Καγκουροσυμμετοχή στην εκδρομή-trophy του Ναυπλίου.

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: Καγκουροσυμμετοχή στην εκδρομή-trophy του Ναυπλίου.

Post by Drimon »

Nicolas wrote: One or two person vehicle... Πλάκα πλάκα κοντά είναι το Jimny
;) ;) ;)
Nicolas wrote: Και τώρα που έμαθες τί είναι το ATV για πες μας αν σε ρωτήσει κανένα γκομενάκι τί αμάξι έχεις και δεν ξέρει τί είναι το Jimny,
τί θα της πεις για να καταλάβει? ATV?
4χ4 λέω ρε παλιο Πιπίδη!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nicolas wrote: Ή μήπως θα κάνεις γαργάρα την japan pride σου και θα ελπίζεις να μην σε ακούει κανένας κάγκουρας
όταν θα της εξηγείς χαμηλοφώνως πως το αμάξι σου είναι τζιπ αλλά δεν το λες έτσι μπροστά στους υπολοίπους γιατί....
Είπαμε.........4χ4 ή τετρακίνητο ή JIMNY!!!!
Drimon

Post by Drimon »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: Γαμηθηκατε παλι..... ετσι οπως τον κανετε τη παρασκευη το μεσιμερι μιση ωρα πριν ξεκινησει θα του ανακαλεσουν την αδεια!!!!!!!
Φεύγω αύριο το μεσημέρι για Πειραιά!!! ;) ;) ;)
antonisxj

Post by antonisxj »

Drimon wrote:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: Γαμηθηκατε παλι..... ετσι οπως τον κανετε τη παρασκευη το μεσιμερι μιση ωρα πριν ξεκινησει θα του ανακαλεσουν την αδεια!!!!!!!
Φεύγω αύριο το μεσημέρι για Πειραιά!!! ;) ;) ;)
τετάρτη πρωί φτάνω πειραιά. :mrgreen:
if it doesn't break, fix it until it does
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote: τετάρτη πρωί φτάνω πειραιά. :mrgreen:
Ετοιμάσου για καφέ τότε στο λιμάνι το πρωί. Έχω δουλειές στην Σαλαμίνα και θα περάσω απ' εκεί νωρίς. Οπότε με το που κατέβεις από το βαπόρι πάρε τηλ να βρεθούμε. :D :D :D :D
antonisxj

Post by antonisxj »

Drimon wrote:
antonisxj wrote: τετάρτη πρωί φτάνω πειραιά. :mrgreen:
Ετοιμάσου για καφέ τότε στο λιμάνι το πρωί. Έχω δουλειές στην Σαλαμίνα και θα περάσω απ' εκεί νωρίς. Οπότε με το που κατέβεις από το βαπόρι πάρε τηλ να βρεθούμε. :D :D :D :D
έγινε αρχηγέ, θα κρατάω ένα τριαντάφυλο για να με γνωρίσεις. :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote: έγινε αρχηγέ, θα κρατάω ένα τριαντάφυλο για να με γνωρίσεις. :lol: :lol: :lol: :lol:
Μην αγχώνεσαι. Θα σε καταλάβω από τα hellas sat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

Drimon wrote:
antonisxj wrote: έγινε αρχηγέ, θα κρατάω ένα τριαντάφυλο για να με γνωρίσεις. :lol: :lol: :lol: :lol:
Μην αγχώνεσαι. Θα σε καταλάβω από τα hellas sat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
όχι ρε κάγκουρα, θα τα έχω διπλομένα. κοντά σε αεροδρόμια και λιμάνια μου απαγορεύουν να τα έχω ανοιχτά γιατί κάνω παρεμβολές στις επικοινωνίες :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote: όχι ρε κάγκουρα, θα τα έχω διπλομένα. κοντά σε αεροδρόμια και λιμάνια μου απαγορεύουν να τα έχω ανοιχτά γιατί κάνω παρεμβολές στις επικοινωνίες :lol: :lol: :lol:
Ε......τότε......κράτα μια φωτό του Δον για να σε ξεχωρίσω. Θα το καταλάβω από το τσούρμο τις γυναίκες που θα σε έχων περιτριγυρίσει. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

να ρθεις κ συ ναυπλιο να σε βαλω να κοιμηθεις μαζι με τον βασιλια να σου ριξει κ κανεναν μπας κ παρεις κανεναν αμερικανο να κανουμε κ καμια απογευματινη να σπασεις για να μην ερθεις να σε κραξουμε να φυγουμε ολοι μαζι για ηπειρο κ να εισαι συνοδηγος σε αμερικανο κ μετα να γυρισεις για μουτσος στην βαση σου!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
johny4x4

Post by johny4x4 »

Αντώνη κράτα μια ταμπέλα που να γράφει πάνω "κουρέλι" για να σε καταλάβει......γιατι απο οτι έχω καταλάβει κούρελι είσαι και εσυ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν δεν κατάλαβες τι σημαίνει μην ανησυχείς...θα καταλάβεις σύντομα...απλά μπορεί εκει στην κρήτη τα κουρέλια να τα λέτε αλλιώς!!!!!!!
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”