Επαναβαφη Μ38Α1
Re: Επαναβαφη Μ38Α1
....πολυ καλή δουλειά!!! Μπράβο!!!
Όντως αυτό το πράσινο ήταν απαίσιο....θα πρέπει να αποσυρθεί απο την αγορά εντελώς!!!!
Όντως αυτό το πράσινο ήταν απαίσιο....θα πρέπει να αποσυρθεί απο την αγορά εντελώς!!!!
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
Τελικά μετά από αυτό που είδα κατέληξα ότι είσαι τελείως τρελός φίλε Γιώργη
Αλλά ωραίος, παθιασμένος, ονειροπόλος, και μεγάλη μαστοράνζα !!!! Μόνο με τρέλα θα μπορούσε κάποιος να κατορθώσει να κάνει αυτά που έκανες εσύ φίλε. Με συγκίνησες πραγματικά γιατί μου θύμισες τα νιάτα μου στον στρατό. Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ κάποτε για να απολαύσω λίγες ημέρες άδειας
Κρίμα που δεν είχα την δυνατότητα να έχω μερικές φωτογραφίες από τον άθλο μου........γιατί όταν μπλέξεις με τέτοιου είδους ανακατασκευές, περί άθλου πρόκειται
Καλό κουράγιο στην συνέχεια της προσπάθειας σου, και θα σε απολαμβάνω τακτικά μέσα από αυτήν την τεχνική σου παρουσίαση.
Όσο για την πρίζα που άθελα σου μου έβαλες, σχετικά με τα στρατιωτικά οχήματα........επέτρεψε μου απλώς να κάνω όνειρα
!!!!!

Αλλά ωραίος, παθιασμένος, ονειροπόλος, και μεγάλη μαστοράνζα !!!! Μόνο με τρέλα θα μπορούσε κάποιος να κατορθώσει να κάνει αυτά που έκανες εσύ φίλε. Με συγκίνησες πραγματικά γιατί μου θύμισες τα νιάτα μου στον στρατό. Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ κάποτε για να απολαύσω λίγες ημέρες άδειας

Καλό κουράγιο στην συνέχεια της προσπάθειας σου, και θα σε απολαμβάνω τακτικά μέσα από αυτήν την τεχνική σου παρουσίαση.
Όσο για την πρίζα που άθελα σου μου έβαλες, σχετικά με τα στρατιωτικά οχήματα........επέτρεψε μου απλώς να κάνω όνειρα

το μπλε φιλτρακι εγινε και αυτο χακι.

Καπο ετοιμο και πλαξουδα ετοιμη.Εμεινε μονο το παρμπριζ.
Αντε και τελειωσαμε

Αντε και τελειωσαμε

Μου φαινετε οτι τελικα ολοι λοιπουν διακοπες και εγω μονο ασχολουμε με το τζιπ και βαφω μεσα στον καυτο ηλιο.Δεν πειραζει πιανει καλα το χρωμα και στεγνωνει γρηγορα

Τελειο πολυ καλη δουλειά δεν μου λές πόσο ματ εβαλές???
FORD M151A2 1970
WILLYS M38
tel 6974780634
WILLYS M38
tel 6974780634
Εαν σου πω δεν ξερω????
Τα χρωματα τα εκανα σε ενα φιλαρακι μου.Εκει που εκανε και ο Στελιος και ο Γιαννης.Απλως του ειπα να κρατησει το ποσο εβαλε για να μπορω να ξανακανω το ιδιο.Και μου ειπε οτι μου εκανε το στανταρ σατινε οπως ειναι στα χαρτια.
Τα χρωματα τα εκανα σε ενα φιλαρακι μου.Εκει που εκανε και ο Στελιος και ο Γιαννης.Απλως του ειπα να κρατησει το ποσο εβαλε για να μπορω να ξανακανω το ιδιο.Και μου ειπε οτι μου εκανε το στανταρ σατινε οπως ειναι στα χαρτια.
Στο λέω γιατι δειχνει λιγο γυαλιστερό εμενα να φανταστείς ειναι 90% ματ και 10%σατινε
FORD M151A2 1970
WILLYS M38
tel 6974780634
WILLYS M38
tel 6974780634
ναι βγηκε κατι σαν του Στελιου.Αλλα μου αρεσε και οταν ειναι καθαρο ειναι πολυ ομορφο τουλαχιστον στα ματια μου