Επειδή ο κ. Αθανασίου δεν έχει πρόσβαση στο forum – διαφωνώ, αλλά η απόφαση των διαχειριστών είναι σεβαστή – δεν θέλω να γράψω τίποτε άλλο.kankou wrote:Μπορεί να έχετε δίκιο. Όμως θα πρέπει και οι υπόλοιποι να το εξακριβώσουμε όπως το λέτε όχι όμως με τέτοιο πόλεμο.
Άντε πάμε μπροστά και στον επόμενο αγώνα (πάντα 24ωρο αντοχής ή κάτι παρεμφερές) να είμαστε όλοι μαζί γίνετε?
243
24 Ώρες 4Χ4 2010
Re: 24 Ώρες 4Χ4 2010
- friar
Αργά ή γρήγορα, όλοι καταλαβαίνουν, άλλοι γρήγορα και ανώδυνα, άλλοι the hard way.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Αγαπητέ kankou,
Οι προσωπικές μας διαφορές με τον Αθανασίου δεν έχουν σχέση με τον 24ωρο.
Έχω πει πολλές φορές πως είμαι φαν του 24ωρου και το έχω δείξει.
Πού όμως διάβασες φίλε Κώστα κάτι κακό για τον 24ωρο?
Ούτε είπε κανείς πως ο αγώνας του 2010 δεν ήταν καλός ούτε τίποτα.
Ποιός είπε πως δεν σέβομαι την άποψη του Δημητριάδη?
Φαντάζομαι πως θα περάσατε πολύ ωραία, που είδες να το αμφισβητώ?
Αντιλαμβάνεσαι πως μέσα στην ίδια την ενότητα του αγώνα που τόσο σου αρέσει, προκαλείς φασαρία με τους χαρακτηρισμούς σου?
Μήπως θα ήταν καλύτερα να "κάτσει" πρώτα η αδρεναλίνη του αγώνα και να τα πούμε σε μία διαφορετική ενότητα?
Έτσι όπως τα βλέπεις τα πράγματα (ότι κάποιος πολεμάει το σύστημα και αυτό του ρίχνει οβίδες κλπ κλπ κλπ) σε καταλαβαίνω να αγανακτής ωστόσο
σκέψου πως τα πράγματα ίσως (λέω ίσως) να μην είναι έτσι.
Από την άλλη κιόλας, δεν έχει και πολλή σημασία.
Ας μην το συνεχίσουμε εδώ.
Παρακαλώ να μείνετε στα του αγώνα.
Οι προσωπικές μας διαφορές με τον Αθανασίου δεν έχουν σχέση με τον 24ωρο.
Έχω πει πολλές φορές πως είμαι φαν του 24ωρου και το έχω δείξει.
Πού όμως διάβασες φίλε Κώστα κάτι κακό για τον 24ωρο?
Ούτε είπε κανείς πως ο αγώνας του 2010 δεν ήταν καλός ούτε τίποτα.
Αντιλαμβάνεσαι πως μέσα στην ίδια την ενότητα του αγώνα που τόσο σου αρέσει, προκαλείς φασαρία με τους χαρακτηρισμούς σου?
Μήπως θα ήταν καλύτερα να "κάτσει" πρώτα η αδρεναλίνη του αγώνα και να τα πούμε σε μία διαφορετική ενότητα?
Έτσι όπως τα βλέπεις τα πράγματα (ότι κάποιος πολεμάει το σύστημα και αυτό του ρίχνει οβίδες κλπ κλπ κλπ) σε καταλαβαίνω να αγανακτής ωστόσο
σκέψου πως τα πράγματα ίσως (λέω ίσως) να μην είναι έτσι.
Από την άλλη κιόλας, δεν έχει και πολλή σημασία.

Ας μην το συνεχίσουμε εδώ.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
- StruppiTeam
ΣΥΜΦΩΝΩ!!!Nicolas wrote: Ούτε είπε κανείς πως ο αγώνας του 2010 δεν ήταν καλός ούτε τίποτα.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ!!!Nicolas wrote: Ας μην το συνεχίσουμε εδώ.

NICOLAS
Δεν ισχύουν αυτά που λες διότι εάν θυμηθούμε (που δεν προκειται σε καμμία περίπτωση να το κάνω το τι γράφτηκε κυρίως για τον αγώνα ήταν η ιστορία.
ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ και κάνω delete
Κοιτάω πλέον μόνο μπροστά
243
Δεν ισχύουν αυτά που λες διότι εάν θυμηθούμε (που δεν προκειται σε καμμία περίπτωση να το κάνω το τι γράφτηκε κυρίως για τον αγώνα ήταν η ιστορία.
ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ και κάνω delete
Κοιτάω πλέον μόνο μπροστά
243
πιστεύω ήταν ο καλύτερος αγώνας από όσους εχω τρέξει, τα προβλήματα ελάχιστα
έκανα τον αγώνα απο το ΣΕΧ 3 και μετά με κάταγμα σπονδύλου, μετά την πτώση μου πεζός κάτω από το γιοφύρι, γλυστρώντας με τα κολοπάπουτσα που φόραγα, ευτυχώς κατάφερα να σκάσω κάτω όρθιος με τα δύο πόδια αλλά το τσίτομα των μυών έκαναν την ζημιά.
στο σέρβις πάρκ υπήρχε ανοικτό φαρμακείο, οπου προμηθεύτηκα ζώνη και μεζουλίντ και συνέχισα τον αγώνα, χωρίς φυσικά να ξέρω το μέγεθος της ζημιάς που είχα, η ομάδα βοηθείας μου είπε να διακόψω, αλλά επειδή έβλεπα ΄οτι κοινώ τα πάντα συνέχισα σαν συνοδηγός πλέον και έφτασα στο Ζάππειο
Σήμερα που βγήκαν οι ακτίνες είδα τι είχα, ευτυχώς είναι πλαϊνο κοκκαλάκι και δεν εμπνέει κίνδυνο, απλά ακινησία για 20ήμερο
ΤΑΣΟΣ SUBARU IMPREZA Sti spec c type RA, SUBARU FORESTER 2.0X, SUBARU VIVIO RxR

- StruppiTeam
arsenarg wrote:
πιστεύω ήταν ο καλύτερος αγώνας από όσους εχω τρέξει, τα προβλήματα ελάχιστα
έκανα τον αγώνα απο το ΣΕΧ 3 και μετά με κάταγμα σπονδύλου, μετά την πτώση μου πεζός κάτω από το γιοφύρι, γλυστρώντας με τα κολοπάπουτσα που φόραγα, ευτυχώς κατάφερα να σκάσω κάτω όρθιος με τα δύο πόδια αλλά το τσίτομα των μυών έκαναν την ζημιά.
στο σέρβις πάρκ υπήρχε ανοικτό φαρμακείο, οπου προμηθεύτηκα ζώνη και μεζουλίντ και συνέχισα τον αγώνα, χωρίς φυσικά να ξέρω το μέγεθος της ζημιάς που είχα, η ομάδα βοηθείας μου είπε να διακόψω, αλλά επειδή έβλεπα ΄οτι κοινώ τα πάντα συνέχισα σαν συνοδηγός πλέον και έφτασα στο Ζάππειο
Σήμερα που βγήκαν οι ακτίνες είδα τι είχα, ευτυχώς είναι πλαϊνο κοκκαλάκι και δεν εμπνέει κίνδυνο, απλά ακινησία για 20ήμερο
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!! Ειλικρινά ότι καλύτερο σου εύχομαι.
Τι άλλο να μπορούσαμε να πούμε.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ και σύντομα πάλι κοντά μας!!!
Φιλικά,
Γιάννης Τζιώτης
.
Τάσο Περαστικά φαντάζομαι από όλους
243
243
- friar
Περαστικά
και να φοράμε Α/Τ
και να φοράμε Α/Τ

"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Περαστικά φίλε.....και μπράβο για την υπέρβαση....