Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by georgexj »

aggas wrote:
johny4x4 wrote:
aggas wrote:
Δεν θα διαφωνήσω καθόλου!!!!!!!!!!! Αλλά εγώ προσωπικά ξέροντας τ' αμάξι του Σταύρου δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο και πρώτος να ανέβαινε αν την έβγαζε με την πρώτη.Απλά και χωρίς καθόλου διάθεση να παινέψω ή να αδικήσω κάποιον!!!!
Όλα γίνονται για να ευχαριστηθούμε και όχι να συναγωνισθούμε :D :D :D :D :D

Όσο για τον Βασηλιά.........................αφού έφθασε, απ' ότι κατάλαβα,γιατί ακόμα δεν έχει πεί, να βγάλει off το Terrano, το συμπέρασμα το έβγαλα.... :lol: :lol: :lol:
Μην είσαι και τόσο σίγουρος για του Σταύρου γιατι λόγω βάρους σε μια χιονισμένη ανηφόρα μπορεί και να δυσκολευτεί περισσότερο απο ένα άλλο πιο ελαφρύ!!!
Η για σκέψου να ήταν εκει ο drimon...........πίπουλο σου λεω θα ανέβαινε το παλιοjimny!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Σταυρο εγω στη θέση σου θα το πούλαγα το χρέπι και θα έφτιαχνα το jimny (αν τα σκεφτεις σοβαρα αυτά που σου γράφω πάρε με τηλέφωνο να σε ξελαφρώσω απο αυτό το περιττό βάρος)
Eγώ θα θυμάμαι για πάντα το πόσο "ρεζίλι" τους έκανες στην Παύλιανη όντας ο μοναδικός που ανέβηκες το λάκκο όταν όλοι οι υπόλοιποι "καταστραφήκανε" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και πρίν πέσει ακόμα η μετατροπή... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
φιλαρακι αμα δεν του εδειχνε καποιος δεν λεω ποιος καταλαβαινεις που να πατησει ταφωμενος θα εμενε εκει.αυτο το περασμα οσο ευκολο ητανε τοσο μικρη λεπτομερια ηθελε για να περασεις αλλα μεσα απο το αυτοκινητο δεν την εβλεπες!!!σιγα μην μας κανει ρεζιλι ο γιαννης ο αναπηρος!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:δέν μπορώ να τον αποχωριστώ τον υποπόταμο.
είναι ένα κομμάτι μου. δεν νομίζω ότι μπορώ να ζήσω χωρίς το υποποταμάκι μου.
έχει γίνει πλέον ιδέα και προέκταση του εαυτούμου.
σήμερα είχαμε το TRIAL στα Χανιά και όλοι με ρωτούσαν που είναι ο υποπόταμος.
έχει αποκτήσει πλέον χαρακτήρα και προσωπικότητα. έχει πάψει πλέον να είναι ένα απλο αυτοκίνητο.

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ

το τραγουδάκι πάει δεμένο με τις φωτογραφίες.
over and out.
παρακαλώ να μείνουν ασχολίαστα.

Image

Image

Image

Image

:D

LONG LIVE THE KING φιλαράκια μου
εισαι λαθος.αυτο πρεπει να αφιερωνεις στον υποποταμακο σου.

για να μην σου σπαει κ τον σηχαθεις!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

georgexj wrote: φιλαρακι αμα δεν του εδειχνε καποιος δεν λεω ποιος καταλαβαινεις που να πατησει ταφωμενος θα εμενε εκει.αυτο το περασμα οσο ευκολο ητανε τοσο μικρη λεπτομερια ηθελε για να περασεις αλλα μεσα απο το αυτοκινητο δεν την εβλεπες!!!σιγα μην μας κανει ρεζιλι ο γιαννης ο αναπηρος!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Φίλε όπως έλεγε και μια παλιά διαφήμιση..."Το αποτέλεσμα μετράει"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
johny4x4

Post by johny4x4 »

Γιωργάκη ελπίζω με το τέρας (ο θεος να σε βοηθήσει να μην το κάνεις και αυτό χρέπι) που θα φτιάξεις τώρα να κόψεις τις πολλές πολλές μαλακίες και να κάνεις και τιποτα ουσιαστικό και να μην αναλώνεσαι στα λόγια συνέχεια......θα καταντήσεις παρλαπίπας (μπορεί και να είσαι ήδη....παιζεται)
Στο συγκεκριμένο εμπόδιο αν θυμαμαι καλά (και να μην θυμάμαι υπάρχει σχετικό βίντεο) το μόνο που κατάφερες να κάνεις είναι να κατέβεις την κατηφόρα και αυτή μισή γιατι τα έκανες μουνι. Για την ανηφόρα δεν χρειάζεται να πούμε. Ο αντώνης τουλάχιστον προσπάθησε.....εσυ απλά κουλάθηκες!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν πειράζει τώρα θα πάρεις wrangler θα το φτιάξεις τούμπανο και θα έρχεσαι εκδρομές με τα μαμά τα δικά μας και θα μας το παίζεις μάγκας!!!
Ενα θα σου πω μόνο. Αν γίνει καμια στραβή και ανέβω κάπου και εσυ δεν ανέβεις κρύφτο γιατι θα στο κάψω επιτόπου!!!!
Τα φιλιά μου (και του γκιαούρη) απο καβάλα και όλη τη θετική μας ενέργεια για να λύσεις ευκολότερα την κουράδα σου!!!!!
Υ.Γ.: είσαι ο καλύτερος!!!!!!
Image
aggas

Post by aggas »

ImageImageImageImageImage
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Drimon

Post by Drimon »

johny4x4 wrote:......θα καταντήσεις παρλαπίπας (μπορεί και να είσαι ήδη....παιζεται)...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

johny4x4 wrote:
Δεν πειράζει τώρα θα πάρεις wrangler θα το φτιάξεις τούμπανο και θα έρχεσαι εκδρομές με τα μαμά τα δικά μας και θα μας το παίζεις μάγκας!!!

Τα φιλιά μου (και του γκιαούρη) απο καβάλα και όλη τη θετική μας ενέργεια για να λύσεις ευκολότερα την κουράδα σου!!!!!
Υ.Γ.: είσαι ο καλύτερος!!!!!!

προσωπικα στα αρχιδια μου σας γραφω!!!!!εγω εκδρομη μαζι σας????
ας γελασω!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τωρα οσο για την καβαλα που εισαστε εγω ξερω καβαλα πανε στην εκκλησια καβαλα προσκεινανε κ συμπληρωνω καβαλα ελατε να μου κλασετε τα αρχιδια.κ τα φιλακια τα του ιουδα να τα δωσετε αλλου!!!!!εγω εχω αλλαξει παρεα πλεον κ το ξερετε!!!!!

Υ.Γ FUCK OFF!!!!
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
johny4x4 wrote:......θα καταντήσεις παρλαπίπας (μπορεί και να είσαι ήδη....παιζεται)...
FUCK OFF!!!
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote: F@CK OFF!!!
Σεμναααα..........!! ;) ;)
antonisxj

Post by antonisxj »

Μιχαλόπουλε μαθε να μη βρίζεις.
δεν ανέχομαι άλλο βρίσιμο.
τέλος μ'αυτό. δεν θα το ξανασυζητήσουμε.
if it doesn't break, fix it until it does
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”