Καγκουρο-Project... περιπτερο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: Καγκουρο-Project... περιπτερο

Post by Drimon »

YJ ''The Doctor'' wrote:
georgexj wrote:γιατι ρε τζωρτζινο.πρωτοτυπια.2 τελαρα μεσα με επενδυση δερματινη κ για ζωνες τεσσαρων σημειων μια τριχια.αλλα την καραβισια που εχει κ χρωματακια μεσα.γι αυτο συγκεκριμενα μπορει να σου πει ο drimon.που τις απλωνει κ τις μαζευει καθε μερα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Master Drimon για καθαρισε κανενα part :lol: :lol: :lol:
Πώς το θέλεις γιατρέ;
Ιστιοπλοϊκού τύπου, αυτό με τα χρωματάκια (δεν στο προτείνω γιατί δεν δένει με τα τελάρα :lol: :lol: ) ή σπάρτινο; :roll: :roll: :roll:
Το τελευταίο είναι ότι πρέπει για τα τελάρα, γιατί κάνει μόνο για σαμάρια γαϊδάρων. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
georgexj wrote:γιατι ρε τζωρτζινο.πρωτοτυπια.2 τελαρα μεσα με επενδυση δερματινη κ για ζωνες τεσσαρων σημειων μια τριχια.αλλα την καραβισια που εχει κ χρωματακια μεσα.γι αυτο συγκεκριμενα μπορει να σου πει ο drimon.που τις απλωνει κ τις μαζευει καθε μερα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Π@ύστη Δον Ζουάν μετά λες γιατί μπαίνω και σε κράζω όπου γράφεις. Έχω να ασχοληθώ μαζί σου 2 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ημέρες, αλλά εσύ πάλι για εμένα γράφεις! :twisted:

Μην μου πεις, από εδώ και πέρα, ότι φυτρώνω εκεί που δεν με σπέρνουν!!!!
ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ!!!!!!!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αφου δεν μπορεις χωρις εμενα.αμα δεν μου κανεις σχολειο κατι θα παθεις!!!
ελα πες την αληθεια!!
αφου μου εχεις τρελη συμπαθεια!!!γαμημενε.θα σε λιωσω!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Drimon wrote:[Πώς το θέλεις γιατρέ;
Ιστιοπλοϊκού τύπου, αυτό με τα χρωματάκια (δεν στο προτείνω γιατί δεν δένει με τα τελάρα :lol: :lol: ) ή σπάρτινο; :roll: :roll: :roll:
Το τελευταίο είναι ότι πρέπει για τα τελάρα, γιατί κάνει μόνο για σαμάρια γαϊδάρων. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ασε Drimon τα παραπανω για το αρμα που θα φτιαξει ο Δον, εμενα φροντισε να μου βρεις κατι απο Γιαπωνεζικο για να ΜΗΝ ΣΠΑΕΙ :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Drimon

Post by Drimon »

YJ ''The Doctor'' wrote: Ασε Drimon τα παραπανω για το αρμα που θα φτιαξει ο Δον, εμενα φροντισε να μου βρεις κατι απο Γιαπωνεζικο για να ΜΗΝ ΣΠΑΕΙ :lol: :lol: :lol:
Γιατί ρε γιατρέ;;;
Με καμιά 5αριά μέτρα σπάρτινο (για να δένει και σαν εικόνα) θα έχεις έτοιμα τα τελάρα σου!!! :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

1. 160 euros ανακλινόμενο δερματίνη
Image

2.Sparco Bucket R100
Το bucket Sparco R100 είναι ένα ολοκαίνουριο μοντέλο το οποίο μόλις βγαίνει στην παραγωγή. Το Sparco club εξασφάλισε πρώτο στην Ελλάδα κάποια τεμάχια για τους φίλους της γρήγορης οδήγησης.
Το bucket R100 της Sparco διατείθεται σε μαύρο χρώμα με μπλέ, κόκκινες ή γκρι λεπτομέρειες.
Τιμή: 240 €

Image

3. Sparco Steel
Πρώτο το Sparco Club παρουσιάζει στην Ελλάδα το νέο κάθισμα Sparco Steel 2008, ειδικά σχεδιασμένο με στενές εξωτερικές διαστάσεις για να καλύψει τα αυτοκίνητα στα οποία δε χώραγαν τα συνιθισμένα ανακλινόμενα bucket, όπως διθέσια, jeep, Seicento, mini, jimny κλπ.
Τιμή: 210 €

Image

4. OMP
Image

5. Sabelt (πανάκριβα όμως :( :( :( )
Image

Άμα ψάξω θα βρώ και άλλα.......
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
comanche

Post by comanche »

Το 1. και το 2. δεν χωράνε (56 cm το φάρδος της πλάτης του 1. και 52 cm του 2. .) τουλάχιστον στο δικό μου tj που ήθελα να βάλω........η τιμή που μου έδωσε η sparco στην Αθήνα για το 1. ήταν 200 € + 120€ για την πατέντα για τις βάσεις....
Drimon

Post by Drimon »

comanche wrote:Το 1. και το 2. δεν χωράνε (56 cm το φάρδος της πλάτης του 1. και 52 cm του 2. .) τουλάχιστον στο δικό μου tj που ήθελα να βάλω.......
Αλήθεια, ο γιατρός χωράει σ' αυτά ή θα χρειάζεται λοστό για να ξεσφηνώνεται;;; :roll: :roll: :roll: :roll:

YJ ''The Doctor''

Drimon wrote:[
Αλήθεια, ο γιατρός χωράει σ' αυτά ή θα χρειάζεται λοστό για να ξεσφηνώνεται;;; :roll: :roll: :roll: :roll:

θα σε γ@μησω και σενα με τη σειρα σου
The Donkey tube chassis
YJ ''The Doctor''

aggas wrote:
Άμα ψάξω θα βρώ και άλλα.......
Thanks Agga ;)
The Donkey tube chassis
aggas

Post by aggas »

comanche wrote:Το 1. και το 2. δεν χωράνε (56 cm το φάρδος της πλάτης του 1. και 52 cm του 2. .) τουλάχιστον στο δικό μου tj που ήθελα να βάλω........η τιμή που μου έδωσε η sparco στην Αθήνα για το 1. ήταν 200 € + 120€ για την πατέντα για τις βάσεις....
Το 1. είναι no name. Δεν είναι Sparco απλά αυτή το εμπορεύεται!!!
Όσο για το φάρδος αυτό είναι πρόβλημα!!!!! Δηλαδή τι φάρδος είναι το καταλληλότερο;;
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”