Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by Drimon »

antonisxj wrote: και το βίντεο που σας έταξα.
το βίντεο δεν δείχνει καλά ούτε το ύψος αλλά ούτε και την κλίση του δέτη.
με τσάτισε αρκετά αλλά τον έβγαλα τον π@ύστη :mrgreen:

Τα "γαλικά" σου μου άρεσαν! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πολύ το "προσέχεις"! Μήπως δεν θες να το πουλήσεις;;; :roll: :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote: τώρα την είπες την μαλακια σου.γιατί εγώ δεν προσπάθησα καθόλου εκεί.για μια φορά στην ζωή μου λειτούργησε η λογική!!
Πως το 'πες αυτό;;;; :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o
Δεν το πιστεύω!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

Andreas wrote:πολυ βρισιμο πεφτει ρε παιδια χωρις λογο
Αδερφέ αυτό μην το ξαναπείς!!!
Ένας Δον δεν παραφέρετε ΠΟΤΕ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

Nicolas wrote:Καλά σας λέει ο Ανδρέας ρε καγκουροπιπίδια.
Χάσατε το χιούμορ σας μου φαίνεται...
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Μάλλον σου φαίνεται!!!
Εγώ δεν το έχασα ποτέ. Και γι αυτό πειράζω τον Μιχαλόπουλο (και όποιον άλλο εδώ).
Αλλιώς δεν θα έγραφα καθόλου. ;)

Nicolas wrote: Α και Drimoni φίλε μου... ποτέ μα ποτέ μην ζητήσεις από τον Μιχαλόπουλο να σε τραβήξει αγόρι μου...
ΠΟΤΕ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν θα ζητήσω εγώ τράβηγμα. Αυτός θα έρθει παρακαλετά!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

YJ ''The Doctor'' wrote:Γιαιτι εκλεισες τη ΜΟΥΣΙΚΗ ρε καγκουρα?
Καλο!! :mrgreen:
περίμμενα να ακούσω το ΓΚΑΠ!!!!
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:
antonisxj wrote:
georgexj wrote:η λογικη του μυαλου.αν δεν υπαρχει λογικη μπροστα σε ενα εμποδιο τα γαμας ολα

αυτο εννοω ιαπωνες.αυτη ειναι η λογικη!!να καθεσαι κ να μιλας στο αυτοκινητο!!η θα περασεις η θα σε σπασω!!!κ συγκεκριμενα πιανεις το τιμονι με τα 2 χερια κοιτας το τιμονι κ του λες!!η θα περασεις η θα σε σπασω!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αντωνη εχω ριξει πολυ γελιο ρε παπαρα.σε φανταζομαι την ωρα που μιλαγες στον ιποποταμο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Andreas wrote:πολυ βρισιμο πεφτει ρε παιδια χωρις λογο
αφου δεν καταλαβαινει ο π@υτσομεζες!!!τι να του κανουμε!!!!πιστευω να καταλαβαινεις ποιον εννοω!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote:
YJ ''The Doctor'' wrote:Γιαιτι εκλεισες τη ΜΟΥΣΙΚΗ ρε καγκουρα?
Καλο!! :mrgreen:
περίμμενα να ακούσω το ΓΚΑΠ!!!!

Οπως λεει και ο σοφος λαος μας...συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
manthos

Post by manthos »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
manthos

Post by manthos »

αυτοσ που γελαει σας θυμιζει καπιον :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”