CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by antonisxj »

ρε μήπως τελικά να μην γυρίσω πίσω στις 20 που υπολόγιζα?
μήπως τελικά να αφήσω τον υποπόταμο στο Ναύπλιο και να ανεβοκατεβαίνω για extreme βόλτες?
ρε μήπως τελικά δεν είμαι για εδώ?
ρε μήπως πρέπει να πιάσω το joker και να μεταναστεύσω?
ρε μήπως πρέπει να πιάσω το joker, να αγοράσω μια διακοσαριά στρέμματα να τα κάνω πίστα να έρχονται οι φίλου να παίζουμε?
ρε μήπως τελικά λέω μαλακίες?
ρε μήπως με έχει βαρέσει η κούραση στο κεφάλι?
...

παιδάκια δεν αντέχω άλλο. όλη μέρα δουλεύω και το βράδυ μέχρι ξημερώματα φτιάχνω τον υποπόταμο. δεν ξέρω κάν αν θα προλάβω να τον έχω έτοιμο για να φύγω. και όλο προσθέτονται δουλειές. εδά με θυμηθήκαν ούλοι? εδά? :evil:
if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj

Post by antonisxj »

lker wrote:Παρακαλω το μεγιστο βασιλιά μας να μου δώσει έγκριση και την ευχή του, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσω το όνομα και τα χρωματά μας στην καγκουροεκδρομή ...εεε εκδρομή / τροφυ που διοργανώνει το S.C. Nαυπλίου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μη σου φανεί περίεργο να με δείς φάντη μπαστούνη με την κορώνα μου και το πηνίο μου με σύνθημα στον υποπόταμο
"KING KANGKOURAS"
"και δεν είμαι καλά"
if it doesn't break, fix it until it does
lker

Post by lker »

Μακάρι φιλε ... μακάρι :D
Τελικά ονομα χρωματα εγκρινονται ?
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Drimon

Post by Drimon »

lker wrote:Βλεποντας αυτο viewtopic.php?f=10&t=3108 σκεφτηκα μηπως πρεπει και οι καγκουρες να έχουν μια παρουσία ... ή και δύο ... ή και τρείς :lol: :lol: :lol:
Προσωπικά ψήνομαι πολύ ...
Λευτέρη βάζεις φωτιές με τα τηλεφωνήματά σου!

Ψήνομαι κι εγώ για την εκδρομή αλλά:
Πρώτων (και κυριότερο) έχω να μαζέψω τις ελίτσες μου,
Δεύτερων δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι το αμάξι μετά την καγκουροσυνάντηση,
Και τρίτων είναι το μόνο σκ που μου μένει να κάτσω στο χωριό μου :( ,

Αλλά όλα αυτά τα παραβλέπω εάν και μόνο εάν δηλώσει συμμετοχή ένα και μόνο άτομο! :mrgreen:

Θέλω αντίπαλο τον Δον Μ Ι Χ Α Λ Ο Π Ο Υ Λ Ο και τους λοιπούς αμερικλάνους!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

lker wrote:Μακάρι φιλε ... μακάρι :D
Τελικά ονομα χρωματα εγκρινονται ?
Αφού έχεις δηλωθεί στου Ναυπλίου ως brat. :evil:

Να το αλλάξεις ΑΜΕΣΟΣ αν θες να είμαστε team!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
lker wrote:Βλεποντας αυτο viewtopic.php?f=10&t=3108 σκεφτηκα μηπως πρεπει και οι καγκουρες να έχουν μια παρουσία ... ή και δύο ... ή και τρείς :lol: :lol: :lol:
Προσωπικά ψήνομαι πολύ ...
Λευτέρη βάζεις φωτιές με τα τηλεφωνήματά σου!

Ψήνομαι κι εγώ για την εκδρομή αλλά:
Πρώτων (και κυριότερο) έχω να μαζέψω τις ελίτσες μου,
Δεύτερων δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι το αμάξι μετά την καγκουροσυνάντηση,
Και τρίτων είναι το μόνο σκ που μου μένει να κάτσω στο χωριό μου :( ,

Αλλά όλα αυτά τα παραβλέπω εάν και μόνο εάν δηλώσει συμμετοχή ένα και μόνο άτομο! :mrgreen:

Θέλω αντίπαλο τον Δον Μ Ι Χ Α Λ Ο Π Ο Υ Λ Ο και τους λοιπούς αμερικλάνους!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

φιλε αγαπητε κ φαντασμα με τις φανταστικες σου :lol: :lol: :lol: :lol: ατακες!!!συνοδηγος θα παω γιατι ο κυριος κωστας δεν με αποχωριζεται.ποιον αλλον θα βρει να εχει για συνοδηγο κ
1)να μην χανει τουλιπα κ ας μην κοιταει το road book ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
2)να του λεει συνεχεια μαλακιες κ να γελαει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
3)να τον εχει συνεχεια αγχωμενο γιατι βλεπει εναν συνοδηγο στα αρχιδια του :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
4)να κραταω στο ενα χερι το τσιπουρο στο αλλο το τσιγαρο κ το road book να κανει βολτες μεσα στο αυτοκινητο απο τα κοπανηματα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
5)κ βασικοτερο παντα μεσα στους χρονους!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:.......συνοδηγος θα παω γιατι ο κυριος κωστας δεν με αποχωριζεται......
Γιατί δεν το λες απ' την αρχή; Ντρέπεσαι;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αν είναι έτσι ψάχνω να βρω συνοδηγό και δηλώνω κι εγώ!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Drimon

Post by Drimon »

Βλέπω κι εκεί κόντρα Ιαπώνων έναντι Αμερικλάνων!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote:ρε μήπως τελικά να μην γυρίσω πίσω στις 20 που υπολόγιζα?
Να γυρίσεις στις 21 και να είσαι κι εσύ στην εκδρομή για να κλάσουμε στο γέλιο!!! :D :D :D
lker

Post by lker »

aggas wrote: Ααααα φιλαράκι το συγκεκριμμένο τσίπρο δεν είναι τυχαίο!!!!!!!!!!
Έτσι Λευτέρη;; ;) ;) ;) ;)
Έτσι φίλε μου ;) Αχιλλέα θα καταλάβεις :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”