Καγκουροσυμμετοχή στην εκδρομή-trophy του Ναυπλίου.

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: Καγκουροσυμμετοχή στην εκδρομή-trophy του Ναυπλίου.

Post by georgexj »

ειλικρινα αποθηκεψε αυτη την φωτογραφια για να την συγκρινουμε την ημερα που θα δεθει πανω μου για να τον τραβηξω.γιατι θα ερθει κ αυτη η μερα.θα εχει την ιδια σκατοφατσα??????

αλλα θα υπαρχει μια διαφορα στα λογια

μιχαλοπουλεεεεεεεεεεεεεεεεε ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!

συγνωμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη γιααααααααααα ολααααααααααααααα!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

kostas654 wrote:Γιατρε ο δον πλεον εχει περασει σε αλλο επιπεδο σπασιματος....σπαει στην ευθεια....στα χαλικια

εγω φιλε σπαω κ δεν μου καιγεται κ καρφι!!!αλλα μπορει να ντρεποσουνα εσυ για μενα που ημουνα στην ομαδα σου αλλα εγω να δεις ντροπη που εχω παρει απο σας....... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ολο φρου φρου κ αρωματα κ μεταξοτες κορδελες μου εισαστε τελικα κ κοκο καθολου!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Εγώ αλλα είδα στη Δ... Ο γιος το εχωνε μέχρι που έσπασε και κάποια xj τα περναγανε μέχρι και τα jumbojimny....
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
kostas654

Post by kostas654 »

αστον ρε γιατρε...δεν του κραταω κακια...ειναι φιλος μου...απο εδω και περα θα τον περνω συνοδηγο ομως.
Κώστας Γκιαούρης
YJ ''The Doctor''

E ναι, που να παει με το xj.....αφού ξέρει τις δυνατότητες του... Τελικά πολυ κυριλλε είναι οι λεωφορειουχοι :mrgreen:
The Donkey tube chassis
georgexj

Post by georgexj »

kostas654 wrote:αστον ρε γιατρε...δεν του κραταω κακια...ειναι φιλος μου...απο εδω και περα θα τον περνω συνοδηγο ομως.

οχι φιλε.εγω συνοδηγος σε εσας ποτε.ντρεπομαι!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

κ ξερεις για τι πραγμα μιλαω!!
kostas654

Post by kostas654 »

σταματαω να μλαω γιατι εισαι και εσυ ξεροκεφαλος σαν τον ντριμονη....με κουρασατε. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

και οχζι φιλε δεν ξερω για τι μιλας....
Κώστας Γκιαούρης
aggas

Post by aggas »

Ήμαρτον αδέλφια....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Έχω μαμηθεί από εχθές να διαβάζω για να αναπληρώσω τα κενά μου.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε μάγκες τι έγινε;;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πως σας την έφερε έτσι ρε ο Γκάπας;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπράβο ρε Ντριμόνη!!!!!!!!!!Άξιος ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΚΑΓΚΟΥΡΑΣ!!!!! Έβγε παιδί μου :lol: :lol: :lol:
Αμερικανάκια έχετε πολλά ψωμιά ακόμα μέχρι να σταματήσετε να σπάτε!!!!! Όχι τίποτα άλλο αλλά και λεφτά σας φεύγουν αέρα αλλά το σημαντικότερο σας χαλάει την χαρά στην μέση!!! Και είναι κρίμα ρε ειλικρινά :cry: :cry: :cry:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
georgexj

Post by georgexj »

YJ ''The Doctor'' wrote:E ναι, που να παει με το xj.....αφού ξέρει τις δυνατότητες του... Τελικά πολυ κυριλλε είναι οι λεωφορειουχοι :mrgreen:
εγω τις δυνατοτητες του αυτοκινητου τις ξερω.αλλοι ομως εχουν υπερβει τις δυνατοτητες των αυτοκινητων πραγμα που μπορω να κανω κ γω ;) ;) ;) κ στο τελος γινονται ρεζιλι.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) εεεε κωστακι????

απο αυριο φιλε κωστα κ γιαννη ξεκιναω kite για να ξεπλεινω την ντροπη!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

Agga μου με 80 αλογακια και ροδακια ποιος θα εσπαγε? Α και μην παιρνεις για παραδειγμα τους ταλαιπωρους με τα Εξ Τζεεεειιιιιι...
The Donkey tube chassis
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”