Μάλλον δεν έγιναν κατανοητά αρκετά πράγματα

Παραθέτω εδώ αυτο που έγραψα και στο forum του Off road team σε μία αντίστοιχή τοποθέτηση περι συμφωνημένων, action points , υπογραφών κτλ
Και θα προσθέσω οτι ασχέτως αν του πώς έχουν συνηθίσει να γίνονται αυτές οι συζητήσεις άποψή μου που την έχω πεί πολλάκις είναι οτι θα πρέπει να επικοινωνείτε και δημόσια ωστε να σταματήσει το παρασκήνιο!Μα ηταν μια ενημερωτική συνάντηση!
Καλεστήκαμε οργανωτές και ...αγωνιζόμενοι να παραθέσουμε τις απόψεις μας.
Η λογική ήταν να θέσουν οι οργανωτές τα αιτήματα τους και τις παρατηρήσεις τους, οι αγωνιζόμενοι τα δικά τους θέλω και πιστεύω και σε δεύτερη φάση η ΑΜΟΕ με την ΕΛΠΑ και την επιτροπή (τέλοσπάντων οι έχοντες το μαχαίρι) να αποφασίσουν πώς θα κοπεί η πίτα και πώς θα μοιραστεί.
Το ενθαρρυντικό είναι οτι δεν ήταν μία απλή παράθεση προτάσεων αλλά φάνηκε οι προύχοντες να ενδιαφέρονται πραγματικά για το χώρο και έγινε συζήτηση πάνω στις απόψεις των προσκεκλημένων με λογική και διάθεση σύνθεσης!
Το τι μέλλει γενναίσθαι...? Θα δείξει.
Υ.Γ. Για αποφυγή παρεξηγήσεων, όπως εύστοχα το έθεσες, πρόκειται για μια προσπάθεια πρακτικών... μάλλον πιο πολύ σημειώσεων οπότε και κάποια λάθη ή παρερμηνείες μπορεί να υπάρχουν! Οι πόρτες ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα να διορθώσει όποιος θυμάται καλύτερα
Και τέλοσπάντων για να σταματήσει αυτό το ανούσιο κάρφωμα...
Ναι δεν είναι τα ακριβέστερα κείμενα!
Θέλετε να είναι και μερικός υποκειμενικά? οκ είναι!
Έχετε ξαναπάρει ιδέα τι λέγετε και απο ποιούς σε μία τέτοιας βαρύτητας συνάντηση?
Θέλετε να ξέρετε?
Ακόμα και λάθος όλα να είναι δύνεται η ευκαιρία να διορθωθούν! Μία ώρα μίλαγα και εγώ και η κουβέντα ήταν ζωντανή! Πρακτικογράφο να είχες χωρίς μαγνητόφωνο δουλειά δεν θα έκανες!
Οκ την επόμενη φορά αν ξαναμπώ σε αυτή τη θέση θα τα περάσω πρώτα απο όλους και μετα θα τα σηκώσω (αφου τα πάω και πρωτοδικείο

Αν θέλετε τα προσυπογράφω.!
Όσοι εμπλεκόμενοι και ενθυμούμενοι καλύτερα διορθώστε παρακαλώ!