Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Δεν εχω ακουσει κανεναν Ιαπωνα να λει οτι πηρε την κορωνα στη μασχαλη!!
ο Περικλης νε τον ιδιο τροπο
antonisxj wrote:στην άσφαλτο επειδή ήθελα να παίζω κολιές
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Εσεις και νταρdana αξονα να βαλετε ολο και κατι θα παρετε παραμασχαλα!! :lol: :lol:
antonisxj wrote:τι θές? φωτογραφίες?
τι θές? βίντεο?
τι θές? οπτιοκοακουστικά ντοκουμέντα?
ότι θές έχω. εδώ. ντόπιο πράμα!!!!!!
περιμςνω........δεν νομιζω οτι εχεις να μας συγκρινεις με τα αμερικανικα χαλια :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
antonisxj wrote: μόλις πήρα το cherokee έννιωσα πολύ πιό ασφαλές σε ότι επιχειρούσα να κάνω, έννιωσα τη δύναμη και τη ροπή του κινητήρα και τότε κατάλαβα ότι είμαι και γαμώ τους κάγκουρες. και τότε άρχισα να τα χώνω όπου έμπαινα. και τότε έμαθα να αλλάζω κορωνωπήνια και ημιαξόνια.
ευχαριστώ και αντίο.
εε τωρα εχεις δικιο απο το Σαμυ στο xj κ εγω ΒΑΣΙΛΙΑΣ θα ενιωθα!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

antonisxj wrote:
St. Tselios wrote:Αυτο πρεπει να πονεσε λιγο:
το οπτικοακουστικό θέαμα ήταν σαν να μου χτυπούσε μέσα στην καρδιά. έχω νιώσει εγώ τέτοια... ούούούού... ένα σωρό. :mrgreen:
ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΣΠΑΣΕ???
:oops: :oops: :oops: :oops:
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
antonisxj wrote:
το οπτικοακουστικό θέαμα ήταν σαν να μου χτυπούσε μέσα στην καρδιά. έχω νιώσει εγώ τέτοια... ούούούού... ένα σωρό. :mrgreen:
ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΣΠΑΣΕ???

Νομιζω ακρομπαρο :idea: :idea:
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
antonisxj wrote:
ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΣΠΑΣΕ???

Το είναι του...
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
antonisxj

Post by antonisxj »

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:
antonisxj wrote: τι θές? φωτογραφίες?
τι θές? βίντεο?
τι θές? οπτιοκοακουστικά ντοκουμέντα?
ότι θές έχω. εδώ. ντόπιο πράμα!!!!!!

άφήστε ρε τις μαλακίες, όλα σπάνε... την ανάλογη δύναμη στο ανάλογο πόδι και στο ανάλογο μυαλό χρειάζονται. τίποτα άλλο. ακούτε κι'εμένα. όταν είχα το samurai το πήγαινα σαν τη χεσμένη κότα. σιγά-σιγά μη σπάσω τ'αυγά. και είχα σπάσει μόνο ένα ημιαξόνιο και ένα lock-right (έσπασα το μπλοκέ στην άσφαλτο επειδή ήθελα να παίζω κολιές).
μόλις πήρα το cherokee έννιωσα πολύ πιό ασφαλές σε ότι επιχειρούσα να κάνω, έννιωσα τη δύναμη και τη ροπή του κινητήρα και τότε κατάλαβα ότι είμαι και γαμώ τους κάγκουρες. και τότε άρχισα να τα χώνω όπου έμπαινα. και τότε έμαθα να αλλάζω κορωνωπήνια και ημιαξόνια.
ευχαριστώ και αντίο.
Υποκλινομαι Βασιλια μου!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
θα ψάξω να βρώ φωτό.
σε toyota hilux φίλου, έσπασε κορωνωπήνιο και για να βγάλουμε κορωνωπήνιο, σηκώσαμε τ'αμάξι με ένα jcb, καταβάσαμε το χωνί του διαφορικού, βγάλαμε την κορώνα, αφήσαμε μέσα το πηνίο, βγάλαμε τον άξονα μετάδωσης και έφυγε.
επίσης σε χάϊλουξ άλλαξα μπιλιοφόρο στην ύπαιθρο, μετά ΄φτιαξα και μια πατέντα βάση transfer samurai, μετά κολήσαμε ένα ακρόμπαρο σε τογιότα, μετά ρυμούλκισα το πρώτο τογιότα γιατί έσπασε το μπράτσο του τιμονιού στο άκρο του τροχού και τέλος μετά απο 2 ώρες έσπασα μπροστινό κορωνωπήνιο δικόμου :mrgreen: εκείνη τη μέρα δεν είχα υσηχία. γύρισα σπίτι κατάκοπος. αν πληρωνόμουν θα είχα βγάλει ένα χιλιαρικάκι για πλάκα :mrgreen:
if it doesn't break, fix it until it does
babis patrol

Post by babis patrol »

St. Tselios wrote:Εδω ενας Καγκουρας που ειχε πει:"Αν δεν ανεβει...το βαζω φωτια και το πεταω"

Πω,πω :o
Παει το Patrol
kostas654

Post by kostas654 »

λοιπον αμερικανοι σταματηστε λιγο με τους ιαπωνες και την ανωτεροτητα τους....γιατι πραγματικα δεν σπανε και δεν χαλανε...τι αλλη αποδειξη θελετε...δεν τους εχετε δει σε ολες τις συναντησεις πως κανουν την κοτα σε καθε ζορικο εμποδιο και τα παρκαρουν κατευθειαν στην ακρη για να χαζεψουν τα αμερικανικα...που ναι μπορει και να σπασουν(με τους μαμα αξονες)...δεν θελω να συγκρινω με dana 60 γιατι δεν εχει νοημα...και αμα τους πεις για βαλτο μεσα...σε κοιταζουν με μια απορια ζωγραφισμενη στο προσωπο λες και τους ειπες οτι υπαρχουν εξωγηινοι....και μετα καβαλατε κανενα χαλικι να σας φυγει η καψουρα....και αφηστε τις φιλοσοφιες απο το ιντερνετ ;)

ε ναι ετσι δεν σπανε δεν χαλανε....και ουτε καινε και βενζινη

ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΝΤΡΙΜΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Κώστας Γκιαούρης
johny4x4

Post by johny4x4 »

Είσαι κακό παιδί Κώστα......Θα σε μαλώσω............ :mrgreen:
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

η αλ η θεια να λέγεται.
και ο κώστας ξέρει απο αλ η θείες!!! :mrgreen:
if it doesn't break, fix it until it does
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

φιλε κωστα να πασ να γαμ......... το παλιο ροκυ δεν κολωνει πουθενα :x :x :x :x :x :x και τι θα πει ο κοσμοσ?οτι το ροκυ κωλωσε? :?: :?: :?: :?: στην επομενη συναντηση ομοσ σαν ενδειξη διαμαρτυριας θα κατσω και εγω στην ακρη να βλεπω.θα εχω φτιαξει και το car pc θα παρω και μια ψησταρια και θα ψηνω λουκανικα.ε στο τελοσ θα σπασω την ψησταρια μην χασω τον τιτλο του καγκουρα :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”