21/11/2010 ΒΛΑΧΟΚΕΡΑΣΙΑ–ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ τύπου CAMEL TROPHY

panosxalkida

Re: 21/11/2010 ΒΛΑΧΟΚΕΡΑΣΙΑ–ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ τύπου CAMEL TR

Post by panosxalkida »

μια εικονα =1000 λεξεις τα παραλειπομενα αυριο μαζι με περισοτερες φωτο

Image

Image

Image

Image

Image

Image[/img]

Image
lker

Post by lker »

Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τη Λέσχη Ναυπλίου για μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία! Ήσασταν όλοι υπεροχοι και μας χαρίσατε μια μέρα ξενοιασιάς και διασκέδασης! Να είστε σίγουροι οτι ολος ο κοπος διοργανωσης ενός τέτοιου εγχειρήματος επιασε τόπο και με το παραπάνω! Μακάρι η ευχή του Χριστόδουλου να γίνει πραγματικότητα και να δούμε και απο άλλες λέσχες παρόμοιες κινήσεις οι οποίες να είναι σίγουροι πως θα τύχουν της ίδιας αποδοχής!
Τωρα που βρήκαμε και πλοηγούς ποιος μας πιάνει :D :D :D Ακούει mpoumpou και Μάρθα ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Special thanks σε όλα τα παιδιά που συμμετείχανε για ένα απιστευτο κλίμα μεταξύ μας και τα τρελά γελια που ρίχναμε ανά τα εμπόδια! Αυτά ειναι :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
pan_terios

Post by pan_terios »

Να ευχαριστήσω κι εγώ τη λέσχη Ναυπλίου γι'αυτή την εμπειρία. Περάσαμε πολύ όμορφα, γελάσαμε με την ψυχή μας κι από την άλλη μεριά καμία γκρίνια και κανένα παράπονο! η ομαδικότητα στο μεγαλείο της!!

Νικόλα και Μπουμπού σας χιλιοευχαριστώ για την παρέα, τρελοκομεία!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ: τα υπόλοιπα σε photos ;)
ZooL

Post by ZooL »

Κι εμείς περάσαμε πολύ όμορφα χθες, και νομίζω πως μιλώ εξ ονόματος όλων των συμμετεχόντων από το JPF. :)

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Λέσχης του Ναυπλίου που αφενός μεν είχαν την έμπνευση να οργανώσουν ένα τέτοιο event, αφετέρου δε τα κατάφεραν και αρκετά καλά κατά τη γνώμη μου.

Είμαι σίγουρος πως το επόμενο "Experience Trophy" θα είναι ακόμη καλύτερο και με περισσότερα trophy στοιχεία!

Χρ. Πενταρά και πάλι μπράβο και σας ευχαριστούμε! Image

X.

08' Jeep Wrangler JK Unlimited 3.8
friar

Post by friar »

Καμία αντίρρηση σε τίποτα
Ολα όμορφα και ωραία.

Δεν μπήκα στις ειδικές
βόλτα είχα έρθει
ακουσα για "φαΐ και μπήκα"

Nafplio 4Χ4 Thanks
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
ZooL

Post by ZooL »

οι πρώτες μας φωτογραφίες & videos: http://jpforum.gr/viewtopic.php?f=24&t= ... 420#p34557

Image

08' Jeep Wrangler JK Unlimited 3.8
panosxalkida

Post by panosxalkida »

Να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου εκ μερους της Λεσχης 4χ4 Ευριπου αλλα και του JPF που ειμαι ως μελος, την λεσχη 4χ4 Ναυπλιου και τον προεδρο τους για την υπεροχη διοργανωση του event τοσο απο την διαδρομη οσο και για τα υπεροχα φαγητα που ειχαν ετοιμασει για ολους εμας αλλα πανω απο ολα την μεγαλη αυτην παρεα που συμμετειχε απο ολες τιις λεσχες-club κ.λ.π.
Μακαρι να συνεχιστουν αυτα τα υπεροχα event (η αρχη εγινε με τους funs 4x4 kai ton 48ωρο η συνεχεια με την λεσχη Ναυπλιου)που φερνουν ολους εμας ποιο κοντα, μακρια απο χρονους, ανταγωνισμους και καταταξεις, παρα μονο με καλη παρεα και την αγαπη που οπως ειπε και ο κ.Πενταρας που μας ενωνει για το 4χ4.Μπραβο σας και παντα τετοια!!
4X4sc

Post by 4X4sc »

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της λέσχης Ναυπλίου για την όμορφη διαδρομή που μας χάρισε, η οποία ήταν όσο trophy χρειαζότανε ώστε να μην σπάσουμε τ’ αυτοκίνητά μας (παρότι υπήρξαν κι αστοχίες υλικού :roll: ). Δεν ήταν εύκολο να ευχαριστηθούν και τα πενήντα περίπου πληρώματα που συμμετήχαν και δεν μπορώ να φανταστώ πόση ώρα περισσότερο θα είχαμε μείνει κολημμένοι στα εμπόδια ο ένας πίσω απ’ τον άλλο αν υπήρχαν περισσότερα στοιχεία trophy σε μια διαδρομή η οποία έπρεπε να ολοκληρωθεί σε τέσσερες ώρες.
Άλλωστε σε τέτοιου τύπου εκδηλώσεις προέχει και η ασφάλεια των συμμετεχόντων και ο ασφαλής τερματισμός.
Πιστεύω ότι δεν μπορούσε να ήταν καλύτερα σχεδιασμένη μια διαδρομή δύο κατηγοριών η οποία έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους, να μάθουν τα όρια του αυτοκινήτου τους, αλλά προπάντων να απολαύσουν τα πανέμορφα τοπία του δάσους της Βλαχοκερασιάς.
Παρόλο που συμμετείχα στην extreme και δεν έχω ίδια άποψη για τη normal, απ’ αυτά που άκουσα, οι εναλλακτικές διαδρομές της normal είχαν αρκετό ενδιαφέρον για την πλειοψηφία των συμμετεχόντων και χαρακτηρίστηκαν απόπολλούς ως δύσκολες δεδομένου και της πολυμορφικότητας του σχήματος (από Subaru Forester εως και LR Defender).
Τέλος η Φάρμα Μαρνέρης και η μπύρα Ζέος ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη προσπάθεια του Χ. Πενταρά και των υπολοίπων διοργανωτών(Δ. Μαρίνης, Δ. Βασιλόπουλος, Γ.Ιωαννίδης) και πρόσφεραν απλόχερα τα προιόντα τους στο τέλος της εκδήλωσης.
Ελπίζω σύντομα κι άλλες λέσχες να διοργανώσουν κάτι ανάλογο ώστε να μπορέσουμε κι εμείς ως απλά μέλη της λέσχης Ναυπλίου να συμμετάσχουμε ως ομάδα και προπάντων να κάνουμε καινούργιες φιλίες μακριά από ανταγωνισμό, να γνωρίσουμε τοπία, ομορφιές και την φιλοξενία άλλων περιοχών της χώρας μας.
babis patrol

Post by babis patrol »

Ωραια εκδρομη :P
pc4x4n

Post by pc4x4n »

Για να καταφέρουμε την δημιουργία ενός DVD με τα παρά πολλά όμορφα και συναρπαστικά πλάνα από τις προσπάθειες σας για ολοκλήρωση της διαδρομής , θα σας παρακαλούσαμε όποιοι έχουν και θέλουν να μας στείλουν βίντεο και φωτογραφίες το συντομότερο , για να γίνει μοντάζ. Στην διεύθυνση 4χ4 sport club Ναυπλίου Κύπρου 2 Ναύπλιο τκ 21100.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του club θέλουμε επίσημα να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας και την άψογη συμπεριφορά σας σε όλους τους τομείς.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΦΑΡΜΑ ΜΑΡΝΕΡΗ για την μεγάλη συνδρομή στο πλούσιο γεύμα καθώς και την μπύρα ΖΕΟΣ .
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστούμε για την πολύ καλή συνεργασία και την βοήθεια τους , την ομάδα διάσωσης με επικεφαλής τον Π. Γαλανοπουλο , τον Ιατρό της εκδήλωσης Αλέξανδρο Κογιαντη την βοηθό του φ. ιατρικής Πενταρα Ιωάννα, τον Γ. Τζαβαρα - Μαρίνα αυτοκίνητο ασφαλείας , την Αμαλία για την βιντεοσκόπηση , τον Τ. Μιχαλόπουλο και το πλήρωμα του Μαρινη Δ. υπεύθυνοι Ε.Δ. , τον Ν. Σταθογιαννοπουλο βοηθός οργάνωσης , Γ. Ιωαννιδη και Π. Μαουρη για την οργάνωση του π.π.- φαγητού στον τερματισμό.

Αργότερα θα ακολουθήσει ένα μικρό σχόλιο για την δράση της κάθε ομάδας.
Post Reply

Return to “Εκδρομές Συγκεντρώσεις Εκδηλώσεις”