CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
-
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Kαλημερα Καγκουρες
Μην ανησυχειτε.
Πηρα τηλεφωνο τα παιδια και εμαθα.
Δεν εγινε τιποτα.
Πλακα μας κανουν.
Απλα ο Δον εμεινε απο βενζινη και δεν ειχε βενζιναδικο εκει κοντα και φωναξε οδικη για να τον παρει.
Ο μεν Κωστακης γρατσουνισε λιγο το σκαλοπατι του.
Αυτα...
Αλλωστε τα ειπαμε.......παθαινουν τιποτα τα αμερικανικα???
Μην ανησυχειτε.
Δεν εγινε τιποτα.
Πλακα μας κανουν.
Απλα ο Δον εμεινε απο βενζινη και δεν ειχε βενζιναδικο εκει κοντα και φωναξε οδικη για να τον παρει.
Αυτα...

λοιπον ενα πραγμα θα σας πω αι να το ξερετε...Ο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ
του εχω ριξει το κραξιμο του αιωνα που κουρεψε το διαφορικο....του εκανα κουμαντο που το ανεβαζε στην οδικη...φωναζοντας μαλιστα "και εδω με εργατη ανεβαινεις ρε πουστη" και εκεινη την ωρα μου ριχνει ενα βλεμμα που θα σκοτωνε ελεφαντα...
λοιπον εκεινη την στιγμη ειμαι σιγουρος οτι παγωσε ο χρονος και κατεβηκε ο διαβολος και εκανε συμφωνια με τον Δον ωστε εγω οχι απλα να σπασω αλλα να βρεθω και στην αναγκη του.
εεε και λεμε δεν κανουμε ενα κομματακι ακομα
εκει γαμηθηκαν ολα στραβωσα οτι υπηρχε σε μπαρα μπροστα...οι ροδες ηθελανα να αγκαλιαστουν μεταξυ τους και τα μπροστα τα μπρατσα εγιναν σαν γαλλικο 8 και ακουγα κατι περιεργους θορυβους...αυτα τα ειδαμε νυχτα και το πρωι με παιρνει τηλ με ενα ειρωνικο χαμογελο,σαν να τον εβλεπα μπροστα μου και μου λεει...ελα φιλε στραβωσες και τον αξονα τον κεντρικο γιατι ειχα αφησει το αμαξι μου σπιτι του.....
ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΔΙΚΗ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑ
φωτο βιντεο αργοτερα

του εχω ριξει το κραξιμο του αιωνα που κουρεψε το διαφορικο....του εκανα κουμαντο που το ανεβαζε στην οδικη...φωναζοντας μαλιστα "και εδω με εργατη ανεβαινεις ρε πουστη" και εκεινη την ωρα μου ριχνει ενα βλεμμα που θα σκοτωνε ελεφαντα...
λοιπον εκεινη την στιγμη ειμαι σιγουρος οτι παγωσε ο χρονος και κατεβηκε ο διαβολος και εκανε συμφωνια με τον Δον ωστε εγω οχι απλα να σπασω αλλα να βρεθω και στην αναγκη του.
εεε και λεμε δεν κανουμε ενα κομματακι ακομα
εκει γαμηθηκαν ολα στραβωσα οτι υπηρχε σε μπαρα μπροστα...οι ροδες ηθελανα να αγκαλιαστουν μεταξυ τους και τα μπροστα τα μπρατσα εγιναν σαν γαλλικο 8 και ακουγα κατι περιεργους θορυβους...αυτα τα ειδαμε νυχτα και το πρωι με παιρνει τηλ με ενα ειρωνικο χαμογελο,σαν να τον εβλεπα μπροστα μου και μου λεει...ελα φιλε στραβωσες και τον αξονα τον κεντρικο γιατι ειχα αφησει το αμαξι μου σπιτι του.....
ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΔΙΚΗ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑ
φωτο βιντεο αργοτερα

Κώστας Γκιαούρης
-
Kαταλαβα....
Αρχισαν τα αλογα να αγριευουν.
Ηρεμα το γκαζι παιδια......εχουμε και ΚαγκουροΣυναντηση.
Αρχισαν τα αλογα να αγριευουν.
Ηρεμα το γκαζι παιδια......εχουμε και ΚαγκουροΣυναντηση.

St. Tselios wrote:Kαλημερα Καγκουρες
Μην ανησυχειτε.
Δεν εγινε τιποτα.
Πλακα μας κανουν.
Αυτα...

Ρε τι ωραία που τα λές!!!!

ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΣ ΑΥΤΟ;;;;;!!!!!St. Tselios wrote: Αλλωστε τα ειπαμε.......παθαινουν τιποτα τα αμερικανικα???

Όχι μη!!kostas654 wrote:λοιπον ενα πραγμα θα σας πω αι να το ξερετε...Ο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ![]()
Μην λες τέτοια λόγια για τον Δον!

kostas654 wrote: του εχω ριξει το κραξιμο του αιωνα που κουρεψε το διαφορικο

Εύγε παλικάρι μου!!!!!kostas654 wrote: εκει γαμηθηκαν ολα στραβωσα οτι υπηρχε σε μπαρα μπροστα.
ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΔΙΚΗ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑ

Και τι κατάλαβες ρε φιλαράκι;;;kostas654 wrote: ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΔΙΚΗ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑ
Πάρε παράδειγμα τον Δον............και εμενα παλαιοτερα. Δεν καις βενζίνη!!!
Με ενα 20κακι την εβγαλε ο φίλος χτες!!!!
Ενω εσυ.................
Μιχαλόπουλε ενα θα σου πω και κάνε οτι νομίζεις.....
Εκεινο το παλιοrocky το έχεις παρατηρήσει οτι δεν έχει κάνει κιχ τόσο καιρό;;;;
Περίεργο ε;;
Θα σου έλεγα να κάνεις κάτι και γι αυτο αλλά θυμήθηκε οτι και αυτό δεν βγήκε αλώβητο χτες!!!!!!

Ενα είναι σίγουρο.........1 μήνα πριν απο καγκουροσυνάντηση πρέπει να κηρύσουμε παύση των καγκουριών!!!

Για κάντε λίγο κράτει, γιατί σας βλέπω την Δ' να την παρακολουθείτε απ' εδώ!!!!

- YJ ''The Doctor''

Nafpliokagkoures...σκισατε!!! Μπραβο!!!!
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club