δεν έχω εργάτη...
και μπορεί να γυρίσω απο την καγκουρόβολτα με λιγότερα απο 4 ημιαξόνια...
μπορώ να τρέξω στη νορμάλ?

Κοίτα Γιαννάκη, εμείς πάμε για διάκριση, άμα είναι να μαζευτείτε πολλοί κάγκουρες και δούμε ότι δεν υπάρχει ελπίδα, πάμε και στην normal χαλαρά. Το πάν είναι η νίκη.johny4x4 wrote: Ευχομαι βέβαια να μην κολώσουν τελευταία στιγμή και πάνε στην νορμαλ
αρχηγέ μου, δεν σε ξέρω, αλλά απο τις δηλώσεις σου μπορώ να διακρίνω ότι είσαι πολύ χάλια τύπος. αφού λοιπόν θές διάκριση και νίκη... ήρθε η ώρα να σου δείξουμε τα δόδια μας. απο τώρα δηλώνω ότι θα τρέξω με προορισμό μόνο τη νίκη. θα πατήσω επι πτωμάτων, δεν θα σεβαστώ τίποτα. θα πάρω όλα τα κύπελα σε όλες τις κατηγορίες.4X4sc wrote:Κοίτα Γιαννάκη, εμείς πάμε για διάκριση, άμα είναι να μαζευτείτε πολλοί κάγκουρες και δούμε ότι δεν υπάρχει ελπίδα, πάμε και στην normal χαλαρά. Το πάν είναι η νίκη.johny4x4 wrote: Ευχομαι βέβαια να μην κολώσουν τελευταία στιγμή και πάνε στην νορμαλ
Πουλάω εναλλακτικές διαδρομές και κοπάνες.antonisxj wrote:απο τώρα δηλώνω ότι θα τρέξω με προορισμό μόνο τη νίκη. θα πατήσω επι πτωμάτων, δεν θα σεβαστώ τίποτα.
δεν πληρώνω τίποτα. θα κάνω δολιοφθορές μόνος μου. θα βρώ άλλες διαδρομές μόνος μου.pienaf wrote:Πουλάω εναλλακτικές διαδρομές και κοπάνες.antonisxj wrote:απο τώρα δηλώνω ότι θα τρέξω με προορισμό μόνο τη νίκη. θα πατήσω επι πτωμάτων, δεν θα σεβαστώ τίποτα.
Επίσης προσφέρομαι να κάνω δολιοφθορές στους ανταγωνιστές σου.
Τιμές με πμ.
antonisxj wrote:αρχηγέ μου, δεν σε ξέρω, αλλά απο τις δηλώσεις σου μπορώ να διακρίνω ότι είσαι πολύ χάλια τύπος. αφού λοιπόν θές διάκριση και νίκη... ήρθε η ώρα να σου δείξουμε τα δόδια μας. απο τώρα δηλώνω ότι θα τρέξω με προορισμό μόνο τη νίκη. θα πατήσω επι πτωμάτων, δεν θα σεβαστώ τίποτα. θα πάρω όλα τα κύπελα σε όλες τις κατηγορίες.4X4sc wrote:Κοίτα Γιαννάκη, εμείς πάμε για διάκριση, άμα είναι να μαζευτείτε πολλοί κάγκουρες και δούμε ότι δεν υπάρχει ελπίδα, πάμε και στην normal χαλαρά. Το πάν είναι η νίκη.johny4x4 wrote: Ευχομαι βέβαια να μην κολώσουν τελευταία στιγμή και πάνε στην νορμαλ
Τέλος.