21/11/2010 ΒΛΑΧΟΚΕΡΑΣΙΑ–ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ τύπου CAMEL TROPHY

Post Reply
antonisxj

Re: 21/11/2010 ΒΛΑΧΟΚΕΡΑΣΙΑ–ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ τύπου CAMEL TR

Post by antonisxj »

και κάτι ακόμα...
δεν έχω εργάτη...
και μπορεί να γυρίσω απο την καγκουρόβολτα με λιγότερα απο 4 ημιαξόνια...
μπορώ να τρέξω στη νορμάλ? :mrgreen:
if it doesn't break, fix it until it does
lker

Post by lker »

Οι Ιαπωνες φιλε κώστα δεν κουνιούνται ... γενικά αποφεύγουν τα πολλά σχόλια πρίν απο κάθε εκδρομή/βόλτα/εμποδιο/αγώνα κλπ ... ειναι λιγομίλητα παιδιά και προτιμάνε οτι έχουν να πουν να το κάνουν πράξη εντός του τερέν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τέλος παρακαλώ τον φίλο pc4x4n να μας αλλάξει το ονομα της ομάδος ... το όνομα αυτής "ΧΑΡΑΚΙΡΙ" ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
georgexj

Post by georgexj »

Γιατί έχω την εντύπωση ότι μέχρι που να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδρομή θα την κάνουμε κωλος την ενότητα;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :?
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

θελω και εγω δηλωσω συμμετοχη αλλα δεν ξερω σε ποια κατηγορια να μπω.αυτα τα xtreme του ναυπλιου με φοβιζουν.δεν βαζετε καμια φωτογραφια να δουμε!!!!!
johny4x4

Post by johny4x4 »

Λοιπόν βλέπω να γίνεται πανικός στην βόλτα αυτή. Θα τρανταχτεί η βλαχοκερασιά!!!!
Η ομάδα είναι έτοιμη και τρελαμένη (αν υπάρχουν αυτοκίνητα μέχρι τότε) :lol: :lol: :lol: :lol:
Επίσης πιστευω οτι θα έχει και πολύ γέλιο μια άλλη ομάδα μικτής εθνικότητας την οποία κράζετε. Θα έπρεπε να ντρέπεστε!!!
Εγω πιστευω οτι αυτή η ομάδα θα πάρει τα σκήπτα (απο τον οδηγό του ενος οχήματος της ομάδας μου :lol: :lol: :lol: ) και αυτό γιατί θα έχουν ντύσει την μπιμπιμπό τελείως τσουλί και θα αποσυντονίσει όλες τις ομάδες!!! Ευχομαι βέβαι να μην κολώσουν τελευταία στιγμή και πάνε στην νορμαλ!!!
Φίλε Lker μάλλον μιλας για τον εαυτό σου (για τα περι χαμηλών τονων κτλ) γιατί υπάρχει και ενα μέλος της ομάδας σου που δεν το κλείνει ποτέ το στοματάκι του και η μαγκια του αυτού και του αυτοκινήτου του έχει ξεχειλήσει το σύμπαν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τέλος................πρόεδρε...................κανονίσου!!!!!
Image
4X4sc

Post by 4X4sc »

johny4x4 wrote: Ευχομαι βέβαια να μην κολώσουν τελευταία στιγμή και πάνε στην νορμαλ
Κοίτα Γιαννάκη, εμείς πάμε για διάκριση, άμα είναι να μαζευτείτε πολλοί κάγκουρες και δούμε ότι δεν υπάρχει ελπίδα, πάμε και στην normal χαλαρά. Το πάν είναι η νίκη.
antonisxj

Post by antonisxj »

4X4sc wrote:
johny4x4 wrote: Ευχομαι βέβαια να μην κολώσουν τελευταία στιγμή και πάνε στην νορμαλ
Κοίτα Γιαννάκη, εμείς πάμε για διάκριση, άμα είναι να μαζευτείτε πολλοί κάγκουρες και δούμε ότι δεν υπάρχει ελπίδα, πάμε και στην normal χαλαρά. Το πάν είναι η νίκη.
αρχηγέ μου, δεν σε ξέρω, αλλά απο τις δηλώσεις σου μπορώ να διακρίνω ότι είσαι πολύ χάλια τύπος. αφού λοιπόν θές διάκριση και νίκη... ήρθε η ώρα να σου δείξουμε τα δόδια μας. απο τώρα δηλώνω ότι θα τρέξω με προορισμό μόνο τη νίκη. θα πατήσω επι πτωμάτων, δεν θα σεβαστώ τίποτα. θα πάρω όλα τα κύπελα σε όλες τις κατηγορίες.
Τέλος.
pienaf

Post by pienaf »

antonisxj wrote:απο τώρα δηλώνω ότι θα τρέξω με προορισμό μόνο τη νίκη. θα πατήσω επι πτωμάτων, δεν θα σεβαστώ τίποτα.
Πουλάω εναλλακτικές διαδρομές και κοπάνες.
Επίσης προσφέρομαι να κάνω δολιοφθορές στους ανταγωνιστές σου.
Τιμές με πμ.
antonisxj

Post by antonisxj »

pienaf wrote:
antonisxj wrote:απο τώρα δηλώνω ότι θα τρέξω με προορισμό μόνο τη νίκη. θα πατήσω επι πτωμάτων, δεν θα σεβαστώ τίποτα.
Πουλάω εναλλακτικές διαδρομές και κοπάνες.
Επίσης προσφέρομαι να κάνω δολιοφθορές στους ανταγωνιστές σου.
Τιμές με πμ.
δεν πληρώνω τίποτα. θα κάνω δολιοφθορές μόνος μου. θα βρώ άλλες διαδρομές μόνος μου.
δεν θέλω βοήθεια, εκτός και αν είναι τζάμπα. :mrgreen:
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:
4X4sc wrote:
αρχηγέ μου, δεν σε ξέρω, αλλά απο τις δηλώσεις σου μπορώ να διακρίνω ότι είσαι πολύ χάλια τύπος. αφού λοιπόν θές διάκριση και νίκη... ήρθε η ώρα να σου δείξουμε τα δόδια μας. απο τώρα δηλώνω ότι θα τρέξω με προορισμό μόνο τη νίκη. θα πατήσω επι πτωμάτων, δεν θα σεβαστώ τίποτα. θα πάρω όλα τα κύπελα σε όλες τις κατηγορίες.
Τέλος.

:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Εκδρομές Συγκεντρώσεις Εκδηλώσεις”