Εγώ φιλαράκι δεν τους κάνω το χατήρι να πάω να καταθέσω πινακίδες και ας πλήρωσα 800 το σήμα!!!!!!!! Τημ κάβλα μου θα την κάνω και ας πληρώσω και τα διπλάσια!!
Και που θα πάει...........θα γυρίσει ο τροχός και όλα αυτά τα λαμόγια ξέρει τι θα τα κάνει ο λαός!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!!!!!!
ΑΝΤΩΝΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΕ!!!!!!!
ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟ
Σταύρο τρανο παράδειγμα ο μιχαλόπουλος!
Κάθε βράδυ έξω τα πίνει χαλάει ενα κάρο λεφτά, το πρωι χαλάει άλλο ενα κάρο λεφτά για τα αυτοκίνητα και οταν έρχεται η ώρα για το σήμα μας λέει τάχα οτι ειναι πολλά τα λεφτά για να τα πληρώσει!!!!

Κάθε βράδυ έξω τα πίνει χαλάει ενα κάρο λεφτά, το πρωι χαλάει άλλο ενα κάρο λεφτά για τα αυτοκίνητα και οταν έρχεται η ώρα για το σήμα μας λέει τάχα οτι ειναι πολλά τα λεφτά για να τα πληρώσει!!!!

Αντώνη my king τα σέβη μου! Όταν ο βασιλιάς λυπάται όλο το βασίλειο θρηνεί!
Λονγκ λιβ υποποταμος!
Λονγκ λιβ υποποταμος!

Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
-
johny4x4 wrote:Σταύρο τρανο παράδειγμα ο μιχαλόπουλος!
Κάθε βράδυ έξω τα πίνει χαλάει ενα κάρο λεφτά, το πρωι χαλάει άλλο ενα κάρο λεφτά για τα αυτοκίνητα και οταν έρχεται η ώρα για το σήμα μας λέει τάχα οτι ειναι πολλά τα λεφτά για να τα πληρώσει!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()