Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
St. Tselios

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by St. Tselios »

georgexj wrote: εγω ειμαι αυτος ...
Αυτος εισαι ρε Δον

Να'χουμε να γκρεμιζουμε
Image
johny4x4

Post by johny4x4 »

georgexj wrote:
St. Tselios wrote:Καγκουρες καλημερα

Γραφετε και ξαναγραφετε για τον Δον Μιχαλοπουλο διαφορα πραγματα βγαλμενα απο επιστημονικη φαντασια.

Για μενα ο Δον ειναι ο Βασιλιας την Νυχτας και τιποτα απο ολα αυτα που γραφετε.

Παρακολουθηστε στο επομενο βιντεο πως αντιμετωπιζονται οι υπολοιποι πελατες και πως ο Δον:

θα βασιστω πανω σε αυτο το βιντεο.καλα κανετε κ γραφετε τοσα κ τοσα για μενα.να ξερετε οτι το διασκεδαζω οσο δεν παιρνει αλλο κ γελαω.μου αρεσει που προσπαθητε να μου φτιαξετε το βιογραφικο μου κ ειδικα ο κωστας κ ο γιαννης.ειναι λογικο γιατι εχουνε ακουσει τοσα κ τοσα κ τα πιο πολλα απο αλλους φιλους της παρεας κ δεν εχουνε δει τιποτα.κ ειναι λογικο γιατι
εγω ειμαι αυτος που δουλευα σε μπουζουξιδικο(μπαρα η γκαρσονι),το πρωι πηγαινα σχολειο κ για να βγαλω την ταξη εκανα το τραπεζι στα μπουζουκια σε ολους τους καθηγητες κ εμεινα ενα μηνα απληρωτος
εγω ειμαι αυτος που στο στρατο ειχα φαει 4,500,000 εκατομμυρια δραχμες για να γυριζω με ολα τα μπουρδελα που ειχε η λημνος κ βλεπω το βιβλιαριο κ γελαω
εγω ειμαι αυτος που οταν απολυθηκα ειχα ενα καλιμπρα κ απο σαββατο σε σαββατο του αλλαζα λαδια γιατι ειχε κανει 5000 χιλιομετρα
εγω ειμαι αυτος που το 98 που ο πλουταρχος ητανε στα πανω του ειχα καθε μερα τραπεζι στο ποσειδωνειο για 6 μηνες κ ειτε πηγαινα ειτε δεν πηγαινα το τραπεζι πληρωνοτανε
εγω ειμαι αυτος που τον αυγουστο του 99 ειχα χαλασει 6,500,000 εκατομμυρια δραχμες γιατι ειχα γυρισει 4 νησακια με 4 γκομενακια διαφορετικα κ τα κοιμιζα στα πιο ακριβα δωματια με τα τζακουζια μου κ τις σαμπανιες μου
εγω ειμαι αυτος που ολες τις πληρωνα κ με το παραπανω χωρις να ζητησω ποτε τα ρεστα τους κ με τον τροπο μου ενω αυτες πιστευανε βρηκαμε το μαλακα εγω τους εδειχνα οτι εισαστε 1 κιλο κρεας απο το χασαπι που το αγορασα το εφαγα κ το εχεσα γιατι την αλλη μερα το πρωι δεν με βρισκανε,εκτος κ αν ηθελα να το ξανα φαω
εγω ειμαι αυτος που μεσα σε 4 χρονια εφαγα ενα καινουργιο αυτοκινητο γιατι ειχε κανει 350,000 χιλιομετρα πηγαινοντας καθε μερα πατρα κ μετα αθηνα
εγω ειμαι αυτος που αν γουσταρε μια γκομενα να την παω στην αλλη ακρη της ελλαδας για καφε για ποτο για φαγητο για το οτιδηποτε θα το εκανα
εγω ειμαι αυτος που οταν η αδερφη μου σπουδαζε στην κρητη 4 χρονια εγω ειχα 45 φορες για να πηδηξω
εγω ειμαι αυτος που μια απο τις πολλες φορες που ειχα παει με τον αποστολη στην κρητη βαλαμε στοιχημα ποιος θα γαμησει ποιο πολυ στο ιδιο σπιτι κ την αλλη μερα πηγαμε για μποουλινκ κ φυγαμε μαζι με την μπαλα γιατι τα ποδια ητανε βρασμενα μακαρονια
εγω ειμαι αυτος που ειχα μια γρια cheroka που μου εκανε τα κεφια,εσπαγε κ το διασκεδαζα
εγω ειμαι αυτος που την γρια μου την ειχα γεμιση δυο φορες απο 15 γυναικες μεσα
εγω ειμαι που ολα αυτα δεν τα εχω μετανιωσει γιατι αυτα μενουνε κ για το μονο που εχω μετανιωσει ειναι γι αυτα που δεν προλαβαινα να δωσω.
εγω
εγω
εγω
κ αλλα πολλα
εδω κολλαει κ αυτο το βιντεο.ολοι τον βλεπουνε για υλη για κοροιδο ενω αυτος τους βλεπει για το κεφι του.σας πληρωνω για να περναω καλα!!κ τιποτα αλλο!!!

κ ερχετε τωρα ο γιαννης κ ο κωστας που με βλεπουνε μαζεμενω κ φτιαχνουνε ενα βιογραφικο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
που πιστευω οτι ηρθε ο καιρος να νοικοκυρευτω αν κ το μελλον μου το ξερω αλλα κ παλι δεν το μετανιωνω!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

με αγαπη

ΔΟΝ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

απο δω κ περα φτιαχτε τα υπολοιπα.κλειστε μου το βιογραφικο.εγω σας ανοιξα τον δρομο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιώργο..........................
Το inception το έχεις δει????????
Εχεις καμια σχέση με τον σκηνοθέτη????
Απάντησε μου είναι σοβαρό!!!!
Image
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

johny4x4 wrote:
georgexj wrote:
St. Tselios wrote:Καγκουρες καλημερα

Γραφετε και ξαναγραφετε για τον Δον Μιχαλοπουλο διαφορα πραγματα βγαλμενα απο επιστημονικη φαντασια.

Για μενα ο Δον ειναι ο Βασιλιας την Νυχτας και τιποτα απο ολα αυτα που γραφετε.

Παρακολουθηστε στο επομενο βιντεο πως αντιμετωπιζονται οι υπολοιποι πελατες και πως ο Δον:

θα βασιστω πανω σε αυτο το βιντεο.καλα κανετε κ γραφετε τοσα κ τοσα για μενα.να ξερετε οτι το διασκεδαζω οσο δεν παιρνει αλλο κ γελαω.μου αρεσει που προσπαθητε να μου φτιαξετε το βιογραφικο μου κ ειδικα ο κωστας κ ο γιαννης.ειναι λογικο γιατι εχουνε ακουσει τοσα κ τοσα κ τα πιο πολλα απο αλλους φιλους της παρεας κ δεν εχουνε δει τιποτα.κ ειναι λογικο γιατι
εγω ειμαι αυτος που δουλευα σε μπουζουξιδικο(μπαρα η γκαρσονι),το πρωι πηγαινα σχολειο κ για να βγαλω την ταξη εκανα το τραπεζι στα μπουζουκια σε ολους τους καθηγητες κ εμεινα ενα μηνα απληρωτος
εγω ειμαι αυτος που στο στρατο ειχα φαει 4,500,000 εκατομμυρια δραχμες για να γυριζω με ολα τα μπουρδελα που ειχε η λημνος κ βλεπω το βιβλιαριο κ γελαω
εγω ειμαι αυτος που οταν απολυθηκα ειχα ενα καλιμπρα κ απο σαββατο σε σαββατο του αλλαζα λαδια γιατι ειχε κανει 5000 χιλιομετρα
εγω ειμαι αυτος που το 98 που ο πλουταρχος ητανε στα πανω του ειχα καθε μερα τραπεζι στο ποσειδωνειο για 6 μηνες κ ειτε πηγαινα ειτε δεν πηγαινα το τραπεζι πληρωνοτανε
εγω ειμαι αυτος που τον αυγουστο του 99 ειχα χαλασει 6,500,000 εκατομμυρια δραχμες γιατι ειχα γυρισει 4 νησακια με 4 γκομενακια διαφορετικα κ τα κοιμιζα στα πιο ακριβα δωματια με τα τζακουζια μου κ τις σαμπανιες μου
εγω ειμαι αυτος που ολες τις πληρωνα κ με το παραπανω χωρις να ζητησω ποτε τα ρεστα τους κ με τον τροπο μου ενω αυτες πιστευανε βρηκαμε το μαλακα εγω τους εδειχνα οτι εισαστε 1 κιλο κρεας απο το χασαπι που το αγορασα το εφαγα κ το εχεσα γιατι την αλλη μερα το πρωι δεν με βρισκανε,εκτος κ αν ηθελα να το ξανα φαω
εγω ειμαι αυτος που μεσα σε 4 χρονια εφαγα ενα καινουργιο αυτοκινητο γιατι ειχε κανει 350,000 χιλιομετρα πηγαινοντας καθε μερα πατρα κ μετα αθηνα
εγω ειμαι αυτος που αν γουσταρε μια γκομενα να την παω στην αλλη ακρη της ελλαδας για καφε για ποτο για φαγητο για το οτιδηποτε θα το εκανα
εγω ειμαι αυτος που οταν η αδερφη μου σπουδαζε στην κρητη 4 χρονια εγω ειχα 45 φορες για να πηδηξω
εγω ειμαι αυτος που μια απο τις πολλες φορες που ειχα παει με τον αποστολη στην κρητη βαλαμε στοιχημα ποιος θα γαμησει ποιο πολυ στο ιδιο σπιτι κ την αλλη μερα πηγαμε για μποουλινκ κ φυγαμε μαζι με την μπαλα γιατι τα ποδια ητανε βρασμενα μακαρονια
εγω ειμαι αυτος που ειχα μια γρια cheroka που μου εκανε τα κεφια,εσπαγε κ το διασκεδαζα
εγω ειμαι αυτος που την γρια μου την ειχα γεμιση δυο φορες απο 15 γυναικες μεσα
εγω ειμαι που ολα αυτα δεν τα εχω μετανιωσει γιατι αυτα μενουνε κ για το μονο που εχω μετανιωσει ειναι γι αυτα που δεν προλαβαινα να δωσω.
εγω
εγω
εγω
κ αλλα πολλα
εδω κολλαει κ αυτο το βιντεο.ολοι τον βλεπουνε για υλη για κοροιδο ενω αυτος τους βλεπει για το κεφι του.σας πληρωνω για να περναω καλα!!κ τιποτα αλλο!!!

κ ερχετε τωρα ο γιαννης κ ο κωστας που με βλεπουνε μαζεμενω κ φτιαχνουνε ενα βιογραφικο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
που πιστευω οτι ηρθε ο καιρος να νοικοκυρευτω αν κ το μελλον μου το ξερω αλλα κ παλι δεν το μετανιωνω!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

με αγαπη

ΔΟΝ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

απο δω κ περα φτιαχτε τα υπολοιπα.κλειστε μου το βιογραφικο.εγω σας ανοιξα τον δρομο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιώργο..........................
Το inception το έχεις δει????????
Εχεις καμια σχέση με τον σκηνοθέτη????
Απάντησε μου είναι σοβαρό!!!!

ο μιχαλοπουλος δεν βλεπει ταινιες.μονο γυριζει ταινιες!!!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

δεν χρειάζεται να πώ τίποτα.

απο τότε που γνώρισα το Δόν, το φωνάζω, οι περισσότεροι που έχουν έρθει σε καγκουροσυναντήσεις θα το θυμούνται.

όταν φώναζα Μ Ι Χ Α Λ Ο Π Ο Υ Λ ΟΟΟΟΟΟΟΟ Σ !!!!!!!! ήξερα τι έκανα.

Μιχαλόπουλε τις απόψεις μου τις ξέρεις. Ε Ι Σ Α Ι Γ Ι Γ Α Ν Τ Α Σ !!!!!!!!
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

κ λιγα ακομα

εγω ειμαι αυτος που πηγαινα με μια γκομενα θεσ/κη κ πριν τα τεμπη της ηρθε να μου παρει πιπα κ δεν σταματαγε κ οταν πληρωσα την γκομενα της εδωσα πεντοχιλιαρο κ της ειπα κρατα τα ρεστα να παρεις πατατακια για το εργο που ειδες
εγω ειμαι αυτος που βγηκα εξω απο τον τερζη ξημερωματα μεθησμενος κ ητανε 10 γκομενες στην σταση απο μπατσελορ κ τους λεω στηθητε να σας βγαλω μια φωτογραφια κ αρχισα να τους τον παιζω
εγω ςιμαι αυτος που γυρναγα απο τριπολη με το cherokee με τον αποστολη μεθησμενοι κ συνανταμε ενα τρακαρισμα κ γω πηρα το αυτοκινητο κ επαιζα συγκρουομενα με τις μπαρες κ ο αποστολης ειχε παρει την γκομενα ζαλισμενη,την εβαλε μεσα στο αυτοκινητο κ της ξεκουμπωσε το πουκαμισο κ καλα για να παρει αερα κ της χαιδευε τα βιζια(ο αθεοφοβος)
εγω ειμαι αυτος που ημουνα με την κλουβα φορτωμενος πυροσβεστηρες στην μαρινα της γλυφαδας κ γαμαγα μια γκομενα μεσημεριατικα πισω στους πυροσβεστηρες γιατι ετσι ηθελε κ βγηκαμε ξεβρακωτοι εξω γιατι ανοιξανε οι πυροσβεστηρες κ μας κοιταγε ο κοσμος
εγω ειμαι αυτος που με τον αποστολη φορτωσαμε μια γκομενα απο ενα μπαρακι την πηγαμε σε στριπτιτζαδικο καναμε ενα λογαριασμο γαματα κ σηκωθηκαμε κ φυγαμε κ την αφησαμε εκει μεσα χωρις να μας νοιαζει αν εχει να πληεωσει
εγω ειμαι αυτος που ειχα ενα παλιο kadett κ πηγα μεσα σε ενα ποταμι για να γαμησω κ αφησα το καλοριφερ αναμενο κ εμεινα απο μπαταρια κ περπαταγα σαν μαλακας μες την νυχτα για να παω να φερω τρακτερ για να το βγαλω
εγω ειμαι αυτος που ειχα ανεβει σε ενα μπαρ της μυκονου κ εκανα στριπτιζ με δυο γκομενακια
εγω ειμαι αυτος που τα ειχα πιει ενα βραδυ πολυ κ κοιμομουνα σε μια παραλια της κρητης με μια γκομενα κ απο την ζεστη κ την σουρα μου επινα θαλασσα για να ξεδιψασω γιατι δεν υπηρχε νερο
εγω
εγω
εγω
εγω ειμαι αυτος που σε μερικους λεω γεια κ δεν πιστευουνε ουτε αυτο γιατι με θεωρουνε παρλαπιπα.αλλα τι να κανω δεν ντρεπομαι κ τα λεω κ δημοσια γιατι ουτε τον χρονο μπορω να γυρισω πισω ουτε υπαρχει μηχανημα που μπορει να γραψει ταινια μεσα απο το μυαλο.

με αγαπη

δον μιχαλοπουλος!!!
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Εγώ σε χαίρομαι όπως και όλοι οι καγκουρες πιστεύω
(συν φυσικά και όλες οι γκομενες που προανεφερες)
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote: εγω ειμαι αυτος που ημουνα με την κλουβα φορτωμενος πυροσβεστηρες στην μαρινα της γλυφαδας κ γαμαγα μια γκομενα μεσημεριατικα πισω στους πυροσβεστηρες γιατι ετσι ηθελε κ βγηκαμε ξεβρακωτοι εξω γιατι ανοιξανε οι πυροσβεστηρες κ μας κοιταγε ο κοσμος
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε μ@λάκα Μιχαλόπουλε δεν μου έμεινε άντερο!!!

georgexj wrote: εγω ειμαι αυτος που ειχα ανεβει σε ενα μπαρ της μυκονου κ εκανα στριπτιζ με δυο γκομενακια
Τώρα που έχεις πάρει φόρα, βάλε και τις φωτό από την φάση που μου έλεγες εκεί στην Μύκονο με το παλιοcherokee, για να σε αποθεώσουμε!!! :D :D :D
Drimon

Post by Drimon »

Μιχαλόπουλε τι σε εξιτάρει εδώ; Η ανάβαση του Ιάπωνα;;; :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Είδες τον Γρηγόρη να κεντάει και τρελάθηκες;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

αν εβλεπες τις προηγουμενες εκδρομες θα καταλαβαινες.........
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:Μιχαλόπουλε τι σε εξιτάρει εδώ; Η ανάβαση του Ιάπωνα;;; :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Είδες τον Γρηγόρη να κεντάει και τρελάθηκες;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

βρε μαλακα γιατι δεν τα βλεπεις τα πραγματα ποιο ξεκαθαρα.με τι να καβλωσω???αφου ειχα ανεβει ηδη επανω.απλα ητανε μια εκδρομη που πηγαιναμε ψαχνοντας για να γραψουμε κ πεσαμε σε κομματι το οποιο φυγαμε το βραδυ απο κει.τι θες να μου πεις τωρα!!!που με τις μονες εκδρομες που εχεις ευχαριστηθει ειναι μονο οταν ερχεσαι μαζι μας κ πρεπει να το παραδεχτεις!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”