kostas654 wrote:εχω να κανω πολυ κιτε αυτη την εβδομαδα για να ξεπλυνω με το θαλασσονερο την ντροπη που εχει κολλησει επανω μου απο χθες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κωστακη και εγω μαζι σου.

kostas654 wrote:εχω να κανω πολυ κιτε αυτη την εβδομαδα για να ξεπλυνω με το θαλασσονερο την ντροπη που εχει κολλησει επανω μου απο χθες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
johny4x4 wrote:
Ρε φίλε Zool δεν σε γνώρισα αλλά σε μίσησα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το έκανες να φαίνεται τόσο εύκολο...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
georgexj wrote:kostas654 wrote:εχω να κανω πολυ κιτε αυτη την εβδομαδα για να ξεπλυνω με το θαλασσονερο την ντροπη που εχει κολλησει επανω μου απο χθες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απο σημερα για να ερθεις στην μαντρα μου θα σε δεχτουμε μονο αμα εχεις γινει μελος.κ εχεις πληρωσει κ μια συνδρομη.αλλιως θα σε περιμενει η πηρουνα του διαβολου!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ROCKY XXX wrote: οχ κωστακη.παλι για σενα χτυπαει η καμπανα![]()
![]()
![]()
![]()
μαλακία.kostas654 wrote:...θα το ριξω στο πλεξιμο
μωρη π@υτσα λαγου μην τα βαζεις με π@υτσα αλογου γιατι αμα σε φτησει θα κολυμπας τρεις μερες με τα κυμματα!!!Drimon wrote:Τουλάχιστον να μην βαριέσαι το διάβασμα.comanche wrote:Κάγκουρες καλώς σας βρήκα...σας παρακολουθώ καιρό αλλά βαριόμουν το γράψιμο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλός ήρθες.![]()
comanche wrote: θα σας δω (κάποιους) στην βλαχοκερασιά...georgexj wrote:οντως φιλαρακι σε ευχαριστω για το κλειδι.γιατι αλλιως δεν καναμε τιποτα
Φιλαράκι είδες την πιο απογοητευτική εκπροσώπηση της παρέας!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τετοια θες να ακουσεις μωρη λουλου κ να μας ζαλιζεις τα αρχ......!!!!θα ρθει κ σενα η σειρα σου γιατι πολυ αερα εχεις παρει.αλλα μην αγχωνεσαι.σημερα μαζι με το οκταρακι που μου ελειπε στην εργαλειοθηκη πηρα κ 2 σωληναρια logo.οποτε αμα σπασεις να στα κολλησουμε.γιατι εσυ κλειδια δεν χρειαζεσαι!!!θα σε διαλεισω!!!!Drimon wrote:Και όχι μόνο.......!comanche wrote: .Drimon και τα μυαλά στα κάγκελα....πέρασε αέρας.
Με εσενα μπορει να συμβει ΚΑΙ ΑΥΤΟantonisxj wrote:[αλλά αν το καλοσκεφτείς, είναι και γαμώ τις λύσεις. εκεί τι να πάθεις? να σπάσει η βελόνα ή να χαλάσει η σταυροβελονιά? .