Ti Kagoures eimaste?

XRONIA POLLA AGGELE
το ενα γκαπ θα ακουστει!!αυτο ειναι σιγουρο.κ το 2 το καληπτω.το τριτο θα ειναι οδικη.αλλα κ παλι θα το εχω ευχαριστηθει!!!οχι σαν τους αλλους που θα καθονται απο χαμηλα!!!κ ας γελανε οσο θελουνε!!!St. Tselios wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Katse mi ginei kanena "gap" kai gelane me emas meta
Ενώ οι αμερικλάνοι δεν μπορούν να βάλουν μπουκιά στο στόμα τους από την πίκρα και τον καημό τους.georgexj wrote: are stauro giati agxwnesai.ti perimeneis na kanoune ta paidia otan den tous prosferei xares ena autokinito.psinoune pinoune k xazeuoune tous amerikanous!!!
Εσύ είσαι βασιλιάς εδώ μέσα!antonisxj wrote: επίσης... έχω να καταγγείλω ότι η συμπεριφορά μερικών εδω μέσα έκαναν τον φίλο Πάνο να απέχει απο τους κάγκουρες και δεν έχει ανοιχτεί νέο θέμα για τα χρόνια πολλά στον Αγγελο.![]()
να σου πω ένα μυστικό? δεν με παίρνουν στα σοβαρα οι μ@λ@κες.Drimon wrote:Εσύ είσαι βασιλιάς εδώ μέσα!antonisxj wrote: επίσης... έχω να καταγγείλω ότι η συμπεριφορά μερικών εδω μέσα έκαναν τον φίλο Πάνο να απέχει απο τους κάγκουρες και δεν έχει ανοιχτεί νέο θέμα για τα χρόνια πολλά στον Αγγελο.![]()
Εσύ έχεις "το μαχαίρι και το καρπούζι".![]()
Να τους βάλεις στην θέση τους και να ζητήσουν συγνώμη από τον κυρ-Πάνο μας, για να συνεχίσει να μας γεμίζει με τα "ανυπέρβλητα" κείμενά του.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έτσι μπράβο γιατί έχουν αποθρασυνθεί τα κ@λ@παιδα!!!antonisxj wrote: θα τους επιπλήξω προσωπικά όταν συναντηθούμε!