Aν εννοειτε την χρηση LPG (που εχει την δυνατοτητα το αυτοκινητο μου να χρησιμοποιησει) .......μαλλον δεν θα κανουμε χρηση και θα τρεξουμε καθαρα με καυσιμο βενζινη , γιατι ναι μεν εχουν γινει ολες οι δοκιμες και δεν εχουμε κανενα προβλημα .........ΑΛΛΑ ο οδηγος μου ,προερχεται απο τους αγωνες χωματινων ραλλυ και μαλιστα στο δικο του αυτοκινητο (στους αγωνες Ακροπολις , αναβασεων κ.τ.λ ) χρησιμοποιει ειδικο καυσιμο που εισαγει απο την Ιταλια !!Φωκίων wrote: Διοτι σχετικά επαρκώς τεκμηριωθηκε οτι εις την θαυμαζομενη απο τους " βαθεις γνωστες" Αγγλίαν ΥΠΑΡΧΕΙ σχετικη διαδικασία.....
Ασε δε που τελικα ο ολος τζερτζελες εγινε για.... 1 προς το παρον αυτοκινητο, τουλαχιστον απο οσο ξερω
Ετσι ,πηραμε την αποφαση οτι για 40-50 Ε διαφορα στην τιμη των καυσιμων (LPG-βενζινη) που θα εχουμε στον αγωνα .......δεν αξιζει ο κοπος να εχουμε αγωνια ,να δουμε αν το LPG μπορει να ανταποκριθει στην πιεση των αυξημενων στροφων του κινητηρα, σε εναν αγωνα 24 ωρων !!!

ΟΠΟΤΕ ............βενζινη και μονο βενζινη !!!!

Δεν ξερω αν ειμαι στο θεμα που γραφετε ποιο πανω .........αλλα επρεπε να το ξεκαθαρισω !!!