ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ Pet4x4 και δεν μας μιλάς???? Ε??? Που????

Πέτρο... πες μας ρε φίλε και εσύ την άποψη σου και για έναν δεύτερο 24 'Ωρες 4x4.
Φιλικά,
Γιάννης Τζιώτης
StruppiTeam wrote:Παρεπιπτόντως.... ο φίλος μου ο "Pet4x4".... που είναι?????
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ Pet4x4 και δεν μας μιλάς???? Ε??? Που????![]()
![]()
![]()
![]()
Πέτρο... πες μας ρε φίλε και εσύ την άποψη σου και για έναν δεύτερο 24 'Ωρες 4x4.
Φιλικά,
Γιάννης Τζιώτης
Elias Nicolaou wrote:Να θυμισω οτι καποτε γινοντουσαν και αλλοι αγωνες αντοχης και μαλιστα 24ωροι,
και αν θυμαμαι καλα ειχαν γινει και στην Πελοποννησο.
Τωρα δεν γινονται (το γιατι δεν ειναι επι του παροντος)
Αρα το να κανουν και αλλες λεσχες 24ωρους μαλλον ουτοπικο.
Το αν αντεχει ο Αθανασιου να κανει και δευτερο 24Ωρο αυτο το ξερει ο ιδιος,
αλλα δεν θα το μαθουμε απο αυτο το forum.
Αν θυμαμαι καλα ο Αθανσιου ειχε οργανωσει το 2005 και 24Ωρο στην Ευβοια
και τις Ακροπολικες Ιχνηλασιες
Εεεεε καλά τώρα και εσύ.... Τί περίμενες απο Εγγλέζικο?StruppiTeam wrote: Μην ξεχνάς και το σκέλος της ατυχίας για πολλούς από εμάς.
Πόσοι από εμάς για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τον αγώνα που
περιμέναμε ένα ολόκληρο χρόνο όπως περιμένει ένα μικρό παιδί να του δώσουν να φάει μία
σοκολάτα?
................................
Δύο μέρες πριν τον αγώνα και μαθαίνουμε ότι η μηχανή
του αυτοκινήτου μας ήτανε "χτυπημένη". Παρ'όλα αυτά είπαμε να δοκιμάσουμε να τρέξουμε
και όπυ μας βγάλει. Κάναμε όλη την πρώτη ειδική μέχρι το Δίστομο με πολλές δυσκολίες γιατί
δουλεύαμε όλο στα κόκκινα και στο τέλος αποφασίσαμε ότι δεν πρόκειτε να βγάλουμε
τον υπόλοιπο αγώνα.
StruppiTeam wrote:Στο Δίστομο παραδώσαμε την "χαρτούρα μας" και φύγαμε σαν κύριοι.
Λοιπόν, σοβαρά τώρα... Δέν ήσασταν οι μόνοι που εγκατέλειψαν, αυτό είναι σίγουρο και όλοι μα όλοι μας το έχουμε πάθει. Άλλοι με ύπιο τρόπο, άλλοι "The hard way". Έχω εγκαταλήψει απο ρουλεμάν άκρου όταν ο τροχός είχε πλέον 30+ μοίρες θετικό κάμπερ, έχω εγκαταλήψει απο άσχημα χτηπημένο και στραβομένο πλέον κεντρικό άξονα όταν δέν μπόρεσα να αποφύγω στενή επαφή με βράχο που κοίτονταν καταμεσής στην έξοδο πατημένης αριστερής, έχω εγκαταλείψει μετά απο (χαζή) έξοδο λόγο σκισμένου ελαστικού, πάλι σε αριστερή, όπου πετάξαμε μερικά μέτρα αρχικάStruppiTeam wrote: Όμως... σκέψου το πως νιώθαμε.
Ένας χρόνος προετοιμασίας, ένας χρόνος αναζήτησης χορηγών (και ξέρεις πολύ καλά ότι είναι δύσκολο ειδικά στις μέρες μας να βρεις),
ένας χρόνος αναμονής, ένας χρόνος με ατέλειωτες συζητήσεις, ένας χρόνος.... και το αποτέλεσμα?
Μία στραβή πριν τον αγώνα για εμάς και όλα τελειώνουν και φτου κι απ' την αρχή περιμένοντας
άλλον ένα χρόνο.
Και εντάξει εμείς.... πόσοι όμως ακόμα είναι αυτοί σαν και εμάς που μέσα στον αγώνα για μία
"ψιλομαλακία", στην κυριολεξία μία "ψιλομαλακία" και εγκατέλειψαν?
Πάρα πολλοί και δεν θέλω να γράφω αναφορικά ποιοί και πως εγκατέλειψαν.
Δεν είχα τρέξει τότε αλλά συμφωνώ με το σκεπτικό.....δεν είναι ανάγκη ο άλλος αγώνας να είναι 24ωρος χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δε θα είναι το ίδιο ή και πιο απαιτητικός....μη ξεχνάμε τα χιλιόμετρα που κάνουμε στον 24ωρο τα κάνουν σε ΜΙΑ ειδική σε ΜΙΑ μέρα στο ντακάρ....άρα όλα μπορούν να γίνουν, θέληση να υπάρχει και φυσικά ρευστό.Pet4x4 wrote:Μμμμμ, τώρα που το σκεύτικα, για τις Ακροπολικές Ιχνηλασίες έχεις ακούσει ποτέ τίποτα? Ήταν δυνύκτιος, Παρασκευή και Σαββάτο βράδυ, τρέξαμε όλες τις παλιές και νεότερες ειδηκές του Rally Acropolis εξού και το όνομα, 14 ώρες την πρώτη μέρα, μόνο 8 ώρες ανάπαυλα για Service και ύπνο στην Αγόριανη και άλλες 14 στην συνέχεια μέχρι τον τερματισμό πάλι στο Ζάπειο. Αυτός ήταν ο πιό "ΑΝΤΡΙΚΟΣ" αγώνας που έχω τρέξει εγώ μέχρι στίγμης (Δεύτερος είναι ο 24ώρος της Εύβοιας με το χιόνι). Τα μάτια στάζανε αίμα απο τις πολλές ώρες οδήγηση σε συνδιαμό με την αυπνία, την υπερένταση αλλά και την αδρεναλίνη. Όσοι είχαν τρέξει και διαβάζουν τώρα, ξέρουν πολύ καλά τι λέω!Ήταν σαν να ετρέχες δύο 24ώρους μαζί! "ΟΟΟΟΟΟ" αγώνας λέμε. Το γεγονός όμως πως ξεκίναγε απο Παρασκευή βράδυ είχε σαν αποτέλεσμα να μήν μπορούν όλοι να συμμετάσχουν και τελικά εκκίνησαν 35 περίπου πληρώματα. Αριθμός που για εκείνη την εποχή ήταν μικρός.
Ίσως έναν τέτειο αγώνα θα έπρεπε να ζητάτε, όχι 24ώρο... τον 24ώρο αφήστε τον εκεί που βρήσκεται, μια χαρά είναι!
Αχαχαχαχαχαχα!!!! ΑΠΕΧΤΟΣ!!!!Pet4x4 wrote: Εεεεε καλά τώρα και εσύ.... Τί περίμενες απο Εγγλέζικο?![]()
![]()
Πάρε έναν Ιάπωνα να βρείς την υγειά σου!
![]()
![]()
ΣΥΜΦΩΝΟ!!!! Δεν θα επαναληφθεί, έχεις τον λόγο μου! My apologies Petro.Pet4x4 wrote:Ναί ρε φιλαράκι, και μάλιστα βιαστικά... Ούτε ένα κοψίδι δέν κάτσατε να σας φιλέψουμε, μία μπύρα, κάτι! Να μήν επαναληφθεί... όπου έχει φαγητό και πιοτό να κάθεσε, στο ξύλο να τρέχεις!![]()
![]()
![]()
Pet4x4 wrote:Αν δέν θέλεις να περιμένεις 360 μέρες για να το ξαναζήσεις,(γιατί δέν πιστεύω πως ο Γιάννης θα κάνει και δεύτερο 24ώρο), έλα ρε φιλαράκι να πάμε και σε κανέναν άλλο αγώνα. Το Balkan Off Road Marathon που κάνει ο meletis είναι ένας πάρα πολύ καλός αγώνας. Εμείς θα πάμε, θα έρθεις? Το Πευκί που κάνει ο Doc επίσης! Λίγοι και καλοί!
ΜΑΖΙ ΣΟΥ με τα 10000!!!!Pet4x4 wrote:Μμμμμ, τώρα που το σκεύτικα, για τις Ακροπολικές Ιχνηλασίες έχεις ακούσει ποτέ τίποτα? Ήταν δυνύκτιος, Παρασκευή και Σαββάτο βράδυ, τρέξαμε όλες τις παλιές και νεότερες ειδηκές του Rally Acropolis εξού και το όνομα, 14 ώρες την πρώτη μέρα, μόνο 8 ώρες ανάπαυλα για Service και ύπνο στην Αγόριανη και άλλες 14 στην συνέχεια μέχρι τον τερματισμό πάλι στο Ζάπειο. Αυτός ήταν ο πιό "ΑΝΤΡΙΚΟΣ" αγώνας που έχω τρέξει εγώ μέχρι στίγμης (Δεύτερος είναι ο 24ώρος της Εύβοιας με το χιόνι). Τα μάτια στάζανε αίμα απο τις πολλές ώρες οδήγηση σε συνδιαμό με την αυπνία, την υπερένταση αλλά και την αδρεναλίνη. Όσοι είχαν τρέξει και διαβάζουν τώρα, ξέρουν πολύ καλά τι λέω!Ήταν σαν να ετρέχες δύο 24ώρους μαζί! "ΟΟΟΟΟΟ" αγώνας λέμε. Το γεγονός όμως πως ξεκίναγε απο Παρασκευή βράδυ είχε σαν αποτέλεσμα να μήν μπορούν όλοι να συμμετάσχουν και τελικά εκκίνησαν 35 περίπου πληρώματα. Αριθμός που για εκείνη την εποχή ήταν μικρός.
Ίσως έναν τέτειο αγώνα θα έπρεπε να ζητάτε, όχι 24ώρο... τον 24ώρο αφήστε τον εκεί που βρήσκεται, μια χαρά είναι!