μηπως παιζει κανεις ποκερακι?antonisxj wrote: ο εγκέφαλος έγραφε "TILT".

μηπως παιζει κανεις ποκερακι?antonisxj wrote: ο εγκέφαλος έγραφε "TILT".
Από εκεί σου έμεινε το κουσούρι!!!antonisxj wrote: εμένα ο πατέρας μου όταν ήθελε να με τιμωρήσει, πρώτα με καλόπιανε για να του σιμώσω και μετά άρπαγα ένα στραβωπαλαμίδι που στραβώνανε τα σαγόνια μου και ο εγκέφαλος έγραφε "TILT".
Θα τα δοκιμάζω εγώ τα δύσκολα για να περνάτε εσείς, με τα χαζοαμερικλάνικα σας, μετά με ασφάλεια.antonisxj wrote: έτσι και του Ντριμόνη. θα του λέει ο Τσέλιος "έλα ρε φιλαράκι να δοκιμάσεις ένα εμποδιάκι" και ξαφνικά... θα εμφανιστεί μια τεράστια τρύπα που για να βγεί θα χρειαστεί γερανός.
antonisxj wrote: και μετά ο εγκέφαλος του Ντριμόνη θα γράφει "INSERT COIN TO CONTINUE"![]()
![]()
alex-tj97 wrote: μηπως παιζει κανεις ποκερακι?![]()
Drimon wrote:Φίλε άμα αλλάξω αυτοκίνητο δεν θα είμαι σε χαζοαμερικλάνικο επίπεδο, αλλά απογειωμένος σε άλλον πλανήτη!!!georgexj wrote:Αμα είναι σε καλό δρόμο με αυτά που κάνει όταν θα αλλάξει αυτοκίνητο για να φτάσει στο επίπεδο το δικό μας τότε σε τι δρόμο θα είναι;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Δ' ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 12-13-14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!!
(λεπτομέρειες ο Τσουμάνης)6945805299 begin_of_the_skype_highlighting 6945805299 end_of_the_skype_highlighting
ΔΩΜΑΤΙΑ
Α.... ΜΑΡΙΑ 6948367934
Β.....κ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 2682052162
1)KING - antonisxj- 1 ατομο με τον υποπόταμο ή χωρίς. αναλόγως υγείας.
2)St. Tselios - 2 ατομα
3)ΔΟΝ(georgexj) - 1 ατομο
4)Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
5)ΣΑΚΗΣ ΑΜΑΛΙΑXJ-2 ATOMA
6)ROCKY XXX-1 ATOMO
7) Drimon- 1 άτομο
8)
9)kostas654+θα δουμε
10)johny4x4+θα δουμε
11) Nicolas - Manthos 1 ή 2 αυτοκίνητα, μπορεί και κανένα huski καθαρό
12) lker
13) Ψήστερμαν - 1 και μοναδικός![]()
![]()
![]()
Σημειο συναντησης στο βενζιναδικο μου!!![]()
Πρατηριο Υγρων Καυσιμων ΕΚΟ 20ο χλμ Πρεβεζης - Αρτας!!![]()
![]()
Ερχεστε απο την Αρτα(oxi Aktio) στριβετε για Πρεβεζα 4χλμ μετα το χωριο Λουρος με βρισκετε...... 300μ μετα τα JUMBO ακους DRIMONIIIIIIIIIIII
+10000St. Tselios wrote: 11 και σημερα.
Μολις επικοινωνησα με Τσουμανη.
Εχουμε ξαχασει κατι να κανουμε νομιζω.
Τι?
Να παρουμε τηλεφωνα για να κλεισουμε δωματια.
Ας αρχισουμε απο σημερα κιολας να κλεινουμε...για να τελειωνουμε και με αυτο
ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΥΣSt. Tselios wrote:Υ.Γ.:Απο σημερα θα εχουμε παυση καγκουροπαιχνιδιων για να μην εχουμε τιποτα προβληματα και να ερθουμε ολοι.