Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
YJ ''The Doctor''

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by YJ ''The Doctor'' »

Συμφωνω με τον Τσελιο απολυτα.
Μην βγαζετε συμπερασματα απο καποια αποσπασματικα video απο βολτες. Ιδιως απο βολτες. Δεν γινεται δα και κανενας
διαγωνισμος για το ποιος θα ανεβει πιο ευκολα..αλλος μπορει να δικιμαζει κατι, αλλος να βαριεται, αλλος να μιλαει στο κινητο, αλλος να μην μπορει ασχετα με το αυτοκινητο του κλπ.
Να συμπληρωσω οτι αλλωστε οι βολτες γινονται για ενα σκοπο πιστευω...τη διασκεδαση και ο καθενας διασκεδαζει οπως το αντιλαμβανεται.
Πιστευω οτι μονο σε τεραιν που ΔΕΝ αλλαζουν πχ βραχια η φτιαχτα εμποδια τυπου αγωνα Πατρας μπορουν να βγουν συμπερασματα για το ποιο αμαξι περασε πιο ευκολα απο ενα αλλο οχι σε λασπες,χιονια και μαλακο χωμα γενικοτερα.

Συμπερασματα να βγαζετε ΜΟΝΟ με τα βιντεο του ΒΑΣΗΛΙΑ μας :lol: :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
aggas

Post by aggas »

YJ ''The Doctor'' wrote:Συμφωνω με τον Τσελιο απολυτα.
Μην βγαζετε συμπερασματα απο καποια αποσπασματικα video απο βολτες. Ιδιως απο βολτες. Δεν γινεται δα και κανενας
διαγωνισμος για το ποιος θα ανεβει πιο ευκολα..αλλος μπορει να δικιμαζει κατι, αλλος να βαριεται, αλλος να μιλαει στο κινητο, αλλος να μην μπορει ασχετα με το αυτοκινητο του κλπ.
Να συμπληρωσω οτι αλλωστε οι βολτες γινονται για ενα σκοπο πιστευω...τη διασκεδαση και ο καθενας διασκεδαζει οπως το αντιλαμβανεται.
Πιστευω οτι μονο σε τεραιν που ΔΕΝ αλλαζουν πχ βραχια η φτιαχτα εμποδια τυπου αγωνα Πατρας μπορουν να βγουν συμπερασματα για το ποιο αμαξι περασε πιο ευκολα απο ενα αλλο οχι σε λασπες,χιονια και μαλακο χωμα γενικοτερα.

Συμπερασματα να βγαζετε ΜΟΝΟ με τα βιντεο του ΒΑΣΗΛΙΑ μας :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν θα διαφωνήσω καθόλου!!!!!!!!!!! Αλλά εγώ προσωπικά ξέροντας τ' αμάξι του Σταύρου δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο και πρώτος να ανέβαινε αν την έβγαζε με την πρώτη.Απλά και χωρίς καθόλου διάθεση να παινέψω ή να αδικήσω κάποιον!!!!
Όλα γίνονται για να ευχαριστηθούμε και όχι να συναγωνισθούμε :D :D :D :D :D

Όσο για τον Βασηλιά.........................αφού έφθασε, απ' ότι κατάλαβα,γιατί ακόμα δεν έχει πεί, να βγάλει off το Terrano, το συμπέρασμα το έβγαλα.... :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

δέν μπορώ να τον αποχωριστώ τον υποπόταμο.
είναι ένα κομμάτι μου. δεν νομίζω ότι μπορώ να ζήσω χωρίς το υποποταμάκι μου.
έχει γίνει πλέον ιδέα και προέκταση του εαυτούμου.
σήμερα είχαμε το TRIAL στα Χανιά και όλοι με ρωτούσαν που είναι ο υποπόταμος.
έχει αποκτήσει πλέον χαρακτήρα και προσωπικότητα. έχει πάψει πλέον να είναι ένα απλο αυτοκίνητο.

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ

το τραγουδάκι πάει δεμένο με τις φωτογραφίες.
over and out.
παρακαλώ να μείνουν ασχολίαστα.

Image

Image

Image

Image

:D

LONG LIVE THE KING φιλαράκια μου
if it doesn't break, fix it until it does
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote: Image

Image
:shock: :shock: :shock: :shock:
Πάλι μάτωσε ο ιπποπόταμος;;;
Πάλι κορωνοπήνιο;;;
Στην Λάρισα δεν το είχες αλλάξει;;; :roll: :roll:
antonisxj wrote: Image
Είχες αλλάξει το πίσω, και είπες ν' αλλάξεις και το μπροστινό, για να μην σου παραπονιέται;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alex-tj97

Post by alex-tj97 »

YJ ''The Doctor'' wrote:Συμφωνω με τον Τσελιο απολυτα.

το σχολιο ηταν μεταξυ σοβαρου κ αστειου,μη παρεξηγηθω.
εχεις δικιο σε αυτα που λες,εγω απλα ειπα αυτο που ειδα απο τα βιντεο χωρις να ξερω συνθηκες κ χωρις να εχω διαθεση να κρινω τον οποιονδηποτε. :D
johny4x4

Post by johny4x4 »

aggas wrote:
Δεν θα διαφωνήσω καθόλου!!!!!!!!!!! Αλλά εγώ προσωπικά ξέροντας τ' αμάξι του Σταύρου δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο και πρώτος να ανέβαινε αν την έβγαζε με την πρώτη.Απλά και χωρίς καθόλου διάθεση να παινέψω ή να αδικήσω κάποιον!!!!

Όσο για τον Βασηλιά.........................αφού έφθασε, απ' ότι κατάλαβα,γιατί ακόμα δεν έχει πεί, να βγάλει off το Terrano, το συμπέρασμα το έβγαλα.... :lol: :lol: :lol:
Μην είσαι και τόσο σίγουρος για του Σταύρου γιατι λόγω βάρους σε μια χιονισμένη ανηφόρα μπορεί και να δυσκολευτεί περισσότερο απο ένα άλλο πιο ελαφρύ!!!
Η για σκέψου να ήταν εκει ο drimon...........πίπουλο σου λεω θα ανέβαινε το παλιοjimny!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Σταυρο εγω στη θέση σου θα το πούλαγα το χρέπι και θα έφτιαχνα το jimny (αν τα σκεφτεις σοβαρα αυτά που σου γράφω πάρε με τηλέφωνο να σε ξελαφρώσω απο αυτό το περιττό βάρος)
Image
Drimon

Post by Drimon »

johny4x4 wrote: Η για σκέψου να ήταν εκει ο drimon...........πίπουλο σου λεω θα ανέβαινε το παλιοjimny!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
;) ;) ;)
johny4x4 wrote: Σταυρο εγω στη θέση σου θα το πούλαγα το χρέπι και θα έφτιαχνα το jimny
Γι αυτό πήρε το jimny. Κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει ένα τέτοιο project. :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj στις 21:00 wrote:δέν μπορώ να τον αποχωριστώ τον υποπόταμο.
είναι ένα κομμάτι μου...
παρακαλώ να μείνουν ασχολίαστα.

Drimon στις 21:27 wrote: Πάλι μάτωσε ο ιπποπόταμος;;;
Πάλι κορωνοπήνιο;;;
Στην Λάρισα δεν το είχες αλλάξει;;; :roll: :roll:

Είχες αλλάξει το πίσω, και είπες ν' αλλάξεις και το μπροστινό, για να μην σου παραπονιέται;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
aggas

Post by aggas »

johny4x4 wrote:
aggas wrote:

Μην είσαι και τόσο σίγουρος για του Σταύρου γιατι λόγω βάρους σε μια χιονισμένη ανηφόρα μπορεί και να δυσκολευτεί περισσότερο απο ένα άλλο πιο ελαφρύ!!!
Η για σκέψου να ήταν εκει ο drimon...........πίπουλο σου λεω θα ανέβαινε το παλιοjimny!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Σταυρο εγω στη θέση σου θα το πούλαγα το χρέπι και θα έφτιαχνα το jimny (αν τα σκεφτεις σοβαρα αυτά που σου γράφω πάρε με τηλέφωνο να σε ξελαφρώσω απο αυτό το περιττό βάρος)
Eγώ θα θυμάμαι για πάντα το πόσο "ρεζίλι" τους έκανες στην Παύλιανη όντας ο μοναδικός που ανέβηκες το λάκκο όταν όλοι οι υπόλοιποι "καταστραφήκανε" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και πρίν πέσει ακόμα η μετατροπή... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
aggas

Post by aggas »

antonisxj wrote:δέν μπορώ να τον αποχωριστώ τον υποπόταμο.
είναι ένα κομμάτι μου. δεν νομίζω ότι μπορώ να ζήσω χωρίς το υποποταμάκι μου.
έχει γίνει πλέον ιδέα και προέκταση του εαυτούμου.
σήμερα είχαμε το TRIAL στα Χανιά και όλοι με ρωτούσαν που είναι ο υποπόταμος.
έχει αποκτήσει πλέον χαρακτήρα και προσωπικότητα. έχει πάψει πλέον να είναι ένα απλο αυτοκίνητο.
Καλά όλα αυτά και να μην σου φέρουμε αντίρηση........το Γιαπωνέζικο θα μου πείς τώρα τι έπαθε και μ' έχει φάει η αγωνία και η περιέργεια μαζί;;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”