Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUME I)
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUM
κορωνοπινιο το θεμα τελικα...το παραγγειλα και αυριο θα το εχω 
αρα κυριακη θα ειμαι ετοιμος....ντριμονη φυλαξου...γιατι ειδα οτι εγινες χειροτερος και απο τον μιχαλοπουλο στις δηλωσεις σου...αλλα εγω φταιω τοτε που δεν σε πεταξα μεσα στο νεροφαγωμα και να βγαζαμε το μισο jimny εξω
παρακολουθω και το βιντεο...μεχρι και ο τσελιος με πηρε τηλ και μου λεει
καλα ρε μαλακα τι χαρα ηταν αυτη που ειχαν οι αλλοι οταν εσπασες...λαμογια θα σας φτιαξω ολους εγω

αρα κυριακη θα ειμαι ετοιμος....ντριμονη φυλαξου...γιατι ειδα οτι εγινες χειροτερος και απο τον μιχαλοπουλο στις δηλωσεις σου...αλλα εγω φταιω τοτε που δεν σε πεταξα μεσα στο νεροφαγωμα και να βγαζαμε το μισο jimny εξω
παρακολουθω και το βιντεο...μεχρι και ο τσελιος με πηρε τηλ και μου λεει
καλα ρε μαλακα τι χαρα ηταν αυτη που ειχαν οι αλλοι οταν εσπασες...λαμογια θα σας φτιαξω ολους εγω

Κώστας Γκιαούρης
-

if it doesn't break, fix it until it does

Μην του λες τετοια του παιδιου και το φοβιζεις

Φιλαράκι σ' εμένα δεν είπες για σπάσιμο, είπες γιατί λόκαρα. Και από τότε δεν κατάφερα να ξανακλειδώσω διαφορικά.antonisxj wrote: ο drimon λέει ότι εγώ τον γκαντέμιασα αλλά ποτέ δεν είπα τίποτα για σπάσιμο και μαλακίες που λέει ο ίδιος.

Φιλαράκι κάνεις και πάλι λάθος!antonisxj wrote: δεν του δίνω σημασία γιατί ήταν πικραμένος που δεν κατάφερε να ρίξει τη Ρόνα.
Την "όμορφη"

Κι ας είχε κεράσει άλλος το ποτό!

Είσαι κάγκουρας ρε!!!!antonisxj wrote: τι να θυμηθώ? τον τρόπο που ανακαλύψαμε για να φουσκώνει τα μπλοκέ του ο Drimon? τον τρόπο ζανταρίσματός του? τον τρόπο φουσκώματος? το είδος των αξόνων του? το είδος των ημιαξονίων του? το φίλτλρο sotch brite? τον εργάτη ψαροκαλαμο?
να θυμηθώ ότι προσπαθούσε να σπρώξει τον Τσέλιο καιμπλοκαρε μπρός πίσω? να θυμηθώ ότι εκεί που βγήκε ο καταχανάς Μ38 με το κομμένο σασί, ο Drimon βγήκε μπλοκιασμένος? πολλά τέτοια, πολλά...
αλλά...
το καλύτερο απ'όλα ήταν όταν ο drimon έσκασε στα μπουζούκια με μπλουζάκι "ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ"
...
...
έρχεται συνέχεια...

Κωστάκη εγώ δεν λέω τίποτε παραπάνω από αυτά που είναι σίγουρα.kostas654 wrote:ντριμονη φυλαξου...γιατι ειδα οτι εγινες χειροτερος και απο τον μιχαλοπουλο στις δηλωσεις σου...αλλα εγω φταιω τοτε που δεν σε πεταξα μεσα στο νεροφαγωμα και να βγαζαμε το μισο jimny εξω
Έλεγα από την αρχή της συνάντησης ότι θα τραβάω αμερικλάνους.

Άσχετα αν δεν μ' άφησε ο βασιλιάς να σε τραβήξω!!!!

Τον εργάτη τον είχα έτοιμο ανά πάσα ώρα και στιγμή. Και ήταν και ζεστός από την προηγούμενη βραδιά!!!

Φίλε μου καλέ, αυτός δεν πιάνει μία!!!!kostas654 wrote:
Έχουμε εδώ μέσα μεγαλύτερα κατσίκια από αυτόν!!!!

-

Kατι μου λεει πως οι φωτογραφιες του κεντρου θα μπαινουν για τουλαχιστον ενα χρονο ακομα...