ενω του ραγκλερά τι είναι?... άλλο? αφού τα ίδια σπάτε!johny4x4 wrote:(το επιθυμητό σημείο κάθε cheroka δεν είναι άλλο απο το να μην σπάει)
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
if it doesn't break, fix it until it does
Μετά απο πολύ γ@μήσι κάτι μπορεί να σπάσει!
Τα cherokee είναι ήδη σπασμένα πριν το εμπόδιο απλά δεν το έχουν καταλάβει!

Τα cherokee είναι ήδη σπασμένα πριν το εμπόδιο απλά δεν το έχουν καταλάβει!

οταν αποφασισεις καποια στιγμη να ριξεις εναν κοφτη στο βουνο κ οχι στην ασφαλτο κ σπασεις θα σε βγαλω φωτογραφια κ θα σε κορνιζαρω!!!μετα να δω τι θα λες!!!γιατι στα ποδια σου απο κατω εχεις προκες!!!

Παρακαλείται ο Κώστας να μπει να απαντήσει στον φίλο με το αυτόματο cherokee το οποίο οχι κόφτη αλλα ούτε γκάζι δεν έχει προλάβει να πατήσει και τις 2 φορες που έσπασε!!!!
Εγω απαξιώ!!!!

Εγω απαξιώ!!!!

ειμαι ονλινε απο αθηνα και ενιωσα κατι να με καλει...και ειναι ο μιχαλοπουλος που λεει μαλακιες...λοιπον μιχαλοπουλε τωρα με την τριτονη κουραδα που θα φτιαξεις να ξερεις. ΟΤΙ ΠΑΛΙ WRANGLER ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ
Κώστας Γκιαούρης
- YJ ''The Doctor''
Πες τα ρε Κωστα...πως την έχουν δει Αυτοί με τα τσεροκακια, νομίζουν ότι τα λεωφορεία τους φτιάχνονται κιόλας....
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Για σενα είναι η ζωή και μόνο για σένα!!!!kostas654 wrote:ειμαι ονλινε απο αθηνα
Ολοι οι άλλοι είμαστε κοινοι θνητοί!!!!......εκτος απο τον Δον βέβαια!!!!!

Βρε τι αλλαγή πλεύσης είναι αυτή;;;;YJ ''The Doctor'' wrote:Πες τα ρε Κωστα...πως την έχουν δει Αυτοί με τα τσεροκακια, νομίζουν ότι τα λεωφορεία τους φτιάχνονται κιόλας....

Είσαι ακριβώς η παροιμία: " Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει "

πως αλλιώς θα ξεχάσει τον πόνο του?

if it doesn't break, fix it until it does
Θα τον ξεχάσει ή θα ανοίξει καινούργιους πόνους;;;antonisxj wrote:πως αλλιώς θα ξεχάσει τον πόνο του?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()