Εσύ τα λες. Δεν τα λέω εγώ.......antonisxj wrote: δεν με ξέρεις τόσο για να με λές τσιφούτη. ασχολήσου με τα σελοτέίπ σου, πάρε και τον αγκαλίτσα-φωτεινούλη αγκαλιά και πές καληνύχτα.

antonisxj wrote: τσάμπα τη βγάλαμε και σήμερα.

Εσύ τα λες. Δεν τα λέω εγώ.......antonisxj wrote: δεν με ξέρεις τόσο για να με λές τσιφούτη. ασχολήσου με τα σελοτέίπ σου, πάρε και τον αγκαλίτσα-φωτεινούλη αγκαλιά και πές καληνύχτα.
antonisxj wrote: τσάμπα τη βγάλαμε και σήμερα.
σε χαζογκόμενες θα δίνω ρε μαλακισμένο? τι είμαι? κανένας πεινασμένος ναυτικός?Drimon wrote:Εσύ τα λες. Δεν τα λέω εγώ.......antonisxj wrote: δεν με ξέρεις τόσο για να με λές τσιφούτη. ασχολήσου με τα σελοτέίπ σου, πάρε και τον αγκαλίτσα-φωτεινούλη αγκαλιά και πές καληνύχτα.
antonisxj wrote: τσάμπα τη βγάλαμε και σήμερα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά........ναι!antonisxj wrote: σε χαζογκόμενες θα δίνω ρε μαλακισμένο? τι είμαι? κανένας πεινασμένος ναυτικός?
σε λίγες έχω ακουμπήσει λεφτά και το άξιζαν όλες. στις χαζογκόμενες δίνουμε ευχαρίστηση και μετά, "πρέπει να φύγω οπωσδήποτε γιατί αύριο έχω ένα πολύ σημαντικό ραντεβού νωρίς το πρωί"
antonisxj wrote:master drimon...
masterbate βραδυατικο?
άντε βάλε τη σαλιάρα σου, μπουκώσου και το μπιμπερόσου και μόλις τελειώσεις, γρήγορα για νάνι.
Σαν εκείνη τη βραδιά στα μπουζούκια, ένα πράγμα.St. Tselios wrote: Alla sas fantazomai AKRIVWS kai tous dyo,les kai eiste edw mprosta mou kai pirazeste.![]()
![]()
Drimon wrote:Σαν εκείνη τη βραδιά στα μπουζούκια, ένα πράγμα.St. Tselios wrote: Alla sas fantazomai AKRIVWS kai tous dyo,les kai eiste edw mprosta mou kai pirazeste.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιαυτό γίνονται και οι καγκουροσυναντήσειςSt. Tselios wrote:Alla sas fantazomai AKRIVWS kai tous dyo,les kai eiste edw mprosta mou kai pirazeste.![]()
![]()