kostas654 wrote:
και οχζι φιλε δεν ξερω για τι μιλας....
αμα δεν καταλαβαινεις μιλα στο τηλεφωνο με το γιαννη!!!

kostas654 wrote:
και οχζι φιλε δεν ξερω για τι μιλας....
YJ ''The Doctor'' wrote:Agga μου με 80 αλογακια και ροδακια ποιος θα εσπαγε? Α και μην παιρνεις για παραδειγμα τους ταλαιπωρους με τα Εξ Τζεεεειιιιιι...
Δεν είμαι και ειδήμων αλλά η λογική μου λέει πως με 31 λάστιχο και ημιαξόνια καλαμάκια όπως σας αρέσει να λέτε θα έπρεπε με αυτά που κάνει να τα είχε πάρει στην μασχάλη απο βραδύς....YJ ''The Doctor'' wrote:Agga μου με 80 αλογακια και ροδακια ποιος θα εσπαγε? Α και μην παιρνεις για παραδειγμα τους ταλαιπωρους με τα Εξ Τζεεεειιιιιι...
Άρααα...........συμπεραίνουμε λοιπόν ότι ο Γιαπωνέζος ξέρει πως να κάνει ένα 4χ4 αξιόπιστο........YJ ''The Doctor'' wrote:αμα ειχε δυναμη να τα γυρισει θα γινοταν και αυτο, οποτε δεν προκειται να γινει...
Μα γι αυτό αρχικά ανοίχτηκε αυτό το πέρασμα. Επειδή είχε μαζευτεί πολύ κόσμος και καθυστερούσαμε, έπρεπε να αποσυμφορηθεί η κατάσταση. Αλλά όλα αυτά πριν να ξεκινήσουν να το σκάβουν. Όταν πέρασα εγώ είχε σκαφτεί αρκετά και σε συνδυασμό με το στένεμα των δέντρων γινόταν κάπως αρκετά δύσκολο!kostas654 wrote: και μην μπεις παπαρα να αρχισεις να γραφεις κανενας αλλος δεν περασε απο εκει...γιατι οι αλλοι δεν ηταν καποιος απο εμας, και το εβαζαν απο εκει απλα για να περασουν απεναντι με λιγοτερο ζορι του εργατη
Στο είπα κι εκεί!kostas654 wrote: γιατι ουτε εγω ουτε ο γιαννης περασαμε απο εκει...
Εγώ δόξασα το κλάμπ!kostas654 wrote: το περασες τελειως καγκουρικα το εμποδιο...οπως αρμοζει στο κλαμπ.
georgexj wrote:ειλικρινα αποθηκεψε αυτη την φωτογραφια για να την συγκρινουμε την ημερα που θα δεθει πανω μου για να τον τραβηξω.γιατι θα ερθει κ αυτη η μερα.θα εχει την ιδια σκατοφατσα??????
αλλα θα υπαρχει μια διαφορα στα λογια
μιχαλοπουλεεεεεεεεεεεεεεεεε ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!
συγνωμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη γιααααααααααα ολααααααααααααααα!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()