Καγκουρο-Project... περιπτερο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
YJ ''The Doctor''

Re: Καγκουρο-Project... περιπτερο

Post by YJ ''The Doctor'' »

Και οι πρωτες εργασιες του '11, ηδη τελειωσε σχεδον το στησιμο της πισω αναρτησης...εχει παρει φορα λεμε :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:

Image
Image
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
georgexj

Post by georgexj »

κ οπως λεει κ ο βασιλιας!!τρεχουμε λεμε τρεχουμεεεε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

Τρελανε μας.τετοια να βλέπουμε :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
babis patrol

Post by babis patrol »

Αυτες ειναι δουλειες
Ομορφες,με σειρα και ετοιμα πραγματα
Το εχω πει τοσες φορες:Εχω βαρεθει να βλεπω πατεντες και παλιοσιδερα.Θελω να δω ενα τερας απο κοντα ομορφο
Οχι φθηνοδουλειες
Ο Doctor ειναι σε καλο δρομο
johny4x4

Post by johny4x4 »

babis patrol wrote:Αυτες ειναι δουλειες
Ομορφες,με σειρα και ετοιμα πραγματα
Το εχω πει τοσες φορες:Εχω βαρεθει να βλεπω πατεντες και παλιοσιδερα.Θελω να δω ενα τερας απο κοντα ομορφο
Οχι φθηνοδουλειες
Ο Doctor ειναι σε καλο δρομο
Πες τα ρε μπάμπη!!!
Καλα που είσαι και εσυ εδω να τα λες!!!
Το θεμα είναι ποιος τα ακούει!
Εχουμε πήξει στα παλιοαυτοκίνητα!
Φτιαχτε ρε κανα αμάξι της προκοπής...
Δωστε ρε κάγκουρες χρήμα να φτιάξετε εργαλεία σαν του γιατρού να τα βλέπει ο μπάμπης να χαίρεται!!!
Image
YJ ''The Doctor''

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια ;)

Το εχω ξαναπει και το ξαναναφερω, οι φωτο μπαινουν μονο και μονο για να παρει ιδεες για δικο του στησιμο οποιος θεωρει οτι θα βρει καποια λυση απο αυτες. Δεν με ενδιαφερει η προβολη μου, του αυτοκινητου μου η οτιδηποτε αλλο ο οποιοσδηποτε στενομυαλος μπορει να σκεφτεται. :mrgreen:
Οποιος θελει τη βοηθεια μου ξερει οτι την εχει σε οτιδηποτε νομιζει οτι θα του φανω χρησιμος.

Οποιος ''στεναχωριεται'' βλεποντας τες του ευχομαι το συντομοτερο να κανει το δικο του ονειρο πραγματικοτητα και μεχρι τοτε, τι αλλο?...ΞΥΔΙ :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
johny4x4

Post by johny4x4 »

Γιατρέ ήθελα να στο πω και εγώ αυτό!
Τράβα αν θες αρκετές φωτογραφίες απο το προτζεκτ αφενως μεν για να γίνει ενα θεμα λεπτομερές αντίστοιχο με αυτά που κάνουν στο εξωτερικό ωστε να δίνεις ιδέες σε άλλους που μπορει να ψάχνονται για οποιαδήποτε μετατροπή και αφετερου για να βλέπω και εγω εκει στα ξένα!! :lol: :lol:
Τέλος να πάρει και ιδέες ο φίλος μου ο μιχαλόπουλος για να φτιάξει το δικό του καλύτερο απο το δικό σου!!!!!!!
Οταν επιστρέψω και αφου θα έχω κερδίσει το λόττο οπως σου είπα θα φτιάξω και εγω ενα προτζεκτ αντάξιο στις προσδοκίες του babis (για να μην με κράξει κιόλας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Image
YJ ''The Doctor''

johny4x4 wrote:Τέλος να πάρει και ιδέες ο φίλος μου ο μιχαλόπουλος για να φτιάξει το δικό του καλύτερο απο το δικό σου!!!!!!!
Οταν επιστρέψω και αφου θα έχω κερδίσει το λόττο οπως σου είπα θα φτιάξω και εγω ενα προτζεκτ αντάξιο στις προσδοκίες του babis (για να μην με κράξει κιόλας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Johnny, φωτο θα μπουν απ'ολα τα σταδια αλλα να εισαι σιγουρος οτι ο Δον θα ''εξελιξει'' ολα τα σημεια για βαρος και αντοχη :lol: :lol: :lol:
Για εσενα θα γεμισω ενα στικακι με ολες τις λεπτομερειες που επιμμελως θα εχω κρυψει απο τον Δον για να το κανεις καλυτερο μολις επιστρεψεις με το καλο :mrgreen:
The Donkey tube chassis
babis patrol

Post by babis patrol »

Δεν με καταλαβατε ακριβως παληκαρια μου

Υπαρχουν πολλα αυτοκινητα στην χωρα μας που ειναι τερατα
Πας ομως απο κοντα και βλεπεις το μαυρο τους το χαλι
Κολλησεις,παλιοσιδερα παντου κλπ. κλπ.
Το σωστο ειναι να φτιαξεις ενα αυτοκινητο σαν του Doctor και να το θαυμαζεις
Να ειναι τερας δηλαδη αλλα να ειναι και ομορφο
Βαρεθηκα να βλεπω πατεντες και στραπατσουλιες

Doctor μην σταματας να βαζεις φωτογραφιες και μην ακους κανεναν
Οσοι προσπαθουν να φτιαξουν τετοια πραγματα με μηδενικο κοστος στο τελος φτιαχνουν ενα παρταλι
Εσυ εισαι στον σωστο δρομο και συνεχισε ετσι
YJ ''The Doctor''

babis patrol wrote: Doctor μην σταματας να βαζεις φωτογραφιες και μην ακους κανεναν
Οσοι προσπαθουν να φτιαξουν τετοια πραγματα με μηδενικο κοστος στο τελος φτιαχνουν ενα παρταλι

Φυσικα και δεν ακουω κανενα για το τι αποφασιζω εγω να κανω ;)
Το εχω ξαναγραψει, οτι μπορει ο καθενας κανει με γνωμονα τι θελει/μπορει και ποσο του κοβει. Αξια και σεβαστα τα αποτελεματα ολονων!!!
Μονο που και αυτο το σπορ - οπως ολα τα μηχανοκινητα - θελει να βαζεις φραγκα και αμα δεν εχεις και εισαι βλαμμενος βριζεις οποιον τυχαινει να μπορει επειδη ζηλευεις αντι να κοιταξεις πως θα βελτιωσεις τα προσωπικα σου για να μπορεις και εσυ καποια μερα να κανεις το ονειρο σου πραγματικοτητα.
Εγω λεω δοξα το Θεο που μπορω και στα @ρχιδι@ μου ο οποιος λεει μαλακιες.

Φωτο θα μπουνε πολλες και καλα να ειμαστε και πολλα βιντεακια στη συνεχεια ;)
The Donkey tube chassis
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”