Δεν κάνω εικασίες, απλά σχολιάζω ΑΚΡΙΒΩΣ ότι διαβάζω και το αναλύω βάση πρότερης εμπειρίας.
"Όποιος ξεχνάει την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει".
Και δεν έχω φαγωθεί εγώ με την παραπάνω φράση...

Σταύρο καλά το λες, σγα σγα.
Από πότε θες να ξεκινήσουμε το σγα σγα? Από το τελευταίο τεύχος του περιοδικού ή μήπως νωρίτερα?

Εγώ ακόμα περιμένω την απάντηση της ΕΘΕΑ στην καταγγελία του Στάθη για την απειλή.
Επίσης αναρωτιέμαι αν όντως είμαι τρελός που βλέπω στο κινητό του Στάθη την εισερχόμενη της προέδρου της οργανωτικής επιτροπής ενώ η ίδια ορκίστηκε στα παιδιά της ότι ουδέποτε τον κάλεσε.
Το ίδιο γράφηκε και σε καφενειακού επιπέδου ποδοσφαιρική στήλη.
Άρα Σταύρο μου, για μένα το σγα σγα δεν έχει αρχίσει ακόμα να μετράει.
Για σένα που ξαφνικά σε αγάπησε, μπορεί να άρχισε ήδη

Ξέχασες και συ πως μέχρι πριν δυό μήνες ήσουν προκατειλημένος και ένα σωρό άλλα...
Μελέτη αναρωτιέμαι ρε φίλε, κανείς δεν αγοράζει πια περιοδικά να δει τί μαλακίες γράφουν μέσα

Θες να μου πεις και την άποψή σου επί του θέματος της απειλής?
Ο Στάθης λέει πως απειλήθηκε τηλεφωνικώς και δείχνει ως απόδειξη την εισερχόμενη κλήση από συγκεκριμένο αριθμό συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.
Κάποιοι άλλοι λένε πως ουδέποτε συνέβει το περιστατικό και πως ο Στάθης ήταν ο οργανωτής της "φάρσας" εξαρχής ενώ δεν παραθέτουν παρά την μαρτυρία τους με όποιο κύρος θα μπορούσε αυτή να έχει.
Κατά συνέπεια είτε ο ένας ψεύδεται είτε ο άλλος. Μέση δεν υπάρχει.
Πού ακριβώς βλέπεις λοιπόν τις μπούρδες και τα φαντάσματα, όταν το άσπρο γίνεται μαύρο?
Ποιος επιτέλους θα πάρει μία σοβαρή θέση, να μας πει την άποψή του, ποιός από όλους λέει τελικά ψέμματα?
Τες πα κύριοι, ελπίζω να κάνω λάθος.
Ήθελα να το πω, έτσι για να υπάρχει. Για να μην ξεχνιώμαστε.

Και όπως λέει και ένας καλός μου φίλος "There are no facts, only interpretations".
Άντε καλή μας χρονιά και καλά μυάλα σε όλους μας.