Καγκουρο video & φωτο
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Καγκουρο video & φωτο
ο υποπόταμος ματώνει και κλαίει που θα του καταθέσω τις πινακίδες.
μου μένει ο δύστυχος ο γιαπωνέζος.
που να γ@μηθεί ο π@ύστης που το κατασκεύαζε.
που να δεί το γιό του να πηδιέται απο τον κώλ@ live στο internet ο παλιόπ@υστας.
που να δεί το γιό του να πηδιέται απο τον κώλ@ live στο internet ο παλιόπ@υστας.
if it doesn't break, fix it until it does
-
antonisxj wrote:

- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
σε λιγο καιρο φανταζομαι τον Αντωνη ετσι........antonisxj wrote:ο υποπόταμος ματώνει και κλαίει που θα του καταθέσω τις πινακίδες.
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

θες να πείς την κακία σου αλλά δεν ξέρεις ούτε πώς να την πείς, κάγκουρα.Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:σε λιγο καιρο φανταζομαι τον Αντωνη ετσι........antonisxj wrote:ο υποπόταμος ματώνει και κλαίει που θα του καταθέσω τις πινακίδες.
την εικ΄να δεν μπορούμε να τη δούμε αν δεν είμαστε στο toyota4x4 club. κάγκουρα.
και επιτέλους πρέπει να μάθετε κάτι.
Ο ΙΔΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΑ JEEP, ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΚΑΙ ΤΑ NISSAN.
ο ξευτιλισμένος ο άντρας, παρολίγο να ξεβιδώσω ούλο το σαλόνι για να σηκώσω το πίσω κάθισμα.
εξεβίδωσε μια βίδα και έφυγε το λουράκι που τραβάμε για να αναδιπλώσουν τα πίσω καθίσματα. ε! ε! σκατά! σκατά!
του είπα εκείνο το βράδυ... μα του είπα. του είπα τόσα που μετά τα σκεφτόμουνα και ντρεπόμουνα για το βόθρο που είχα ανοίξει.
μα το ξευτιλισμένο... με τρέλανε. και κατέληξα ότι ο μικρός johnson που κατασκεύασε τον υποπόταμο, είναι αδερφός του μικρού sugamoto που έφτιαξε του terrano.
if it doesn't break, fix it until it does
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
pare na exeis..........................

Last edited by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ on Tue Dec 21, 2010 10:52, edited 1 time in total.
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46

Ρε παλιοκαγκουροπιπίδια, σβύστε το εσείς.
Καλό πάντως

Καλό πάντως

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
- YJ ''The Doctor''
alex-tj97 wrote:[
το σχολιο ηταν μεταξυ σοβαρου κ αστειου,μη παρεξηγηθω.
εχεις δικιο σε αυτα που λες,εγω απλα ειπα αυτο που ειδα απο τα βιντεο χωρις να ξερω συνθηκες κ χωρις να εχω διαθεση να κρινω τον οποιονδηποτε.
..και εγω μονο την αποψη μου διατυπωσα χωρις να αναφερομαι σε βιντεο κανενος συγκεκριμενα...
αλλωστε εγω συγκεκριμενα ειμαι της αποψης οτι οσο μπορει η θελει κανει ο καθενας και δεν πεφτει αποψη σε κανεναν γιατι και πως αλλα λογο δημοσιευσης πολλες φορες ο καθενας γραφει το κοντο και το μακρυ του αντι να ''χαιρομαστε'' ολοι οτι υπαρχουν και αλλοι με τα ιδια γουστα με εμας και να επικροτουμε τις προσπαθειες τους
τα παραπανω απλα σκεψεις χωρις διαθεση κριτικης για κανενος τα γραφομενα.

The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
antonisxj wrote:ο υποπόταμος ματώνει και κλαίει που θα του καταθέσω τις πινακίδες.

δεν ανέχομαι άλλο βρίσιμο.
τέλος μ'αυτό. δεν θα το ξανασυζητήσουμε.

Don't try this at your home...
Μου φαίνεται πως.........................δουλειά δεν είχαν οι τύποι και παίζανε το πουλάκι τους!!manthos wrote: