και είχε και εκείνο το υφάκι "μανούλι... θα μου δώσεις κι'εμένα να θηλάσω λίγο?"St. Tselios wrote:Drimon wrote:Σαν εκείνη τη βραδιά στα μπουζούκια, ένα πράγμα.St. Tselios wrote: Alla sas fantazomai AKRIVWS kai tous dyo,les kai eiste edw mprosta mou kai pirazeste.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nai,nai...
Pou egw me ton Vasilia se koitousame kai gelousame pou eixes kathisei mprosta stin pista...kai eixes aporofithei apo tis tragoudiares.
Kai sou fonazame:DRIMON......(alla esy,tipota)![]()
![]()
Καγκουρο video & φωτο
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Καγκουρο video & φωτο
if it doesn't break, fix it until it does
-
Vasika...tha prepei na plirosoume enan kameraman na travaei kai tis 48 wres pou eimste mazi.antonisxj wrote: γι'αυτό γίνονται και οι καγκουροσυναντήσεις![]()
![]()
![]()
κρατάς εικόνες μετά.
Na min xanoume stigmi.

Τι να κάνουμε ρε φίλε;St. Tselios wrote: Nai,nai...
Pou egw me ton Vasilia se koitousame kai gelousame pou eixes kathisei mprosta stin pista...kai eixes aporofithei apo tis tragoudiares.
Kai sou fonazame:DRIMON......(alla esy,tipota)![]()
![]()

Αδυναμίες είναι αυτές!!!!

Ήταν το άτιμο, μπουκιά και συχώριο!!!antonisxj wrote: και είχε και εκείνο το υφάκι "μανούλι... θα μου δώσεις κι'εμένα να θηλάσω λίγο?"

-
antonisxj wrote: και είχε και εκείνο το υφάκι "μανούλι... θα μου δώσεις κι'εμένα να θηλάσω λίγο?"

O Don na "elengxei" to magazi....
O Kwstakis na min exei afisei thiliko pou na min to xorepsei ...
Kai emeis na exoume diagwnismo...poios tha petyxei prwtos ton klaritzi me louloudi (kai sto telos petousame kai stragalia)

St. Tselios wrote:antonisxj wrote: και είχε και εκείνο το υφάκι "μανούλι... θα μου δώσεις κι'εμένα να θηλάσω λίγο?"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O Don na "elengxei" to magazi....
O Kwstakis na min exei afisei thiliko pou na min to xorepsei ...
Kai emeis na exoume diagwnismo...poios tha petyxei prwtos ton klaritzi me louloudi (kai sto telos petousame kai stragalia)![]()
![]()

το σκηνικό με το κλαριτζή το είχα ξεχάσει!!!!!!!!!!!

τι γέλιο κι'αυτό?
είχαμε χάσει λίγο τον έλεγχο.
...και ο δόν... "καλή είσαι... θα σε κρατήσω τελικά... καλά τα λές"
-
ANTE GEIA!!!!!!!!St. Tselios wrote:GAMISE TA...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ANTE GEIA!!!!
και καληνυχτα.
-
THANX TSELIOSSt. Tselios wrote:kalynyxta Vasilia kai kala xionokagouremata aurio

foto tomorow

Ρε κάγκουρες εχω λιώσει στα γέλια. Πότε προλάβατε και τα γράψατε όλα αυτά?
- Ο Αντώνης και πρακτικά να το δείτε δεν μπορεί να το πάρει το μοντέλο μαζί του σήμερα γιατι θα του παγώσει το πουλάκι του και δεν θα μπορεί να γ@μήσει!
- Θέλω να κάνω παράθεση κάτι για γ@μήσια που λέτε αλλα βαριέμαι. Πάντως έχω λιώσει στα γέλια. Το ιδιο και ο αποστολος με τον δον οταν τα δούνε!
- Ντριμον μια συμβουλή. Επειδη απο οτι εχω καταλάβει γ@μ@ς πάρα πολύ έχω να σου πω το εξης΄ ενας γνωστος γ@μ@γε το ιδιο πολύ με εσένα και ο γιατρός του είπε να το κόψει για 1.5 χρόνο γιατι αλλιώς θα είχε προβλήματα
Μάλλον πρέπει να κάνεις και εσυ το ίδιο
Ελπίζω τουλάχιστον παράλληλα με το γ@μήσι να πίνεις και κανενα ποτήρι νερό για να μην κάψεις κανενα @ρχιδι..........είναι και ευαίσθητα αυτά
- Τα αυτοκίνητα που βάζει ο βραζιλιάνος είναι πολύ όμορφα....να τα βλέπεις σε καμια έκθεση γιατι στην πράξη εκτος απο τύπου εντούρο αγώνες δεν κάνουν. Πιστεύω ο Τσέλιος θα γελασε πολύ την ώρα που τα είδε αλλά δεν μιλάει δεν λαλάει!!!!
- Ο Αντώνης και πρακτικά να το δείτε δεν μπορεί να το πάρει το μοντέλο μαζί του σήμερα γιατι θα του παγώσει το πουλάκι του και δεν θα μπορεί να γ@μήσει!
- Θέλω να κάνω παράθεση κάτι για γ@μήσια που λέτε αλλα βαριέμαι. Πάντως έχω λιώσει στα γέλια. Το ιδιο και ο αποστολος με τον δον οταν τα δούνε!
- Ντριμον μια συμβουλή. Επειδη απο οτι εχω καταλάβει γ@μ@ς πάρα πολύ έχω να σου πω το εξης΄ ενας γνωστος γ@μ@γε το ιδιο πολύ με εσένα και ο γιατρός του είπε να το κόψει για 1.5 χρόνο γιατι αλλιώς θα είχε προβλήματα

Ελπίζω τουλάχιστον παράλληλα με το γ@μήσι να πίνεις και κανενα ποτήρι νερό για να μην κάψεις κανενα @ρχιδι..........είναι και ευαίσθητα αυτά

- Τα αυτοκίνητα που βάζει ο βραζιλιάνος είναι πολύ όμορφα....να τα βλέπεις σε καμια έκθεση γιατι στην πράξη εκτος απο τύπου εντούρο αγώνες δεν κάνουν. Πιστεύω ο Τσέλιος θα γελασε πολύ την ώρα που τα είδε αλλά δεν μιλάει δεν λαλάει!!!!