Kαι να φανταστείς ότι έλεγα να μην δηλώσω απο τόσο νωρίς για να είμαι σίγουροςSt. Tselios wrote:Παντως ειναι κριμα να κανονιζεις τοσο καιρο να ερθεις και να σου τυχαινει κατι τετοιο και να σε κοβει τα ποδια.![]()
![]()
![]()
Πές στην Μάρθα να σε σκεπάζει καλά αλλιώς έλα να σε βάλω δίπλα με τα ΄τεκνα να γιάνεις γρηγορότερα.....lker wrote:Άγγελε περαστικά στα παιδιά φιλε! Τελικά εσύ θα ψήσεις σπίτι και εγώ θα πίνω τσιπουρόμελα κρεβατωμένος μπας και γειανω μια ωρα αρχίτερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aggas wrote:Kαι να φανταστείς ότι έλεγα να μην δηλώσω απο τόσο νωρίς για να είμαι σίγουροςSt. Tselios wrote:Παντως ειναι κριμα να κανονιζεις τοσο καιρο να ερθεις και να σου τυχαινει κατι τετοιο και να σε κοβει τα ποδια.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τεςπα.............καγκούρια καλά να περάσετε, καλό λάσπωμα, αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον Θόδωρα, ελπίζω να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης για ψήσιμο, να το φχαριστειθείτε στο 1000%, να μην σπάσει κανείς και αν σπάσει να είναι για σοβαρό λόγο![]()
![]()
και όλοι one piece στην επιστροφή
![]()
![]()
![]()
( ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ...........)
Δε φανταζεσαι φιλαρακι ...St. Tselios wrote:Παντως ειναι κριμα να κανονιζεις τοσο καιρο να ερθεις και να σου τυχαινει κατι τετοιο και να σε κοβει τα ποδια.![]()
![]()
![]()
Τι να πώ κι εγώ που την προηγούμενη φορά είχα ένα μ@λ@κα να μου κόβει την άδεια;St. Tselios wrote:Παντως ειναι κριμα να κανονιζεις τοσο καιρο να ερθεις και να σου τυχαινει κατι τετοιο και να σε κοβει τα ποδια.![]()
![]()
![]()
Παρασκευη βραδυ φορτωνετε η ψησταρια μου στο αγροτικο για να ειναι ετοιμη το σαββατο στα Κοκκινοπηλια!!!!!St. Tselios wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παλι θα ακουμε τα στομαχια μας