Λοιπόοοοοοον ... δεν ξέρω ποιος γκαντεμιάζει ποιον αλλά το μόνο σίγουρο είναι ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ!!!
Σκατά να τρώει σκατά να πίνει σκατά σκατά σκατά!
Συμβάν πρωτο : μια μέρα πριν την εκδρομή ο Βασιλιάς σε μια επιδειξη όπισθεν μου θερίζει τον εργάτη και εγώ τον πίσω προφυλακτήρα του
Συμβάν δευτερο : πριν ξεκινήσει η εκδρομή και ενώ μέχρι τοτε ολα λειτουργούν μια χαρά, πολύμπριζο μπαταρίας τέλος με αποτέλεσμα να χάσω το cb μου ενεκα οτι προτιμήσαμε να έχουμε το gps για πλοήγηση ... βεβαια αποδειχθηκε οτι αν έχεις δύο γυναίκες πλοηγούς δε χρειάζεσαι τέτοιες μαλακίες
Συμβάν τρίτο : φτάνοντας στην τριτη ειδική βλέπουμε ένα συνεργείο μέσα στη λάσπη γιατί ο γιώργος έπαθε ότι έπαθε ... αν είναι δυνατόν!
Συμβάν τέταρτο : ενώ ο drimon ειναι έτοιμος να ξεκινήσει το αυτοκίνητό του δεν παιρνει μπροστά ... πάλι καλά που πήρε με το πατροπαράδοτο σπρώξιμο
Ε χέστε με!
Στα του αγώνα τώρα ...
Ο Θόδωρας όντως ειναι μάχιμος ... το χώνει παντού ... όντως ήταν ο μαναδικός μαζί με το zool που περάσανε στο σημείο της τάφρου έστω και όχι απο το κανονικό εμπδόδιο ... ακόμη και απο εκεί οποιος άλλος το τολμησε βγήκε με εργάτη!
Προσωπικά επέλεξα να περάσω απο εκεί γιατί με άγχωσε το δέντρο και οι "στενές συζητησεις" που είχε ανοιξει πριν απο λίγο με τον Drimon ... εκτός αυτού σαφέστατα ήθελα να το δοκιμάσω και ας γνώριζα ότι θα κολλούσα ... μεγάλο πραγμα να ξέρεις ότι υπαρχουν τοσοι άνθρωποι οι οποίοι ανέχονται την τρέλα σου γιατί πολύ απλά κουβαλάτε τα ίδια μυαλά

Για να μην αναφερθώ στο γεγονός οτι είχα μέσα τη μάρθα η οποία έπρεπε να πάρει το βάπτισμα και όχι να εντρυφήσει στην ξυλογλυπτική
Ο νικόλας πιστεύω οτι έχει βάλει τις βάσεις για ένα τρελό μουγκρι ... αλήθεια είναι πως δεν βοηθάει και πολύ το μεγεθος αλλά να λεμε του στραβού το δίκιο με τέτοιο γκάζι αυτά ειναι λεπτομέριες!
Για τα υπολοιπα τωρα τι να πω ... καταχάρηκα που είδα τους κάγκουρες μετά απο τοσο καιρό και μας δόθηκε η ευκαιρία να μαλακιστουμε και να ρίξουμε τρελά γέλια
Η διαδρομή ήταν υπεροχη ... το φαί μια χαρά και γενικά ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία που μακαρι να έχει και συνέχεια!