(....κακές οργανώσεις) αφορά παλαιότερες οργανώσεις. Για τη παρούσα είμαι σίγουρος πως θα είναι υποδειγματική!Μιχάλης Σταματίου wrote:Θα δώσω τα χαιρετίσματα, όσο για τους αγώνες το μεράκι δε φεύγει εύκολα...
απλά μεγαλύτερη αντοχή απο τα οχήματα πρέπει να έχουμε τα πληρώματα για να αντέξουμε τη δαπάνη και τις κακές διοργανώσεις!
5th THESSALONIKI ADVENTURE TROPHY
-
Re: 5th THESSALONIKI ADVENTURE TROPHY
cherokee team
www.woodworkers.gr
www.woodworkers.gr
9 κι αποψε.
''Η Ρωμανια κι' αν περασεν,ανθει και φερει κι' αλλο'' www.4x4grevena.gr
8 KΑΙ ΑΠΟΨΕ 

-
(....κακές οργανώσεις) αφορά παλαιότερες οργανώσεις. Για τη παρούσα είμαι σίγουρος πως θα είναι υποδειγματική!
Πάγκαλοι μιλήστε τώρα..! Ο Μιχάλης εγγυάται!!
Snake eyes
Πάγκαλοι μιλήστε τώρα..! Ο Μιχάλης εγγυάται!!
Snake eyes

Το ξερω βρε λεβεντη μου οτι ειμαι χοντρος αλλα οχι και σαν τον αντιπροεδρο

- kostas 133
-
καλημερα
αιντε λιγες εμειναν
καμια πληροφορια για ξενοδοχεια-ξενωνες υπαρχει?
γιατι σε οσα πηρα ηταν κλεισμενα
αιντε λιγες εμειναν
καμια πληροφορια για ξενοδοχεια-ξενωνες υπαρχει?
γιατι σε οσα πηρα ηταν κλεισμενα
M. Dimitris Action4X4club
Μπήκαμε λοιπόν στην τελική ευθεία.
Όλα έτοιμα και σας περιμένουμε.
4 κι απόψε για να μην ξεχνιόμαστε.
Για ξενοδοχεία νομίζω ότι στα Λουτρά υπάρχουν ακόμη κάποια δωμάτια, αλλά κι αν γέμισαν η Θεσσαλονίκη έχει τόσα πολλά που φαντάζομαι ότι θα είναι εύκολο να βρείτε δωμάτιο.
Τώρα για τους θεατές μπορείτε να βρείτε εδώ http://www.4x4north.gr/view.asp?ItemID=71&ns=1 όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε τον φετινό αγώνα που μάλλον θα είναι ο συναρπαστικότερος απο όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Όλα έτοιμα και σας περιμένουμε.
4 κι απόψε για να μην ξεχνιόμαστε.
Για ξενοδοχεία νομίζω ότι στα Λουτρά υπάρχουν ακόμη κάποια δωμάτια, αλλά κι αν γέμισαν η Θεσσαλονίκη έχει τόσα πολλά που φαντάζομαι ότι θα είναι εύκολο να βρείτε δωμάτιο.
Τώρα για τους θεατές μπορείτε να βρείτε εδώ http://www.4x4north.gr/view.asp?ItemID=71&ns=1 όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε τον φετινό αγώνα που μάλλον θα είναι ο συναρπαστικότερος απο όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Bogiatzis Cris
Two things are infinite: the universe and human stupidity, and I'm not sure about the universe.
Two things are infinite: the universe and human stupidity, and I'm not sure about the universe.
Θα θελα να ευχηθώ καλή ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλα τα πληρώματα ένα κάλω αγώνα να εχουν ολοι
και στην οργάνωσή κάλο κουράγιο!! Δυστυχώς κρίμα που δεν θα είμαστε κει λόγο υποχρεώσεών κρίμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και στην οργάνωσή κάλο κουράγιο!! Δυστυχώς κρίμα που δεν θα είμαστε κει λόγο υποχρεώσεών κρίμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα οχηματα ετοιμα, φουλαρισμενα,εξοπλισμενα,τα πληρωματα μαχημα και η διαθεση στο φουλ.Στις πεντε το απογευμα αναχωρηση απο Γρεβενα για Κοζανη να παρουμε τον μπαρμπα Μπαμπη(πλακα κανουμε,μακαρι να ηταν ολοι οι μπαρμπαδες ετσι) και στις επτα περιπου το απογευμα αναχωρηση απο την Κοζανη για τα Λουτρα Απολλωνιας.Καλο δρομο σε ολους οσους θα ταξιδεψουν απο μακρια,καλη επιτυχια στον αγωνα και καλη ανταμωση.Racing Team Grevena.............................
''Η Ρωμανια κι' αν περασεν,ανθει και φερει κι' αλλο'' www.4x4grevena.gr