε ενα μπαρ της μυκονου κ εκανα στριπτιζ με δυο γκομενακια
εγω ειμαι αυτος που τα ειχα πιει ενα βραδυ πολυ κ κοιμομουνα σε μια παραλια της κρητης με μια γκομενα κ απο την ζεστη κ την σουρα μου επινα θαλασσα για να ξεδιψασω γιατι δεν υπηρχε νερο
εγω
εγω
εγω
εγω ειμαι αυτος που σε μερικους λεω γεια κ δεν πιστευουνε ουτε αυτο γιατι με θεωρουνε παρλαπιπα.αλλα τι να κανω δεν ντρεπομαι κ τα λεω κ δημοσια γιατι ουτε τον χρονο μπορω να γυρισω πισω ουτε υπαρχει μηχανημα που μπορει να γραψει ταινια μεσα απο το μυαλο.

με αγαπη

δον μιχαλοπουλος!!!
ImageImageImage
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

georgexj wrote: .....εγω ειμαι αυτος που βγηκα εξω απο τον τερζη ξημερωματα μεθησμενος κ ητανε 10 γκομενες στην σταση απο μπατσελορ κ τους λεω στηθητε να σας βγαλω μια φωτογραφια κ αρχισα να τους τον παιζω...

Λοιπον Δον Μιχαλοπουλε
Σε βρηκα ενα βιντεο...στα μετρα σου......κουτι.
Εχει και το ονομα σου επανω:

Image
georgexj

Post by georgexj »

St. Tselios wrote:
georgexj wrote: .....εγω ειμαι αυτος που βγηκα εξω απο τον τερζη ξημερωματα μεθησμενος κ ητανε 10 γκομενες στην σταση απο μπατσελορ κ τους λεω στηθητε να σας βγαλω μια φωτογραφια κ αρχισα να τους τον παιζω...

Λοιπον Δον Μιχαλοπουλε
Σε βρηκα ενα βιντεο...στα μετρα σου......κουτι.
Εχει και το ονομα σου επανω:

:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
georgexj wrote:εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι που βρισκεις εσυ αυτα τα βιντεακια.σε κεινη την διαδρομη δεν εχεις ερθει ακομα!!!που τα βρισκεις???κατι μου περναει απο το μυαλο αλλα που θα παει θα το βρω!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εγω γιατι νομιζω οτι σου τα δινει ο αχιλλεας???γιατι ειναι ο μονος που πηρε ολα τα αρχεια απο την καμερα της αμαλιας???κανενας αλλος!! ;) ;) ;) ;) ;)

κ τα καραβισια σου πεστα αλλου!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote: εγω γιατι νομιζω οτι σου τα δινει ο αχιλλεας???γιατι ειναι ο μονος που πηρε ολα τα αρχεια απο την καμερα της αμαλιας???κανενας αλλος!! ;) ;) ;) ;) ;)

κ τα καραβισια σου πεστα αλλου!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

georgexj wrote:
Drimon wrote:

εγω γιατι νομιζω οτι σου τα δινει ο αχιλλεας???γιατι ειναι ο μονος που πηρε ολα τα αρχεια απο την καμερα της αμαλιας???κανενας αλλος!! ;) ;) ;) ;) ;)

Eγω δεν ξερω τιποτα.......... :roll: :roll: :roll: :roll:

nicola πως σου φαινεται..........
Image
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

παρτε κ ολο το αρθρο http://www.velocityshow.net/2010-jeep-mopar-immortal/
γιατι πολυ μου αρεσε αυτο το 100:1 που γραφει :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: nicola πως σου φαινεται..........
Image

Ρε φιλαράκι... δεν μου πολυαρέσει...
Τρελό μηχανάκι δε λέω,
αλλά αν αυτό που μας ενδιέφερε ήταν το να σκαρφαλώνουμε παντού, θα παίρναμε κατευθείαν το ίδιο το UNIMOG :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πιο πολύ μου αρέσει το δικό μου. :D :D
ToMougriMou - Small.jpg
ToMougriMou - Small.jpg (152.55 KiB) Viewed 2138 times
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”