24 Ώρες 4Χ4 2010

friar

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2010

Post by friar »

kankou wrote:Εγώ καταλαβαίνω ότι αυτό που γίνετε τώρα για τον αγώνα είναι απαράδεκτο. Αφήστε τον ήσυχο να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει (τον Αθανασίου εννοώ) και κράξτε τον μετά.
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΤΟΥΜΠΕΚΙ. Τουλάχιστον Σεβαστείτε όλους τους αγωνιζόμενους.
Ευχαριστώ
Γνωριζόμαστε κύριε.???
Τα τουμπεκί σας αλλού.

Οσο αφορά τον αγώνα,
αυτός πια έχει γίνει Δόρυ και Ασπίδα.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
doc

Post by doc »

meletis wrote:
S.Doukeris wrote:Θα παρακαλούσα τουλάχιστον ο Σταύρος Καραφωτιάς να βγει από τις συμμετοχές.
Όλα έχουν και τα όριά τους.
Τιμής ένεκεν, του αξίζει μόνιμα μια θέση στον αγώνα. Oπως και του Καλαποθάκη στα TrailRide. Καλώς έγινε, αποψή μου....
Γιατι αυτό να είναι πρόβλημα??
+10

Συμφωνώ απόλυτα. (εκτός βέβαια αν κάποιος από την οικογένειά του απαιτούσε το αντίθετο...)
Το "πώς" αντιλαμβάνεται ο καθένας την απότιση φόρου τιμής είναι προσωπικό θέμα αλλά δεν νομίζω σε καμία περίπτωση να υπάρχει η υπόνοια "εμπορικής εκμετάλλευσης" του γεγονότος.
Στεναχωριέμαι μόνο και μόνο με την σκέψη από μερικούς ότι μπορεί να γράφτηκε έτσι στις συμμετοχές του 24ωρου... :oops:

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση σε όλους, οργανωτές και αγωνιζόμενους!
Καλά λασπόλουτρα! :P
friar

Post by friar »

Σίγουρα ναι, καθείς μας εκφράζει το συναίσθημα του με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.
Η διαφωνία μου με τον κο Αθανασίου είναι στο ότι αρκούσε ένα ευχαριστώ για την υπόδειξη μου αντί του κατηγορητηρίου που κατέθεσε.
Ατυχώς ο κος Αθανασίου δεν μπορεί πλέον να μας χλευάσει προσβάλει εξυβρίσει σε αυτόν τον χώρο τουλάχιστον.
Οι προκλήσεις του τελικά έπιασαν τόπο, έτσι για να έχει να λέει.
Του εύχομαι κάθε επιτυχία σε όποιον τομέα εμπλακεί, όπως και καλή διασκέδαση στους συμμετέχοντες κάθε οργάνωσης του.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
offonroad

Post by offonroad »

ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΤΙΣΕΙ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΕΚΛΕΙΠΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ .
ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΟΥΚΕΡΗ ΑΡΚΟΥΣΕ ΕΝΑ ΟΚ .
ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ .
admin
Site Admin

Post by admin »

Αντε να το κλείνουμε αυτό το θέμα, για μας ετελείωσε
Τον κο Αθανασίου μπορείτε να τον βρείτε σε όποιο forum σκοντάψετε
Σε όλα γράφει, καλό Αγώνα.
Fair winds and calm anchorages...
StruppiTeam

Post by StruppiTeam »

admin wrote:Αντε να το κλείνουμε αυτό το θέμα, για μας ετελείωσε
Τον κο Αθανασίου μπορείτε να τον βρείτε σε όποιο forum σκοντάψετε
Σε όλα γράφει, καλό Αγώνα.

.
.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ με αρκετά μέλη και να προσθέσω ότι:
Εμείς όμως οι “κοινοί θνητοί” είμαστε γραμμένοι ΜΟΝΟ στο “tο4χ4.gr”
Για να καταλάβω καλύτερα κ. Μανιάτη.... μήπως επιδιώκεις δηλαδή να διώξεις
όλους τα μέλη του φόρουμ που είναι αγωνιζόμενοι στον 24ωρο???

Ειλικρινά ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω!!!
Σας διαβάζω “ΟΛΟΥΣ” εδώ και ένα χρόνο μέσα στο φόρουμ, να τρώγεστε με τον
24ωρο και τους διοργανωτές του και μόνο δίκιο δεν σας δίνω. Και ο λόγος είναι
απλούστατος....
εγώ, επαναλαμβάνω που είμαι ένας “κοινός θνητός” ΔΕΝ έχω δει από την πλευρά
κανενός να βγει τεκμηριωμένα και να κατηγορήσει τον Αθανασίου και κάθε Αθανασίου.
Μόνο, μπαρμπούτσαλα διαβάζω εδώ μέσα περί αυτού του συγκεκριμένου θέματος.
Αντιθέτως... ο Αθανασίου έχει κάνει επανειλημμένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ερωτήσεις, που
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ΔΕΝ έχω δει ΚΑΜΙΑ... ΟΥΤΕ ΜΙΑ απάντηση, παρά μόνο με το που ρωτηθούν
αυτές οι συγκεκριμένες ερωτήσεις, πάλι αρχίζουν αυτοί οι 5-10 και κοπανάνε κατηγορίες
ΧΩΡΙΣ τίποτα συγκεκριμένο, χλευασμό με διάφορα Youtube βιντεάκια και όπως συνήθως...
μπαρμπούτσαλα.

Πάντως να ξέρετε... ότι ειλικρινά και εγώ όπως και ΠΟΛΛΑ άλλα μέλη μέσα σε αυτό το
φόρουμ (τουλάχιστον για όσο καιρό ακόμα μας επιτρέπεται να είμαστε μέλη πριν την διαγραφή μας)
θα θέλαμε να γνωρίζω την θέση κάποιον “υπεύθυνων” (μέχρι στιγμής δεν γνώρισα κανέναν).
Έτσι όπως και εγώ ΠΟΛΛΑ μέλη θα θέλαμε να διαβάσουμε ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στα ερωτήματα και ΟΧΙ
να βλέπουμε ΧΛΕΥΑΣΤΙΚΑ Youtube βιντεάκια επειδή προτιμάνε να κοροϊδεύουν.... ΕΜΑΣ στην τελική
τα ΑΠΛΑ μέλη που καθόμαστε και σας διαβάζουμε.
Η ανευθυνότητα και η κοροϊδία δεν έχει όρια.... αυτό έχω καταλάβει.

Κατηγορούμε τους πολιτικούς τα λαμόγια που μας δουλεύουνε ψιλό γαζί χρόνια τώρα, πάνω και πίσω
από τις πλάτες μας αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ.... τα ίδια και χειρότερα γίνονται και στην καθημερινότητα μας
από ΜΗ πολιτικούς, πχ.... στο χώρο του 4Χ4.

Αυτά προς το παρόν είχα να πω και να προσθέσω ότι.... προσωπικά για εμένα ΔΕΝ έπρεπε να διαγραφεί
ο Γιάννης Αθανασίου διότι μέσα σε ένα φόρουμ όπως και στην καθημερινή ζωή μας ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει...
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ και άστε εμάς τους "απλούς".... να βγάζουμε τα συμπεράσματά μας.

Και για να κλείσω... μέσω του 24ωρου έμαθα για το “to4x4.gr”. Πριν από αυτό... ούτε καν το γνώριζα.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Τζιώτης

.
.
.
.
StruppiTeam

Post by StruppiTeam »

offonroad wrote:ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΤΙΣΕΙ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΕΚΛΕΙΠΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ .
ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΟΥΚΕΡΗ ΑΡΚΟΥΣΕ ΕΝΑ ΟΚ .
ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ .

Αγαπητέ ΑΝΩΝΥΜΕ,..... όπως και σε άλλο θέμα ( Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ)
έτσι και σε αυτό.... ΠΑΛΙ μπαρμπούτσαλα γράφεις.
Είσαι γραμμένος από τον Αύγουστο... μπορείς να μου λύσης την εξής απορία?
Τί άποψη μπορείς να έχεις σε όλα αυτά τα γεγονότα που διαδραματίζονται από πέρσι τον Νοέμβριο????

Επίσης θα ήθελα να ξέρω... είσαι ή δεν είσαι βαφτισμένος να γράφεις επώνυμα?

Γιάννης Τζιώτης

.
.
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας παραθέτω αλληλογραφία απο τα εισερχώμενα μου εδώ στο to4x4... :
Pet4x4

Θέμα μηνύματος: Re: 24 Ώρες 4Χ4 2010
Φάκελος: Απεσταλμένα

Γιάννη καλησπέρα,

προς θεού δηλαδί, διόρθωσε την συμμετοχή με αριθμό 42! Θα βγούνε και θα λένε πως μέχρι και τους νεκρούς έβαλες μέσα για να φτάσουν τις 50 και άντε να δώ τι θα τους απαντήσεις...

Καλησπέρα και πάλι!

http://www.ihnilatis4x4.gr/entries2010.htm

Αποστολή: 21 Οκτ 2010 15:58

Γιάννης Αθανασίου

Θέμα μηνύματος: Re: 24 Ώρες 4Χ4 2010
Φάκελος: Εισερχόμενα

Aρχίζουν και σε επιρρεάζουν μου φαίνεται!!!

Ο Σταύρος έτρεχε πάντα, από τον πρώτο 24ωρο και έτσι θεωρήσαμε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να τον έχουμε στις συμμετοχές, ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ!

Αν πουν κάτι, θα δείξουν για μία ακόμη φορά τί ΜΥΑΛΟ ΦΟΡΑΝΕ...

Αποστολή: 21 Οκτ 2010 16:06
Κατά την επικοινονία μας λοιπόν στις 21 Οκτ. φαίνεται πως ο Γιάννης το ήξερε, δέν πρόκειτε περί λάθους όπως νόμιζα και εγώ αρχικά, και πώς κάθε άλλο παρά "εμπορικό" είναι το θέμα! Οπώτε.... Άκυρο Σπύρο! Σε καταλαβαίνω όμως γιατί και εγώ αρχικά πίστεψα πως πρόκειτε περί λάθους! Προσωπικά συμφωνώ με την κίνηση αυτή και πρότεινα στον Αθανασίου να του δωθεί και το λεπτό του!

Γιάννη ζητώ συγνώμη που χωρίς την άδεια σου δημοσιεύσα προσωπική αλληλογραφία! Ελπίζω να καταβαίνεις πως έγινε για την αποκατάσταση της αλήθειας!
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

StruppiTeam wrote: Και για να κλείσω... μέσω του 24ωρου έμαθα για το “to4x4.gr”. Πριν από αυτό... ούτε καν το γνώριζα.

Εεεε, εντάξει Γιάννο, και να μήν το γνώριζες τότε, κάποια στιγμή θα το γνώριζες! Ότι θέμα και να ψάξεις στο Google σχετικά με αυτά που υπάρχουν εδώ μέσα, το forum βγαίνει στα πρώτα κλίκ! Δέν υπάρχει σοβαρός τετρακίνητος στην χώρα που να μήν έχει μπεί έστω μια φορά, έστω και να διαβάσει κάτι εδώ μέσα! Μήν το τραβάτε το σχοινί στα άκρα... έχετε αγώνα μπροστά! Επικεντροθείτε σε αυτόν και κοιτάξτε να περάσετε καλά...
StruppiTeam

Post by StruppiTeam »

Pet4x4 wrote:
StruppiTeam wrote: Και για να κλείσω... μέσω του 24ωρου έμαθα για το “to4x4.gr”. Πριν από αυτό... ούτε καν το γνώριζα.

Εεεε, εντάξει Γιάννο, και να μήν το γνώριζες τότε, κάποια στιγμή θα το γνώριζες! Ότι θέμα και να ψάξεις στο Google σχετικά με αυτά που υπάρχουν εδώ μέσα, το forum βγαίνει στα πρώτα κλίκ! Δέν υπάρχει σοβαρός τετρακίνητος στην χώρα που να μήν έχει μπεί έστω μια φορά, έστω και να διαβάσει κάτι εδώ μέσα! Μήν το τραβάτε το σχοινί στα άκρα... έχετε αγώνα μπροστά! Επικεντροθείτε σε αυτόν και κοιτάξτε να περάσετε καλά...

Καλησπέρα Pet4Χ4 :-)
Ναι, εννοείτε ότι και θα το γνώριζα... δεν το ανέφερα για αυτό.
Απλώς επειδή όντως δεν το γνώριζα και όντως επειδή το έμαθα μέσω
του 24ωρου, για αυτό το ανέφερα.
Ίσως ακούστηκε κάπως διαφορετικά από ότι το είχα στο μυαλό μου.
Η ουσία είναι πάντως ότι μέσω του 24ωρου το «to4x4.gr» έκανε προβολή
με αποτέλεσμα να γίνει γνωστό και σε νέα μέλη.
Και ΦΥΣΙΚΑ, έτσι και ο 24ωρος επωφελείται σημαντικά μέσω του site «to4x4.gr».
Οπότε... αμοιβαία τα αισθήματα. :-)

Γιάννης Τζ.

.
.
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”