Βρηκα αυτο το αρθρο ενδιαφερον κι ηθελα να το μοιραστω μαζι σας...
ειναι από εδω http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=57432&cid=12
FΙΑ: Αποφασίζομεν και διατάσομεν!
Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2009, 12:04
Πόπη Παπαμιχαήλ
Ο πρόεδρος της επιτροπής ράλλυ, Morrie Chandler, χωρίς να λάβει υπόψη του τη γνώμη και επιθυμία των εργοστασιακών ομάδων αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα στην εφαρμογή του μέτρου που αφορά τους κινητήρες για το WRC 2011. Έτσι, ο επιτρεπόμενος κινητήρας θα είναι υπερτροφοδοτούμενος χωρητικότητας 1.6 λίτρων, χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο για τα αυτοκίνητα S2000.
Τόσο η Ford όσο και η Citroen είχαν ανακοινώσει ότι θα προτιμούσαν να αναβάλλουν την εξέλιξη του νέου κινητήρα για λόγους οικονομίας. Ταυτόχρονα η Skoda ανεπίσημα είχε εκδηλώσει την επιθυμία της να επανέλθει στο πρωτάθλημα του 2011. Βέβαια η Ford και η Citroen είχαν αφενός μεν εκφράσει την επιθυμία τους να τρέξουν σε ένα πρωτάθλημα με αυτοκίνητα S2000, όμως ταυτόχρονα άφησαν ένα παράθυρο στην FIA να κάνει ότι θέλει αφού επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους για τα δυο επόμενα χρόνια είτε ο κανονισμός ισχύσει είτε όχι.
Ο Morrie Chandler δήλωσε: «Θα καλωσορίσουμε κάθε νέο κατασκευαστή, αλλά αυτός θα πρέπει να ακολουθεί τους κανόνες και τους τεχνικούς κανονισμούς. Οι κανονισμοί αυτοί έγιναν για να έρθουν περισσότεροι κατασκευαστές στα ράλλυ. Κάτι τέτοιο θα γίνει, αν το μέλλον του WRC είναι προγραμματισμένο καλά και έχει σταθερούς και ξεκάθαρους κανονισμούς. Για την Skoda δεν έχω ακούσει τίποτα».
Σημείωση: τα ράλλυ χρειάζονται άμεσα μια ισχυρή FOTA.
Ισχυρίζονται οι άνθρωποι της FIA ότι το μέλλον του WRC είναι οι σταθεροί και ξεκάθαροι κανονισμοί. Το WRC είχε καθαρούς και ξεκάθαρους τεχνικούς κανονισμούς και ο αριθμός των κατασκευαστών που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα 1997- 2002 ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Οι κατασκευαστές άρχισαν να φεύγουν ένας, ένας από τα ράλλυ, όταν οι άνθρωποι της FIA πειραματίστηκαν αλλάζοντας τους κανονισμούς σχεδόν κάθε μήνα. Τώρα μιλάνε για σταθερότητα κανονισμών για να έρθουν και άλλοι κατασκευαστές, ενώ ήδη υπάρχουν – βλέπε Skoda, Fiat- εργοστάσια με έτοιμα αυτοκίνητα S2000 που επιθυμούν την εμπλοκή τους στα ράλλυ και τους διώχνουν. Όμως όλα αυτά τα κάνουν επειδή οι ομάδες δεν είναι ενωμένες και είναι ανίσχυρες στον κάθε πρόεδρο επιτροπής που αποφασίζει και διατάζει και σε όποιον αρέσει. Μόνο που δεν μας αρέσει πια! Δεν μας αρέσει το WRC έτσι όπως το καταντήσατε. Και όλα αυτά ισχυρίζονται ότι τα κάνουν …για το καλό του!
ενα ενδιαφερον αρθρο....
Re: ενα ενδιαφερον αρθρο....
Ρε τί μου θυμίζει...
Τίποτα απολύτως
Εδώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Για τους κανονισμούς δεν αποφασίζει κανένας.
Γι' αυτό πάνε τόσο καλά και οι Ελληνικοί αγώνες
Τίποτα απολύτως

Εδώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Για τους κανονισμούς δεν αποφασίζει κανένας.
Γι' αυτό πάνε τόσο καλά και οι Ελληνικοί αγώνες

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Πάντως ρε παιδιά ... διαβάζοντας τον τελευταίο μήνα ότι τέλος πάντων γραφεται στα των αγωνων και λοιπών παρεμφερών θεμάτων ειλικρινα απορώ πως αγωνιζόμενοι και θεατές θα πάνε στον επόμενο αγώνα ... και πόσοι επίδοξοι αγωνιζόμενοι έχουν ήδη εγκαταλείψει την ιδέα με την κατάντια, τη διαπλοκή και το παρασκήνιο που βλέπουν από όλο το συγκεκριμένο σύστημα ... γιατί περί συστήματος (για να μην το αποκαλέσω αλλιώς) πρόκειται ... ή τουλάχιστον αυτό μας δίνεται να καταλάβουμε ...
Προσωπικά δεν έχω τρέξει ποτέ παρά μόνον ένα αγώνα που άμα σας τον ονομάσω θα χεστείτε στα γέλια ένεκα ερασιτεχνικός του ερασιτεχνικού
... ήταν όμως ικανός να μου βάλει το μικρόβιο της σκέψης ... πώς θα είναι ρε γμτ να μπείς κανονικά σε αυτό τριπάκι ??? θα την παλέψω ? θα μου βγούν τα φράγκα ? τι σκατά αυτοκίνητο πρέπει να ψάξω να βρώ ? και λοιπές ανησυχίες τις οποίες τις συζητούσα με παιδιά που έχουν ουκ ολίγες ώρες στην πλάτη τους σε αγώνες ... οι περισσότεροι μου λέγανε ... κάτσε ρε μλκ στα αυγά σου που θές και αγώνες ... που πας να μπλέξεις ... εκεί σκοτώνονται ... ξέρεις ποσα φράγκα θα χρειάζεσαι μετά από κάθε αγώνα και πόσα για να στήσεις αυτοκίνητο να τρέξεις ... και άλλα πολλά!
Μέχρι πρίν αυτό το διάστημα, της πλήρους αποτυχίας κατά την άποψή μου που επιμελώς όλοι οι "διοικητικοί" εμπλεκόμενοι προσπαθούν με νύχια και δόντια να εκφράσουν και φυσικά να διαφυλάξουν (γιατί αυτό ακριβώς συμβαίνει σε περίπτωση που δεν την έχετε πάρει χαμπάρι
), τους έγραφα στα @@ μου (τους φίλους μου εννοώ) και έλεγα ότι θα το κάνω ... θα το δοκιμάσω ... αφού γουστάρω ρε πούστη μου δεν μπορεί να είναι τόσο χάλια και στην τελική τους έχω όλους χεσμένους και πάω για την κάβλα μου! Αλλά απ ότι φαίνεται δεν είναι τόσο αθώα τα πράγματα (σε αυτό το σημείο αισθανθείτε ελεύθερα να με πείτε ρομαντικό και αφελή και ότι άλλο στην τελική γουστάρετε
)! Ευχαριστώ λοιπόν όλους όσους μου έδωσαν το φώς το αληθινό μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου
... που με προστάτεψαν χωρίς καν να το καταλάβουν ... γιατί τελικά με την κάβλα του εκάστοτε αγωνιζομένου παίζει και εκμεταλεύεται το κάθε ......................... αδιαφορώντας για πολύ πιο σοβαρά πράγματα!!! Όπως η ασφάλειά του αγωνιζομένου και του θεατή!!!
Αλλά τι τα θές .... το ξεκατίνιασμα, οι προσβολές, οι εγωισμοί, η απαξίωση, ο δημόσιος διασυρμός, η πλήρης ξεφτύ(φι)λ(ι)α, η δυσωδία (και σταματώ εδώ αν και έχω κι άλλα κοσμητικά να γράψω) είναι βασικές προτεραιότητες!!! Αλλά εντάξθει ... αν το δούμε από άλλη οπτική το θέμα ... αγώνας είναι και αυτός και μάλιστα Κ3 και βάλε !!!
Για τον οποίο μάλιστα όλοι οι εμπλεκόμενοι συμφωνούν σε ένα πράμα (δόξα τον πανάγαθο!!!
) ... δεν υπάρχουν κανόνες!!!
Συγχωρείστε το οφ τόπικ και κάποια από τα γραφόμενά μου καθότι είναι κομματάκι έντονα και απαξιωτικά, αλλά θεώρησα ότι πρέπει να μιλήσω την ίδια γλώσσα καθαρά για λόγους συννενόησης (ξέρετε εσείς
)
Λευτέρης Κεραμίδας
Προσωπικά δεν έχω τρέξει ποτέ παρά μόνον ένα αγώνα που άμα σας τον ονομάσω θα χεστείτε στα γέλια ένεκα ερασιτεχνικός του ερασιτεχνικού

Μέχρι πρίν αυτό το διάστημα, της πλήρους αποτυχίας κατά την άποψή μου που επιμελώς όλοι οι "διοικητικοί" εμπλεκόμενοι προσπαθούν με νύχια και δόντια να εκφράσουν και φυσικά να διαφυλάξουν (γιατί αυτό ακριβώς συμβαίνει σε περίπτωση που δεν την έχετε πάρει χαμπάρι

Αλλά τι τα θές .... το ξεκατίνιασμα, οι προσβολές, οι εγωισμοί, η απαξίωση, ο δημόσιος διασυρμός, η πλήρης ξεφτύ(φι)λ(ι)α, η δυσωδία (και σταματώ εδώ αν και έχω κι άλλα κοσμητικά να γράψω) είναι βασικές προτεραιότητες!!! Αλλά εντάξθει ... αν το δούμε από άλλη οπτική το θέμα ... αγώνας είναι και αυτός και μάλιστα Κ3 και βάλε !!!

Συγχωρείστε το οφ τόπικ και κάποια από τα γραφόμενά μου καθότι είναι κομματάκι έντονα και απαξιωτικά, αλλά θεώρησα ότι πρέπει να μιλήσω την ίδια γλώσσα καθαρά για λόγους συννενόησης (ξέρετε εσείς

Λευτέρης Κεραμίδας
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Αγαπητε φιλε σε βρισκω λιγο αδικο. Θα επρεπε νομιζω να πεις ενα ευχαριστω σε ολους αυτους που ΕΣΥ ονομαζεις ξεφτιλες. Σου εμαθαν ανατομια του ανθρωπινου σωματος ΠΧ στ'αρχ..ια μας , στον αποτετοιο μας κλπ. Σου εκανα δωρεαν σεξουαλικη διαπαιδαγωγιση ΠΧ θα σε πηδηξω , θα σε απαυτωσω , θα σου χωσω το ημιαξωνιο στη ροδελα κλπ. Σου εμαθαν μαθηματικα που θα χρειαζοσουν την αξια τριων αγωνιστηκων αυτ/των στα φροντηστηρια για να τα μαθεις ΠΧ σπασμενο κεφαλι αγωνιζομενου<απο την αξια ενος κλουβιου< απο την αξια 10 συμμετεχοντων σε εναν αγωνα. Παρολα αυτα εσυ σαν γνησιος κακομοιρης ΕΛΛΗΝΑΣ γκρινιαζεις με τα χαλια της πατριδας και με αυτους που την καταντησαν ετσι. Σηκωσε το κεφαλι και σκεψου τι μπορεις να κανεις ΕΣΥ γι αυτο τον ατυχο τοπο. Αλλος το ειπε αυτο αλλα μου αρεσει. Εισαι οντως αθωος και ρομαντικος και πολυ καλα κανεις μηπως και γινουμε πολλοι και φτιαξει λιγο η κατασταση.lker wrote:Πάντως ρε παιδιά ... διαβάζοντας τον τελευταίο μήνα ότι τέλος πάντων γραφεται στα των αγωνων και λοιπών παρεμφερών θεμάτων ειλικρινα απορώ πως αγωνιζόμενοι και θεατές θα πάνε στον επόμενο αγώνα ... και πόσοι επίδοξοι αγωνιζόμενοι έχουν ήδη εγκαταλείψει την ιδέα με την κατάντια, τη διαπλοκή και το παρασκήνιο που βλέπουν από όλο το συγκεκριμένο σύστημα ... γιατί περί συστήματος (για να μην το αποκαλέσω αλλιώς) πρόκειται ... ή τουλάχιστον αυτό μας δίνεται να καταλάβουμε ...
Προσωπικά δεν έχω τρέξει ποτέ παρά μόνον ένα αγώνα που άμα σας τον ονομάσω θα χεστείτε στα γέλια ένεκα ερασιτεχνικός του ερασιτεχνικού... ήταν όμως ικανός να μου βάλει το μικρόβιο της σκέψης ... πώς θα είναι ρε γμτ να μπείς κανονικά σε αυτό τριπάκι ??? θα την παλέψω ? θα μου βγούν τα φράγκα ? τι σκατά αυτοκίνητο πρέπει να ψάξω να βρώ ? και λοιπές ανησυχίες τις οποίες τις συζητούσα με παιδιά που έχουν ουκ ολίγες ώρες στην πλάτη τους σε αγώνες ... οι περισσότεροι μου λέγανε ... κάτσε ρε μλκ στα αυγά σου που θές και αγώνες ... που πας να μπλέξεις ... εκεί σκοτώνονται ... ξέρεις ποσα φράγκα θα χρειάζεσαι μετά από κάθε αγώνα και πόσα για να στήσεις αυτοκίνητο να τρέξεις ... και άλλα πολλά!
Μέχρι πρίν αυτό το διάστημα, της πλήρους αποτυχίας κατά την άποψή μου που επιμελώς όλοι οι "διοικητικοί" εμπλεκόμενοι προσπαθούν με νύχια και δόντια να εκφράσουν και φυσικά να διαφυλάξουν (γιατί αυτό ακριβώς συμβαίνει σε περίπτωση που δεν την έχετε πάρει χαμπάρι), τους έγραφα στα @@ μου (τους φίλους μου εννοώ) και έλεγα ότι θα το κάνω ... θα το δοκιμάσω ... αφού γουστάρω ρε πούστη μου δεν μπορεί να είναι τόσο χάλια και στην τελική τους έχω όλους χεσμένους και πάω για την κάβλα μου! Αλλά απ ότι φαίνεται δεν είναι τόσο αθώα τα πράγματα (σε αυτό το σημείο αισθανθείτε ελεύθερα να με πείτε ρομαντικό και αφελή και ότι άλλο στην τελική γουστάρετε
![]()
![]()
)! Ευχαριστώ λοιπόν όλους όσους μου έδωσαν το φώς το αληθινό μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου
... που με προστάτεψαν χωρίς καν να το καταλάβουν ... γιατί τελικά με την κάβλα του εκάστοτε αγωνιζομένου παίζει και εκμεταλεύεται το κάθε ......................... αδιαφορώντας για πολύ πιο σοβαρά πράγματα!!! Όπως η ασφάλειά του αγωνιζομένου και του θεατή!!!
Αλλά τι τα θές .... το ξεκατίνιασμα, οι προσβολές, οι εγωισμοί, η απαξίωση, ο δημόσιος διασυρμός, η πλήρης ξεφτύ(φι)λ(ι)α, η δυσωδία (και σταματώ εδώ αν και έχω κι άλλα κοσμητικά να γράψω) είναι βασικές προτεραιότητες!!! Αλλά εντάξθει ... αν το δούμε από άλλη οπτική το θέμα ... αγώνας είναι και αυτός και μάλιστα Κ3 και βάλε !!!![]()
![]()
Για τον οποίο μάλιστα όλοι οι εμπλεκόμενοι συμφωνούν σε ένα πράμα (δόξα τον πανάγαθο!!!
) ... δεν υπάρχουν κανόνες!!!
![]()
Συγχωρείστε το οφ τόπικ και κάποια από τα γραφόμενά μου καθότι είναι κομματάκι έντονα και απαξιωτικά, αλλά θεώρησα ότι πρέπει να μιλήσω την ίδια γλώσσα καθαρά για λόγους συννενόησης (ξέρετε εσείς)
![]()
![]()
![]()
Λευτέρης Κεραμίδας
Λευτερη μου Προεδρε μου εχεις σε πολλά δικιο...
Ο σκοπός που εβαλα αυτο το αρθρο ηταν το οτι αν το δευτερο-διαβασεις και κανεις καποιους παραλληλισμους φερνει αρκετα με την τρεχουσα κατασταση μας.
Ομως
ΜΗΝ εισαι ισοπεδοτικός.. Υπαρχουν κι ανθρωποι οι οποιοι ΠΑΛΕΥΟΥΝ γι αυτον εδω το χωρο με την ΚΑΛΥΤΕΡΗ των προθεσεων, εχουν βαλει ΠΟΛΥ προσωπικο χρημα ( πεστο και λιθαρακι ) ενσυνηδητα ΔΕΝ εχουν παρει τιποτα πισω, ακόμα κι απο αυτα που δικαιουνται, και το "αστειο"?????
δεν τρεχουν κι ολας - τραβανε κουπι για να τρεχεις εσυ κι οσοι αλλοι εχουν την καυλα...
Ισως κι ολας το ολο προβλημα να ειναι ακριβως αυτο, οτι το ολο πραμα εχει σταματησει ή τεινει να σταματησει να ειναι "για την καυλα μας"
Ειτε αυτοι ειναι οι οργανωτες που επαψαν να εχουν μονο την καυλα να σχεδιαζουν ωραιες διαδρομες, γιατι κι αυτο ειναι μια καυλα, για να ακουν μονο το μπραβο, ειτε αυτοι ειναι αγωνιζόμενοι, οχι κουλοι που δεν μπορουν να πανε Ραλλυ αλλα γιατι οι ρεγκουλαριτε και το να βρεις την σωστη τουλιπα ειναι αλλη καυλα και με τον "κουβα" να περνας τα θηρια..
Τελικά όλα ειναι θεμα.... καυλας

Ο σκοπός που εβαλα αυτο το αρθρο ηταν το οτι αν το δευτερο-διαβασεις και κανεις καποιους παραλληλισμους φερνει αρκετα με την τρεχουσα κατασταση μας.
Ομως
ΜΗΝ εισαι ισοπεδοτικός.. Υπαρχουν κι ανθρωποι οι οποιοι ΠΑΛΕΥΟΥΝ γι αυτον εδω το χωρο με την ΚΑΛΥΤΕΡΗ των προθεσεων, εχουν βαλει ΠΟΛΥ προσωπικο χρημα ( πεστο και λιθαρακι ) ενσυνηδητα ΔΕΝ εχουν παρει τιποτα πισω, ακόμα κι απο αυτα που δικαιουνται, και το "αστειο"?????
δεν τρεχουν κι ολας - τραβανε κουπι για να τρεχεις εσυ κι οσοι αλλοι εχουν την καυλα...
Ισως κι ολας το ολο προβλημα να ειναι ακριβως αυτο, οτι το ολο πραμα εχει σταματησει ή τεινει να σταματησει να ειναι "για την καυλα μας"
Ειτε αυτοι ειναι οι οργανωτες που επαψαν να εχουν μονο την καυλα να σχεδιαζουν ωραιες διαδρομες, γιατι κι αυτο ειναι μια καυλα, για να ακουν μονο το μπραβο, ειτε αυτοι ειναι αγωνιζόμενοι, οχι κουλοι που δεν μπορουν να πανε Ραλλυ αλλα γιατι οι ρεγκουλαριτε και το να βρεις την σωστη τουλιπα ειναι αλλη καυλα και με τον "κουβα" να περνας τα θηρια..
Τελικά όλα ειναι θεμα.... καυλας

Αγαπητέ Φωκίων
Αυτά που γράφεις πιο πάνω μας εκφράζουν και μας βρίσκουν σύμφωνους και νομίζω και την πλειοψηφία οργανωτών και αγωνιζομένων , πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που όμως έκαναν και κάνουν μεγάλη ζημιά στον χώρο .
Το μόνο που κατάφεραν είναι να αποθαρρύνουν και να απομακρύνουν πολλούς αγωνιζόμενους , οργανωτές , χορηγούς κλπ. και να διχάσουν το χώρο .
Υπάρχουν ακόμα από ότι βλέπω ρομαντικοί και αυτό πρέπει να μας δώσει δύναμη να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να κάνουμε μια νέα αρχή βλέποντας με ασφάλεια το μέλλον.
Αυτά που γράφεις πιο πάνω μας εκφράζουν και μας βρίσκουν σύμφωνους και νομίζω και την πλειοψηφία οργανωτών και αγωνιζομένων , πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που όμως έκαναν και κάνουν μεγάλη ζημιά στον χώρο .
Το μόνο που κατάφεραν είναι να αποθαρρύνουν και να απομακρύνουν πολλούς αγωνιζόμενους , οργανωτές , χορηγούς κλπ. και να διχάσουν το χώρο .
Υπάρχουν ακόμα από ότι βλέπω ρομαντικοί και αυτό πρέπει να μας δώσει δύναμη να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να κάνουμε μια νέα αρχή βλέποντας με ασφάλεια το μέλλον.
pc4x4n wrote:...
βλέποντας με ασφάλεια το μέλλον.
Πολύ σωστά. Και εδώ ξεκινάνε όλοι οι καυγάδες

-
Εγω εχω τη γνωμη οτι απο τοτε που οι Αντοχης μπηκαν στο πρωταθλημα και μπηκαν κυπελα χαθηκε η "καυλα", η ομορφια.Φωκίων wrote:....Ισως κι ολας το ολο προβλημα να ειναι ακριβως αυτο, οτι το ολο πραμα εχει σταματησει ή τεινει να σταματησει να ειναι "για την καυλα μας"
Τελικά όλα ειναι θεμα.... καυλας![]()
![]()
![]()
Θα προτιμουσα να μαζευομαστε σε δυο-τρεις αγωνες, να χαιρομαστε ενα ωραιο αγωνα, και ο πρωτος να εισπρατει μονο την αναγνωριση μας και το σεβασμο μας, ουτε κυπελα, ουτε φλυτζανια, ουτε κερατα δίφορα.
Ηλιας Νικολαου
Elias Nicolaou wrote: ...
Θα προτιμουσα να μαζευομαστε σε δυο-τρεις αγωνες, να χαιρομαστε ενα ωραιο αγωνα, και ο πρωτος να εισπρατει μονο την αναγνωριση μας και το σεβασμο μας, ουτε κυπελα, ουτε φλυτζανια, ουτε κερατα δίφορα.
ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ.
Κάθε φορά που γύρναγα από αγώνα η γυναίκα μου γκρίνιαζε.
"Γύρισες αργά, το αυτοκίνητο το έσπασες, είσαι βρώμικος ματωμένος και κουρασμένος, για μένα τίποτα?"
"Σερβίτσιο (κούπα εννοεί

ΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΗΛΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΛΥΚΑΝΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ
ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ?
Ε?
Ρε παιδιά για ποιο λόγω συμμετέχουμε?
Για τα κύπελλα και τα λεφτά των χορηγών?
Τα κυπελάκια που μοιράζονται αναμνηστικό χαρακτήρα έχουν!
Για τη καύλα μας τρέχουμε! Τελεία και παύλα!
Το θέμα ασφάλειας όπως έχω πει και σε αλλά posts έχει δύο όψεις.
Μία είναι το τί απαιτείται απο τον κανονισμό για να υπάρχει μια minimum προστασία που θα επιβληθεί στους "ανώριμους" ωστε και πολύ δυσάρεστα να μήν έχουν κάποιοι αλλά και το παιχνίδι μη χαλάσει.
Και η άλλη (και πιό σημαντική) είναι οι απαιτήσεις που έχουμε εμείς για εμάς!! Αν δεν έχουμε εμείς υψηλές απαιτήσεις δε θα αφήσουμε την οργάνωση ποτέ να αποκτήσει υψηλά standar
Για τα κύπελλα και τα λεφτά των χορηγών?

Τα κυπελάκια που μοιράζονται αναμνηστικό χαρακτήρα έχουν!
Για τη καύλα μας τρέχουμε! Τελεία και παύλα!
Το θέμα ασφάλειας όπως έχω πει και σε αλλά posts έχει δύο όψεις.
Μία είναι το τί απαιτείται απο τον κανονισμό για να υπάρχει μια minimum προστασία που θα επιβληθεί στους "ανώριμους" ωστε και πολύ δυσάρεστα να μήν έχουν κάποιοι αλλά και το παιχνίδι μη χαλάσει.
Και η άλλη (και πιό σημαντική) είναι οι απαιτήσεις που έχουμε εμείς για εμάς!! Αν δεν έχουμε εμείς υψηλές απαιτήσεις δε θα αφήσουμε την οργάνωση ποτέ να αποκτήσει υψηλά standar

Δημητριάδης Σταύρος