Καγκουροσυμμετοχή στην εκδρομή-trophy του Ναυπλίου.

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
YJ ''The Doctor''

Re: Καγκουροσυμμετοχή στην εκδρομή-trophy του Ναυπλίου.

Post by YJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote:
YJ ''The Doctor'' wrote:εσενα και ποδηλατο να σου δωσουμε και dana 44000 να βαλεις παλι θα σπας, εισαι ''αλλη'' περιπτωση.

Κωστακη, βαλε 2.5 ντιζελ, γκαζι ΔΕΝ θα εχεις, οικονομικο θα ειναι , κλπ.... :mrgreen:
σ'έχω χέσει ποτέ?
να σε χέσω τότε!
Τραβα να βαλεις καμια ''κοντρα'' με κανενα Jimny στην ανηφορα εσυ :lol: :lol: :lol:
και
αντε ΧΕΣΟΥ :mrgreen:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
lker

Post by lker »

Λοιπόοοοοοον ... δεν ξέρω ποιος γκαντεμιάζει ποιον αλλά το μόνο σίγουρο είναι ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ!!!
Σκατά να τρώει σκατά να πίνει σκατά σκατά σκατά! :lol: :lol: :lol:

Συμβάν πρωτο : μια μέρα πριν την εκδρομή ο Βασιλιάς σε μια επιδειξη όπισθεν μου θερίζει τον εργάτη και εγώ τον πίσω προφυλακτήρα του :lol:

Συμβάν δευτερο : πριν ξεκινήσει η εκδρομή και ενώ μέχρι τοτε ολα λειτουργούν μια χαρά, πολύμπριζο μπαταρίας τέλος με αποτέλεσμα να χάσω το cb μου ενεκα οτι προτιμήσαμε να έχουμε το gps για πλοήγηση ... βεβαια αποδειχθηκε οτι αν έχεις δύο γυναίκες πλοηγούς δε χρειάζεσαι τέτοιες μαλακίες :lol:

Συμβάν τρίτο : φτάνοντας στην τριτη ειδική βλέπουμε ένα συνεργείο μέσα στη λάσπη γιατί ο γιώργος έπαθε ότι έπαθε ... αν είναι δυνατόν!

Συμβάν τέταρτο : ενώ ο drimon ειναι έτοιμος να ξεκινήσει το αυτοκίνητό του δεν παιρνει μπροστά ... πάλι καλά που πήρε με το πατροπαράδοτο σπρώξιμο :lol:

Ε χέστε με!

Στα του αγώνα τώρα ...
Ο Θόδωρας όντως ειναι μάχιμος ... το χώνει παντού ... όντως ήταν ο μαναδικός μαζί με το zool που περάσανε στο σημείο της τάφρου έστω και όχι απο το κανονικό εμπδόδιο ... ακόμη και απο εκεί οποιος άλλος το τολμησε βγήκε με εργάτη!
Προσωπικά επέλεξα να περάσω απο εκεί γιατί με άγχωσε το δέντρο και οι "στενές συζητησεις" που είχε ανοιξει πριν απο λίγο με τον Drimon ... εκτός αυτού σαφέστατα ήθελα να το δοκιμάσω και ας γνώριζα ότι θα κολλούσα ... μεγάλο πραγμα να ξέρεις ότι υπαρχουν τοσοι άνθρωποι οι οποίοι ανέχονται την τρέλα σου γιατί πολύ απλά κουβαλάτε τα ίδια μυαλά :lol: :lol: :lol: Για να μην αναφερθώ στο γεγονός οτι είχα μέσα τη μάρθα η οποία έπρεπε να πάρει το βάπτισμα και όχι να εντρυφήσει στην ξυλογλυπτική ;)
Ο νικόλας πιστεύω οτι έχει βάλει τις βάσεις για ένα τρελό μουγκρι ... αλήθεια είναι πως δεν βοηθάει και πολύ το μεγεθος αλλά να λεμε του στραβού το δίκιο με τέτοιο γκάζι αυτά ειναι λεπτομέριες!
Για τα υπολοιπα τωρα τι να πω ... καταχάρηκα που είδα τους κάγκουρες μετά απο τοσο καιρό και μας δόθηκε η ευκαιρία να μαλακιστουμε και να ρίξουμε τρελά γέλια :lol: :lol: :lol:
Η διαδρομή ήταν υπεροχη ... το φαί μια χαρά και γενικά ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία που μακαρι να έχει και συνέχεια! :D
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
johny4x4

Post by johny4x4 »

Λοιπόν παίδες ο Δον γυρνώντας τώρα απο Αθήνα απο δρομολόγιο σταμάτησε στον Ισθμό στο μαγαζί μου μόνο και μόνο για να μπει στο to να γράψει!!!!!
Οι κατάρες είναι πολλές που έχει ξεστομίσει!!!!!
Τον είδα πολύ αγριεμένο!!!!!
Κώστα μην μπεις στο αμάξι αυτή την εβδομάδα.....αστο οπως είναι βάλτου και μια κουκούλα να μην το βλέπει κανεις ουτε ο ήλιος!!!!!
Image
kostas654

Post by kostas654 »

ουτε να το πλυνω...να το αφησω ακομα με τις λασπες?????...θα κοψει το χρωμα
Κώστας Γκιαούρης
georgexj

Post by georgexj »

YJ ''The Doctor'' wrote:Βεβαια το πουλακι μου ειπε και αλλα...

οπως........

Καλα ρε θες να γινεις και γαμπρος με τετοια χαλια??? :lol: :lol: :lol:
Φτου σου, θα παω να φτιαξω γιαπωνεζικο-κινεζικο η ασιατικο 4χ4 :mrgreen:
:lol:
:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

γαμπρο που θελεις να κανεις κ συ???ελεος.αλλα θα σου ερθει κ φτηνα.για γαμηλιο δωρο παρτου μια τραμπαλα.του αρεσει.εχει μαθει απο το αυτοκινητο!!!
georgexj

Post by georgexj »

kostas654 wrote:ουτε να το πλυνω...να το αφησω ακομα με τις λασπες?????...θα κοψει το χρωμα
πηγαινε το ρε φιλε για πλυσημο κ για αρωματακι θα σου παω ενα σε τετοιο σχημα

http://finalfantasy.wikia.com/wiki/File ... abolos.jpg
YJ ''The Doctor''

georgexj wrote: γαμπρο που θελεις να κανεις κ συ???ελεος.αλλα θα σου ερθει κ φτηνα.για γαμηλιο δωρο παρτου μια τραμπαλα.του αρεσει.εχει μαθει απο το αυτοκινητο!!!

Ευτυχως, γι'αυτο υπαρχουν οι φιλοι για να ενημερωνομαστε.....τρομαξα αρχικα διοτι μιας και λεει οτι κανει extreme sports νομιζα οτι θα επρεπε να του παρω κανενα χαρταετο να πεταει...ουφ ευτυχως μονο τραμπαλα.....και τσουληθρα αμα θελει ο ..γαμπρος!!!! :mrgreen:
The Donkey tube chassis
kostas654

Post by kostas654 »

πεθερουλη μοοοουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!! :P
Κώστας Γκιαούρης
YJ ''The Doctor''

kostas654 wrote:πεθερουλη μοοοουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!! :P

Δεν μου λες γαμπρε μου...μιας και μιλαγαμε για εξασφαλιση οικονομικη για να βγαλω τα γουστα μου ...δεν μου σκας κανενα φραγκο προκαταβολικα???? :mrgreen: Εχω να φτιαξω και το ρανγκλερ ( εκτος απο το να αναθρεψω την κορη μου...)
The Donkey tube chassis
kostas654

Post by kostas654 »

YJ ''The Doctor'' wrote:
kostas654 wrote:πεθερουλη μοοοουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!! :P
πεθερουλη μου απο εμενα εχεις απλετη αγαπη και υποστηριξη σε αυτο το δυσκολο εργο στησιματος του wrangler και οταν το τελειωσεις εγω θα σου παρω αυτα

Image

για να βλεπει που πας οταν θα σου πεφτουν λασπες στο παρπριζ...μην μου παθεις τιποτα και χασω
Κώστας Γκιαούρης
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”