CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

comanche wrote:Kαλημέρα σε όλους....ψιλοβρέχει και έχω σαλτάρει για βόλτα στο βουνό....αλλά κοιμούνται όλοι ρε π@ύστη μου.... :D :D :twisted: :twisted:
+100

K ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
aggas

Post by aggas »

YJ ''The Doctor'' wrote:
YJ ''The Doctor'' wrote:ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!...με νεα ξεκινηματα, νεες γνωριμιες, νεες προσδοκιες, νεες περιπετειες, καινουργιες καλες στιγμες .....και ενα μεγαλο ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ στους μισητους :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Για οσους δεν το εμπεδωσαν το ξαναποσταρω

Οσοι λογω βλακειας δεν αντιλαμβανονται οτι δεν μου ειναι μισητοι αλλα αδιαφοροι να μην νομιζουν οτι αναφερομαι σε αυτους, εαν το ηθελα θα τους ανεφερα με το ονομα τους ;)

Και για να τελειωνουμε την ιστορια εδω μεσα διοτι τετοιες μαλακιες μονο κοσμο διωχνουν παρα τον φερνουν σε αυτη την παρεα, οποιος θελει να μου πει κατι ξερει πως και που θα με βρει.
Προσωπικα εχω βαρεθει τον οποιοδηποτε γραφει οτιδηποτε του κατεβαινει και μετα στα αρχιδια του επειδη νομιζει οτι ειναι καποιος
Έχασα κάτι Γιώργο;;;;; :o :o :o :o
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
aggas

Post by aggas »

comanche wrote:Kαλημέρα σε όλους....ψιλοβρέχει και έχω σαλτάρει για βόλτα στο βουνό....αλλά κοιμούνται όλοι ρε π@ύστη μου.... :D :D :twisted: :twisted:
Eσύ τουλάχιστον έχεις το αμάξι και στην τελική μπορεί να πας και κάπου κοντά μόνος!!!!!!!
Εγώ που έχω στείλει το αμάξι στο χωριό τι να πώ!!!!!!! κλάψ-κλάψ-κλάψ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
lker

Post by lker »

Καλή χρονιά κάγκουρες!
Εύχομαι σε όλους να είμαστε καλά και αυτός ο χρόνος να είναι καλύτερος απο τον προηγούμενο σε όλα τα επίπεδα :D

Και κάτι άσχετο ... σήμερα σε μια εκπομπή είδα αυτό το ζωντανό ... το είχατε υπόψιν σας ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Το όνομα αυτού Long-eared Jerboa ... ελληνιστί καγκουρίκι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είναι τρέλα για μασκότ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
johny4x4

Post by johny4x4 »

Κάγκουρες καλη χρονια και απο εμένα! Να είστε όλοι καλά με υγεία!!!
Που το βρήκες αυτό ρε λευτέρη????
Διαβάζω εδω δίαφορα τις τελευταίες μέρες και απορώ!
Υποτιθεται εχουμε αίσθηση του χιούμορ και κράζουμε αλλά κάποια πράγματα είναι λίγο γελοία!
Δεν ξέρω τι έχει γίνει και ποιος φταίει ούτε και για πιο λόγο κράζεστε χωρις να λέτε ποιον κράζετε και καλά λες και είμαστε μ@λ@κες και δεν καταλαβαίνουμε!
Υπάρχουν και τα τηλέφωνα αν θέλετε να τσακωθείτε δεν χρειάζετε να γίνεται μεσα στο φορουμ εκτος και αν εμεις πρέπει να μάθουμε τον λόγο που δεν το νομίζω να μας ενδιαφέρει!
Τέλος θέλω να πω καλή χρονια σε όλους εκτος απο κάποιους που ενω κατάλαβαν οτι τα wrangler ειναι καλύτερα απο τα cherokee δεν το παραδέχονται!! Ονομα δεν λέμε!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
alexis

Post by alexis »

τη εγινε ρε ποιος τσακωθηκε? :?: :?: :?: :?:
Image
lker

Post by lker »

johny4x4 wrote: ...
...
...
...
...
...
Είχε ένα ντοκιμαντέρ με "παράξενα" ζώα και το έβαλε στους τίτλους τέλους ... ε λόγω ονόματος το έψαξα άμεσα στο νέτ και έχω λιώσει στα γέλια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: το συμπάθησα με μιάς απο τα αυτιά πλατφόρμες που εχει γιατί μου θύμησαν το βασιλιά μας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Drimon

Post by Drimon »

lker wrote:το συμπάθησα με μιάς απο τα αυτιά πλατφόρμες που εχει γιατί μου θύμησαν το βασιλιά μας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

johny4x4 wrote:Κάγκουρες καλη χρονια και απο εμένα! Να είστε όλοι καλά με υγεία!!!
Διαβάζω εδω δίαφορα τις τελευταίες μέρες και απορώ!
Υποτιθεται εχουμε αίσθηση του χιούμορ και κράζουμε αλλά κάποια πράγματα είναι λίγο γελοία!
Δεν ξέρω τι έχει γίνει και ποιος φταίει ούτε και για πιο λόγο κράζεστε χωρις να λέτε ποιον κράζετε και καλά λες και είμαστε μ@λ@κες και δεν καταλαβαίνουμε!
Υπάρχουν και τα τηλέφωνα αν θέλετε να τσακωθείτε δεν χρειάζετε να γίνεται μεσα στο φορουμ εκτος και αν εμεις πρέπει να μάθουμε τον λόγο που δεν το νομίζω να μας ενδιαφέρει!
Τέλος θέλω να πω καλή χρονια σε όλους εκτος απο κάποιους που ενω κατάλαβαν οτι τα wrangler ειναι καλύτερα απο τα cherokee δεν το παραδέχονται!! Ονομα δεν λέμε!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

καλη χρονια κ απο εμενα!!!να ειμαστε ολοι καλα κ πανω απο ολα να χαμογελαμε κ για μερικους το μονο που ευχομαι ειναι οτι οτι κ να λεει οτι κ να κανει εγω προσωπικα τον εχω γραμμενο στα αρχιδια μου!!!ονομα δεν λεω!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
babis patrol

Post by babis patrol »

Καλημερα,καλη εβδομαδα,καλο μηνα και καλη χρονια παληκαρια
Πως τα περασαμε;
Εγω την εβγαλα σπιτι γιατι ενα κρυωμα με καθηλωσε
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”